Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela ostuda, že ty renderované filmečky v F1 a F2 vypadaly tak tisíckrát líp než tento humus. Nejsem nijak vysazený na grafiku, ale tady jde prostě vidět, že Bethesda má naprosto neschopné grafiky... I Mafia 1 se svými photo-sourced texturami vypadá víc next gen než tento bethesdí trus.
  • Kozy
    GTA 5, Wicher 3?
  • Tak do toho zapocitej, ze tohle je prece alfa, takze se nemuzes divit, kdyz to po vydani bude vypadat 2x hur.
  • Ty hry by nebyly spatny, kdyby se o sobe nesnazily tvrdit, ze je to fallout. Protoze fallout je predevsim system abilit, kterej zcela zasadne ovlivnuje to, jak budes hrat (proste kdyz nemas silu, tak hvy zbran mit nebudes, ale treba to ukecas). V tehle parodiich nemaj ability vliv prakticky zadnej, muzes postupovat kdykoli a jakkoli, pricemz zdaleka nejefektivnejsi je system fps ... kde tvoje schopnosti (mineno postavy) nemaj vliv vubec zadnej, protoze daleko podstatnejsi je, do jaky diry zalezes aby za tebou mob nemoh.

Ostatne skyrim funguje presne stejne. I diky levelovani sveta. Od RPG proste cekam, ze toho vlka co sem ho po narozeni zabijel 1/2 hodiny rezatym rejcem v rozdrbanych hadrech sejmu v daedricky zbroji pohledem. A ne ze ho budu vrazdit stejnou 1/2 hodinu.
  • drasta
    Spis se ptej v jakych open worldech se mi krajina zda min prirozena. Byl by to mnohem kratsi seznam. Tady je:
  • A co přesně má společného grafika s designem lokace? No ty kráso to je moc.
  • Neschopný jakékliv argumentace, jenom urážky. Pak kdo tady neví o čem mluví. *1*
    Zřejmě to je naprosto zbytečný, ale pokusím ti to vysvětlit jednodušeji, třeba to pomůže.
    Zvolený engine =//=vizuální stylizace hry. Má sice jistý vliv na konečný výsledek, ale není to nic zásadního.
    Jestli si myslíš, že když UE4 prezentovali ukázkami, které se snažily blížit fotorealismu, tak na něm neuděláš hru s vizuálem podobným třeba WoW, Dishonored nebo Borderlands, tak seš naivka.
    Ale pobavil si mě, když už nic. *3*
  • Tak nevím, když vyšel Skyrim tak jsem zíral na tu nádheru... ale tady jsem měl dlouho pocit, že je to fake video, který někdo udělal ve Falloutu 3. Grafika je pro mě u her od Bethesdy důležitá - vtahuje mě do herního světa. Tohle mě moc nevtáhlo.

Samozřejmě se na Fallout 4 těším, ale v době Dragon Age Inquisition a Zaklínače 3 už bych čekal od hry, která vyjde někdy za rok přeci jen něco víc. Vždyť i béčka typu Dying Light vypadají dneska perfektně...
  • Takže mi chceš říct, že všichni co tvděj, že je hra hnusná jsou slepí nebo polodementi? Vytáhni si hlavu ze svýho sranoura, vyčisti si oči a propláchni mozek. Trailer je očividně In-game a jeho účelem je ještě očividneji poukázat na neschopnost bethesdy udělat hru, která by nevypadala jak za Husákovi vlády. O story a gejmplay nikdo tady neřek ani slovo.
  • Mluvis o ty prirozeny krajine, kde velehory v dalce prebehnes za 3 minuty pesky na druhou stranu? Nebo o ty prirozeny krajine, kde behem minuty prebehnes dzungly, poust a snih?
  • Jo je fajn, ze oznamili Fallout 4, ale je mnohem dulezitejsi otazka: Kdy uz oznamej fallout 5??? uz na nej cekam 2 hodiny a porad nic...uz chci fallout 5 :( Jdu zalozit FB stranky Cekani na Fallout 5, Fallout 5, Kdyz dame 1000 lajku, bethesda oznami Fallout 5 a Fallout 5 official page. To cekani je hrozny, kdy uz ho oznamej, kdy, KDYYY??? Pojdme dat dohromady petici za oznameni Fallout 5....
  • A Bethesda bude iba publisher alebo aj developer? Prvé dva Fallouty aj New Vegas mali úžasný živý svet plný vzťahov, čo je podľa mňa presne to, čo Bethesda nedokáže vytvoriť. Aj v Oblivione, Skyrime aj Falloute 3 som mal pocit, že v hre sú len panáci bez rozmeru a motivácií hovoriaci nastavené vety. Ilúzia sveta so zákonitosťami na mňa v tých hrách vždy fungovala len pár hodín, preto sa bojím, že ďaľší Fallout vyvíjaný v Bethesde bude taký istý. Grafiku neriešim.
  • Money monye money ... aaa ...

To vis, teso megapruser, nekde je terba nahrabat.
  • Jack1947
    Hehe, rád si počtu zase fnukání, že tehdá to bylo jiné a dneska by engíny měli být lepší. *4*
  • Hlavne dokud se nevrati system abilit z F1/2. To co nazvali F3 sem smaznul po prvni 1/2 hodine a odprasknuti supermutanta pistolkou. To by se v F1/2 stat nemohlo, protoze by me usmazil v prvnim kole.
  • v jakých open worldech ti krajina připadá přirozenější než ve Skyrimu?
  • F4 jsi ještě nehrál a ani neviděl, takže bych byl s těmi soudy opatrný
  • popravdě mě to moc nezaujalo. možná jsem teď přemlsaný witcherem, ale totok bylo naprosto chladné a nijak mě to nevzalo. a prvoplánové citové vydírání psem a malými dětmi mě spíše otravuje než cokoliv jiného
  • Zo začiatku nebol prvý dojem úplne najlepší. Potom, keď do toho pustili soundtrack z Fallout 3 a ukazovali svet tak sa dojem výrazne zlepšil, takže ja som celkom navnadený. Graficky to nevyzerá moc vľúdne, ale určite sa teším. :)
  • Hraju souběžně Witchera a GTA5 a můžu s klidem prohlásit, že moje oči jsou v pořádku, a že Fallout 4 vypadá blbě. Koukni se znova na ty modely postav a animace zdá se mi, že F3 bylo to oblečení na hrdinovi daleko detailnější (byli vidět oděrky, špína atd.) tady to má čistý, vyžehlený, bez detailu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit