Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
No ja doufam, ze uz konecne opustili ten strasny engine na kterem jejich dila bezi snad od morrowindu. Treba uz po 15 letech konecne prestanou postavy levitovat nad zemi a nauci se po ni i chodit. Hlavne ale nesmi pokazit moznost modovani, bez toho bych si to asi ani nekoupil.
-
Ja v realu delam psychologa a lidi jako GGG jsou konzolovi fagoti.
-
*1* *1* *1* dyť přesně to říkám.
BTW: školní projekt ve kterém z dřívek od nanuku vyrobíš větrný mlýn z tebe nedělá vědce. -
a proto v reálu delám vedce
-
Tak ale stejně dobrý kostel, jaký dělá vávroš tam nebude.
-
zrovna ty nemáš právo používat větu "ty asi nebudeš moc chytrej" ani při rozhovoru s rozbitou židlí.
-
to neřeš. Vypni při hraní hudbu a nahoď něco od justina. To je mnohem lepší zážitek pro postapo
-
takhle to dopadá, když někdo nepoužívá motion capture.
-
ty asi nebudeš moc chytrej
-
Může, to asi ano. Jen firmy mají tendenci dělat trailery s vložením náznaků ingame ukázek (třeba východ postavy z vaultu v tomto traileru), aby na hru vrhli lepší světlo. Realita je pak bohužel jiná, ale to není žádná novinka. Viz. Call of Duty trailery, to je solidní příklad.
-
Jsem zvědav na to až jednou bude grafika fotorealistická na co si dětičky budou stěžovat potom :D
-
"prvoplánové citové vydírání psem a malými dětmi" - jo, souhlas! a i ta retro hudba mi už osobně připadá tak nějak jasně cílená a předvídatelná (jo a ta totálně generická do falloutího světa nehodící se orchestrální hudba ve zbytku videa, ach jo..)
-
Me treba dvojka taky vubec nechytla...
-
Neznamená? To nevím. Nemusí znamenat, ale snad ještě může. *5*
-
naprostej souhlas, Morrowind určitě nesedl každýmu (pamatuju na školní bitvy Morrowind vs. Gothic 2 - podle mě obě skvělý a odlišný hry), ale Oblivion už byl pro mě obrovskym zklamánim
-
tak podle mě Morrowind opravdu výtečnej byl, hra s hodně jedinečnou atmosférou, Skyrim jsem nehrál, byť na mě z videí působil už dost generičtějc.
-
Já jsem si jen kdysi tiše přál, aby najali (nebo alespoň přizvali) originální developery F1 a F2 k vývoji F3. Bohužel se tak nestalo a výsledek byl Foblivion. Ale neříkám, že by si tu hru nikdo nesměl užít, jen pro mě to bylo zklamání.
-
nějakej nas**nej, ne?:) je hezký že učíš na VŠ, ale slušný chování jsi evidentně nikde nepochytil.
-
FNV jsem ještě nehrál, ale F3 byla rozhodně parádní.spíš bych ale počkal na DLC a GOTY verzi. to je u bethesdy taková klasika :)
-
Je ale jasné, že Trailer neznamená ingame grafiku, že? :)
Spíš se mi zdá, že jediné co z tohoto traileru můžeme soudit je to, že kvalita F4 traileru byla znatelně nízko v prioritním žebříčku vývoje.