Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Grafika vyzera jako (cod ghost) takze nic moc, a nato ze jeto post apo, jeto barevne jak omalovanka. *13* *10*
-
Je smutný, jak se od prvního Crysis grafika moc neposunula. Už se těšim na nový DOOM a jeho IDTech 6, který měl údajně umět ray tracing. Oh wait... konzole a jejich výpočetní výkon moderní kalkulačky...
-
No ja bych si to dnes nekoupil, protoze proste tuhle firmu znam a vim, ze maji vzdycky neco resene naprosto podivnym zpusobem co bych chtel zmenit. Na druhou stranu takovy morrowind jsem jeste hral bez modu a rozhodne to nebyl problem. Kazdopadne kdyz udelaji zabavny svet tak budu rad, hlavne doufam ze tam nebudou tak nudne questy jako ve skyrimu.
-
Mimochodem lžeš, protože tam záložka je, jenom je evidentně záměrně schovaná.
-
No kdyz uz tu maji novou generaci konzoli, tak by byl nejvyssi cas poridit si neco poradneho. Zvlast kdyz si vzpomenu na ta mega mesta kde bylo venku najednou tak tucet lidi a kazdy domek se musi zvlast nacitat. Nebo kdyz tam mas vetsi fps, tak se ta hra totalne rozbije. Navic cely engine je na dx9 a je 32bit (z cehoz i vyplyvaji vyse popsane absurdity).
-
stěžuje si na základní věcí co se týče hratelnosti. Z tvého komentu jde vyvodit o tobě, jak moc jsi povrchní a jak málo ti stačí ke štěstí...
-
tak si kup brýle slepče
http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_original/nnf1ttvejupgytmntw6x.gif -
já bych naopak řekl, že poslední roky se postapo fikce tak rozbujely a tak silně rezonují s obecnými společenskými náladami, že to je spíš sázka na jistotu
-
Bethesda by měla pochopit, že neumí tvořit hry, ale umí poskytnout peníze studiím a z toho občas vyjde i dobrá hra jako The Evil Within.
-
Tak trochu? *1*
-
Nj, naštěstí těch 5 HC vocasů na MB (a obecně v herním průmyslu) nemá takovou kupní sílu, aby se kvůli nim dělaly velké hry tak, jak si představují. Bohužel, o to víc jsou uřvanější a ubrečenější...
-
při srovnání s věcmi typu Far Cry nebo Assassin's Creed mi ani to označení generický nepřijde moc na místě
-
pes od prvního pohledu sympatičtější než v Metal Gearu... 11/10
ne, fakt, na tu hru se těším. fap, fap, fap... -
a stejne to zde dostane 10/10
-
Že se to seká *1*
-
Pochybuji, bude to pravděpodobně stejný engine, jen zase trochu více napucovaný. Určitě se nezbaví svých vývojářských nástrojů, které používají už tolik let. Zase na druhou stranu od třetího Falloutu po Skyrim udělal ten engine docela fajn změnu (třeba animace už nebyly tak vysloveně hnusné), takže třeba na tom ještě zapracují.
Ideální to není, ale je pravda, že ta otevřenost modům zase vyvažuje některá negativa (už jen pro to, že i hráči s těmi jejich nástroji umí tvořit).
Jsem jen zvědavý, jestli se jim do enginu podaří propašovat trochu větší interaktivitu prostředí. V současnosti je to hrozně mrtvé (přitom i některé experimentální mody ukazují, že by to šlo).
Zase je pravda, že z toho videa mi přijde, že se snaží trochu stavět na vizuálu jejich (koupeného) Rage. Pochybuju ale, že by si vzali něco z jejich enginu. -
Atmosfera 0. Ty litajici lode a podobny nesmysly mi prijdou jak z nejakyho fantasy sveta ala Dishonored. Meli to radsi nechat delat Obsidiany, ty aspon vedeli, o cem Fallout je...
-
Naprosto podprůměrná grafika. Kdo tvrdí opak, má značné problémy se zrakem a měl by urychleně navštívit lékaře. Jaká to bude hra, samozřejmě nikdo neví a momentálně lze hodnotit jen tu grafiku, která je prostě špatná. Absolutně nechápu, jak tohle mohli vypustit do světa, protože to vypadá fakt neuvěřitelně špatně.
-
At first I was like *14* , but then I was like *10* *11* *16*
-
Já v reálu dělám s EEG a lidi jako ty ke mě radši vůbec nechodí.