Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H o v n o taky vylézá v různých modifikacích ale smrdí pořád jako h o v n o.
  • no ggg, s timhle enginem by to nevypadalo lip ani na stroji z NASA
  • Kur.a měli to udělat pěkně hezky oldschool ve 2,5 dčku a nesrat to do 3D. Prostě to falloutum nesluší trojka byla pro mě hnusná a nudná. A to mám 1,2,tactics, moc a moc rád. Díky alespoň za ten Wasteland 2.
  • hlavne aby sa pri tej apokapypse dostatocne vetvili dialogy a questy o poslednom prcani neboli jednoznacne.
  • Děláš jakoby všechny hry na PS4 jely pouze v HD rozlišení. Co jsem googlil, tak na PS4 snad žádná taková není. Kolik takových her je?
  • neda pretoze v 23/24 storoci uz treba aj nieco budovat
  • Sr_Lobo
    Tak z tohohle mám trochu ambivalentní pocity *7*
  • Sic na tom dělá Bethesda, ale Já se celkem pobavil i u čísla 3. Samo, že New Vegas od Obsidiánu byl skutečně lahodný špek, na který 3 nemá ani omylem, ale na takové to večerní hraní to nebylo špatné.
    Kdyby Bethesda dokázala nějak umně hráče poslat do roku 2077, přesněji tedy 23.října, vůbec bych se nezlobil. Zažít jadernou apokalypsu na "vlastní kůži" by bylo celkem zajímavé, jenom to neposrat...
  • lol i cokl v CoD Ghosts vypadal lip nez tenhle zaprasenej cokl...
  • No, nevím. Zatím mi to hodně připomíná Fallout 3 s trochu lepší grafikou... Ale těžko soudit.
  • martin.zima.98
    s atmosférou např takového Metra Last Light či původního Metra 2033 se tohle nedá srovnávat.
  • Princ.Jablon
    Já vím, nicméně o tom v příspěvku na který reaguji nebyla uzmínka, jen o enginu a open world mechanikách...ale jak říkáš, když dva dělají totéž, není to totéž (Bethesda X Obsidian) i i když mechaniky hry a engine je naprosto totožný
  • Proc? Jim staci, kdyz to koupis. A ty koupis, protoze si naivne myslis, ze to bude lepsi nez minule, dyk to slibovali. A nebo uz si nepamatujes jak to bylo minule. Hromada lidi to koupi proste proto, ze se to jmenuje fallout. A pak na to budou cumet jak puci.

Kdy ze vyslo teso? loni? Kdy ze ma vyjit tohle? Pristi rok? Takze vemou mapu ze skyrimu, jehce s ni zahejbou, tuhle neco uberou, tamhle pridaj, rozkopirujou misto baraku stany ... misto paky bude ve stene lcd ... a vydaj to. Co by asi tak jinyho mohli za rok udelat?
  • New vegas urcite zahrej. Parádní hra, super atmosfera.
  • martin.zima.98
    To by mě zajímalo co tě osloví? *7* Když né Witcher 3 *8*
  • Tak bud rad ne? Zadna jina firma tak dobry hry pro mody nedela *1*
  • spoock
    No, vzhledem k tomu jaké chcou udělat na E3 haló, tak je to fakt studená sprcha. Alespoň nikdo nebude čekat nereálné věci. Hlavně ať to není tak zabugované jako předchozí hry, dají tam nějaké nové mechanismy a třeba jim odpustíme.
  • A proto jedou hry na ps4 v 720p a 25fps. *14*
  • spoock
    Mám PS4 a nesouhlasím. Kdyby chtěli, tak udělaj nový engine nebo to Gamebryo potuní, ale jsou to líné s**ně.
  • no, koukam ze naivka ses ty, a velka. A da se pochybovat o tom zda si vubec opravdu pochopil to, o cem jsem mluvil. Ja uz jsem argumentoval dostatecne, nesedime taky v diskuznim poradu na nove s brejlickama a sakem a nemrkame a nedelame to ze misto odpovedi na otazky blejeme pul hodiny nesouvisejici srajdy. Tudiz prosim te prestan s vetama jako "neschopen argumentace". Samozrejme ze jenom urazky. 90 procent tyhle planety a zejmena cesky republiky jsou naprosty paka ktery ja musim poustet ke zkouskam ve skole, aby ta skola vubec mela nejaky vychozeny bakalare. Ty, kterej zjevne nechape ze NE, ten vizual tam opravdu neudelas (proc myslis ze je tolik enginu?), nejsi vyjimkou. Znovu rikam - zvoleny engine a stylizace te hre sedi, nikdo se nesnazi o to aby to vypadalo jako kdyz se podivas z okna nebo nejaka ukazka z unreal enginu, nebo prey 2 apd (coz byla implikace cloveka co napsal puvodni prispevek - implikace toho ze to vypada zastarale). Tudiz znovu rikam, v tehle dobe NEEXISTUJE zadne "vypadat zastarale". Zastarale muzes rict o specifickem grafickem kabate her z prelomu tisicileti a i to uz lidi nevi jak to vypadalo (viz kecy "to vypada jak z roku 2004 - pricemz nemaji ani poneti jak vypadala hra z roku 2004 a jediny co takovy lidi zaslouzi je vytisknout screenshot z one hry, po*rat ho a rozmazat jim to po ksichte). Cili, engine zvolili asi z jisteho duvodu, nezvolili jiny engine protoze tu stejnou stylizaci na nem ac jakz tak hodne letmo udelat muzes, tak je to JINE, a ztrati to absolutne onen feeling.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit