Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
ne ale tak kdyz ta vojna znicila svet byl rok 2077 a to tehdy nemeli zadne moderni pisnicky??
-
Srovnávej postapo RPG, které ještě ani nevyšlo a hororovou FPS hru.
-
Troll, nebo poprvé vidíš Fallout?
-
nevypada to zle, ale ani to není nic sokujiciho. Holt takovej fallout,no. Kazdopadne si myslim ze delat další Fallout není zrovna moc dobry napad, tak nejak mi prijde ze lidi to postapo momentalne moc nebere. Spis měli udelat další TES, tam by měli mega prodeje zaruceny.
-
(Vlastně bych se to nebál rozšířit - Hollywood vyloženě dobrý velkofilm nenatočil nikdy a nejodvážnější pokus oslaví za dva roky stovečku.)
-
(U filmů to naposledy platilo hodně dávno, tj. před érou blockbusterů. Nebo snad máš příklad áčkového hollywoodského filmu - tj. obdoba hry od Beth - který je po vizuální i narativní stránce povedený? Nechci rozjíždět flame, ale Hollywood dobrý áčkový film nenatočil několik desetiletí, pokud nebudeme počítat alternativnější tvůrce jako PTA (There Will be Blood) nebo Coeni (Fargo) a možná i Tarantino (Pulp Fiction) ale tady už se imo pohybujeme spíše mimo vyložené áčko.)
-
Animace a engine jistě nebudou patřit mezi silné stránky. Ale vizuální stránka hry mi - soudě podle několika krátkých záběrů traileru - přijde podařená, o mnoho podařenější než F3 a FNV.
Trochu jiný pohled, odlišný od zdejšího negativního přijetí, nabízí třeba jako vždy pozitivně naladěný Gopher, kterému se trailer evidentně líbí. *1*
https://www.youtube.com/watch?v=yNP6VpP7GJU -
Nic ve zlém, ale jsi uplně mimo. Doufám, že ta škola kde učíš nemá nic společného s pc/herní grafikou, jinak by mi těch studentů bylo fakt líto.
Dál reagovat nebudu, zjevně to nemá cenu. Hezký den. *3* -
A velmi shitove animace.
-
Hra se mimo jiné skládá z enginu atd....
Tedy argument "Moze byt aj 10 rokov stary engine. Ak je hra dobra, tak mi to je jedno." je divný. Spíše to máš tak, že bude třeba kvalitní příběh (což od Bugthesdy moc čekat nelze) a tu grafiku sneseš horší. Což beru.
Zase od AAA produkce dost lidí čeká pokrok a skvělou technickou stránku. Jako u filmů. Je možné mít oboje. Skvělou technickou stránku a skvělý příběh apod. Takto by to mohli udělat 2d, pixel grafikou apod. Aby zcela vyhodili grafiku. A poté by se stálo na jednom místě a pokrok 0, kdyby to brali podle tebe. -
myslis treba Lady GUGU ?? *15* .. mozna je to tim ze je to alternativni realita nasich 50let
-
škoda, na rok 2015-2016 velmi prumerna grafika....
-
Nemusel jsem ho používat ale bylo to na tom stavěné a běžná střelba nebyla stejná jako použité toho VATS.
Neměl jsi stejná procenta za zásah a poškození. To jsem testoval. Strašná hovadiny.....
Tohle mi vadilo mimo jiné. Neumluvím u těch komických quetech a neuvěřitelném světě. -
Nech také kľudne je. Ale nech sa to už potom nevolá Fallout.
-
Takže nepřekvapivě své prohlášení daty nepodpoříš. Znovu se ptám, kolik her na PS4 jede jen ve 720p?
-
Heh, ejbat na Vavru a jeho mindraky. Toto bude dobra haluz... Moze byt aj 10 rokov stary engine. Ak je hra dobra, tak mi to je jedno.
-
proc tam hraje porad stara muzika to se jim nezachovali zadne moderni pisnicky?
-
To je otázka, nepovedlo se mi proniknout do New Vegas i přes to, že je Obsidian úplně někde jinde. Možná kdybych předtím nehrál F3. Přitom mi nevadí jednoduše pojaté a zpracované hry jako Neo Scavenger. Bethesda chce tvořit velké světy a to je super, ale kvalitní hry prostě vypadají jinak.
-
A ted jeste ten blabol jak oko vidi jen 25 fps.
-
Fakt máloco - u Witchera prostě nepřekousnu (nebaví mě) souboje...