Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Asi tak nějak.
  • ID Tech 5, hmm? Vypada to hodne jako pokracovani... te hry od ID Software. Jak se jenom jmenovala... Ah! RAGE. Kvalita grafiky mi zase az tak spatna neprijde, ale zatim me nijak zvlast neoslovila atmosfera. Je to takove barevne, takove uhlazene, ne tak spinave jako Fallout 3 a NV. Ale rad se necham prekvapit. Kazdopadne trailer se mi moc nelibi.
  • Paulcz
    To je furt dokola :) Stejný engine, stejně odfláknuté zpracování, tupá a nepropracovaná hra a přitom kandidát na 10/10.. tenhle paradox nikdy asi nepochopím, musel bych z mozku vygumovat všechny ty dobrý hry co jsem kdy hrál :)
  • ak to vyjde az o rok tak mozme cakat na dalsi elder scrolls min. do 2018. Nechapem preco zenimax uprednostnuje vydavanie hier na hranici rentability, ako evil within, dishonored, wolfenstein
  • dvě slova: Todd Howard
  • Paulcz
    byl o grafice a atmosféře než do vzala do ruky Bethesda
  • Video je pro mě zklamáním ani ne kvůli grafice jako takové, ale pro nedostatek atmosféry. Už od dob Heretica jsem si oblíbil temnější barvy... asi i proto se mi tak líbí Stalker, Fallout 3 nebo i Far Cry 2. Jenže tady ve videu na F4 je to najednou moc barevné, podobně jako třeba nové Far Cry nebo Dragon Age. Neříkám, že to jsou špatné hry, jen už to pro nemá tu atmosféru.
  • Nevim, jestli to bylo zcela česky, ale snad jsem to pochopil správně, že ti vadil v boji VATS? Pokud vím, tak u F3 ani u FNV jsi VATS používat vůbec nemusel, pokud si nechtěl, mohl jsi prostě běžet a střílet všechno co se hýbe.
  • To je jednoduché. Witcher 3. A nebo třeba taky aplha Kingdom Come. *3*
  • Keyz
    To snad ne.

I když bohužel tomu tak často je. Co je ale horší je to, že ty mody které poté rychle někde udělá, mohli dát do hry rovnou. To jsou často tak základní věci, že kdyby to neměla jiná hra tak to strhají, ale zde se řekne "komunita to udělá"

Divný přístup.
  • Keyz
    Jestli to bude stejně neuvěřitelné jako F3 tak to bude tedy "super".

Do toho ten systém Vault-Tec Assisted Targeting System, který zastavoval hru (asi nebylo možné to udělal, tak jak to je jinde a to mířit myší a tam to prostě střílí / netrefuje podle vzdálenosti atd).

Jestli tuhle hovadinu u FPS hry vyhodí, tak to potěší. Představa, že rychlý FPS boj opět přerušuji nějakou pauzou je tedy šílená. Nějakému uvěřitelnému světu, realistickému pojetí dané katastrofy nevěřím. Zatím předvádí jen Zaklínač a některé menší hry. Zaklínač to navíc předvádí ve velice dobré grafice (i když ne takové v jaké to prezentovali). Tedy máme obojí. Grafiku i herní prvky.

Zde to asi budou jen ty herní prvky a to možná ještě sotva ve srovnání se stylem právě u toho Zaklínače. Uvěřitelnost, nikdo neurčuje co je dobré / špatné a těm lidem věřím, že zažívají válku. Nevěřil jsem to NPC ve F3. Ani ve Skyrimu, kde k tomu nepomohl kecání NPC na průchod hráče okolo a další akce na oko. Oni snad neumí udělat uvěřitelný svět.
  • Fallout 3 pre mňa osobne bolo veľké sklamanie.. ale to isté môžem v podstate povedať o každej hry od Bethesdy - neviem v čom je problém, ale vždy na ich hry teším a nakoniec nič - pritom New Vegas bola parádna hra.. bola od Obsidianu a od nich zase nemávam nejaké prehnané očakávania a ich hry ma vedia zabaviť od začiatku do konca :)

A teraz po Zaklínačovi 3 musí Bethesda ale poriadne zamakať na tom, aby vytvorila niečo tak dobré ako sa to teraz podarilo Poliakom
  • Co engíny, ale angíny, wagíny a legíny by měly být lepší
  • a ještě se vsadím, že do té doby prosadí placené módy, aby na tom mohli ještě víc rejžovat...
  • Ne, ptám se, v jakých open worldech je krajina přirozenější. Není to těžká věta na pochopení, věř mi.
    Btw, jaké džungle a pouště máš na mysli?
  • parada uz se nemuzu dockat az si nahodim na zada sniperku a vyrazim s hafikem se potulovat .... doufam, ze nekonecnou pustinou :D
  • Coze? Ty bys chtel funcionalitu misto maluvek? No to by neslo ... to je rouhani ...
  • Ne, chci říct, že nikdo neviděl víc než tříminutový trailer.
    Trailer nevypadá dobře, ale hru ještě nikdo neviděl.

Je to asi jako bych chtěl na základě tvýho komentáře tvrdit, že jsi hysterik. Působíš tak, ale rozumný člověk to prostě neřekne ;)
  • "vidím, že toho o vývoji her moc nevíš" No opravdu nevím. Proto jsem závislý na těch trailerech. Ne každý jako ty mohl dopředu v roce 2013 vědět, že udělají downgrade. No dokonce ani oni to nevěděli. :D Díky bohu za takové jako ty.
  • grafiku bych moc neresil, stejne nakonec vzdy byla dostacujici a kdyz uz byla zastarala, tak to vyresil nejaky mod. porad lepsi nez vypustit upravene video s grafikou, kterou mozna rozjedeme dva, tri roky po vydani i kdyz i to je pekne od vyvojaru, ze mysli, tak dlouho dopredu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit