Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Já přiznávám, že Skyrim byl hodně generický. Ale zábavnost (a z toho vyplývající vysoká hodnocení) mu nikdo neodpáře.
  • Psychotic
    Z toho, na jaké prkotiny si stěžuješ, lze o tobě vyvodit spoustu věcí :-)
  • Bethesda je podľa mňa najhoršia herná spoločnosť... dokonca horšia než posledné roky Ubisoft a EA. Tie ich hry vyzerajú tak hnusne plasticky a polovina mapy je automaticky generovaná. Nedávajú do toho žiadnu lásku. Typujem že polovina vnútorných lokácii bude jednoducho copy-paste, presne ako dungeony v Skyrim. Zastaralú grafickú stránku nepovažujem za až tak dôležitú, ale presne viem aká tá hra bude už teraz. Zabaví vás prvých pár hodín a potom sa vám totálne znechutí.
  • Myslíš ty 3 lidi?
  • PreidaQ
    Třeba FNV vypadal taky naprosto ohavně a spousta lidí si z toho evidentně ustříkla. Takže já bych grafiku zase tak moc neřešil.
  • Psychotic
    Zajímá to tvůrce, vydavatele, herní média a miliony hráčů. Pro začátek. Já bych řekl, že v poho :-)
  • Divný ta grafika vypadá tak hrozně, protože je tam taková kreslená stylizace. Moc nechápu tenhle krok vývojářů...doufám, že do vydání to bude lepší třeba ten Skyrim má takovou víc fotorealistickou a to bych bral i pro novej Fallout, tohle nevim nevim. Každopádně doufám že ve hře budou konečně nějaký vozidla.
  • PreidaQ
    Není pravda. Fanoušků Bethesdy je dost a ti určitě kupují na mody nehledě.
  • Protoze to jak to vnima masa ovci zajima vsechny, ze? Oh wait
  • PreidaQ
    Až na to, že jak co vnímají HC hráči a fanboyové, vůbec nikoho nezajímá, kromě nich samotných.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Retrofuturism
  • Tam už i trailer na čtyřku teď dostává sodu :D
  • (Tak trochu) samozvaná pravověrná komunita hc hráčů a fans.
  • To je hnus velebnosti jdu blejt. A BUDE HŮŘ!!!!
  • Spis vic zakamuflovanej, ale kouka z kazdyho rohu.

Je to easy ... v oblivionu si prosel dung, (teda spis 10x stejnej, jen na jinym miste) ve finale si dostal treba krouzkovou zbroj. Sel ses vyspat, to ti dalo level (cela hra sla vpohode dohrat na lv1) a vsichni bezdomaci kolem meli stejnou krouzkovku.

Ve skyrimu vlezes do dungu na lv 1 = budou tam potkani. Vlezes do stejnyho na lv 10 = budou tam medvedi ... ale rozhodne se ti nestane, ze bys prisel trebas do nejakych ruin a tam te neco sfouklo na prvni dobrou, a pak jeste 100x, dokud nebudes mit lv 50+ trebas. To co by se dalo nazvat bosem, zabijes stejne dobre jako noob v rozdrbany kosili se stipaci sekerou v ruce jako v daedricky zbroji. Jediny co te pripadne omezuje v rozletu je qstova linie. A pak samo to, ze to tentokrat leveluje samo, takze at chces nebo ne, driv nebo pozdejs zacnes potkavat "silnejsi" potvory. Samo i obycejny potvory sou silnejsi a vydrzej odpovidajicne vic.

Takze vysledek je presne ten, co sem popsal, potkas vlka, a zabijes ho treba tretim uderem. Potkas ho po 100 hodinach hrani, a zabijes ho tretim uderem.

Navic po nejaky +- hodce mas na sobe zbroj a v ruce zbran, kterou pak uz budes nejspis pouzivat do konce hry, protoze nez se dostanes k necemu lepsimu, tak uz to nebudes potrebovat.
  • Smutná realita je ta, že by si nikdo nekoupil hry od Bethesdy kdyby nepodporovaly módy.
    Málo lidem však dojde, že pokud hra vyžaduje tuny módů aby se stala hratelnou, nedá se považovat za dobrou hru.
  • Skyrim se hraje (a od zacatku hral ) pouze a vyhradne kvuli komunite, ne proto, ze by udelali dobrou hru, ale ze tu hru nikoli do, ale Udelali prave hraci. Bez modu by po tom ani pes nestek.
    F3+ je davno v hrobe prave proto, ze to nejsou fallouty. Znam lidi, ktery si klidanko i dneska rozjedou F1/2. A vubec je netrapi jak to vypada. Samo ze si to asi neuzivaj tolik jako tenkrat, ale i dneska to sou spickovy hry.
  • na strance madbrahmina fallout 3 nema ani vlastní založku a je tam pouze FNV; tolik asi k tomu jak F3 vníma pravoverna komunita hc hráču a fanoušku
  • Bethesda je na trhu už dost dlouho, abychom dokázali odhadnout, co z toho nakonec vyleze. Já osobně bych to viděl na jako hra dobrý (dokud se nezačne člověk nimrat v detailech a nezjistí, že je v tom hromada absolutních hovadin postrádajících logickej smysl), jako Fallout na pytel. Snad se pletu.
  • Huraaa Fallout 4. U Fallout 3 jsem se skvele bavil. Samozrejme jsem mel k trojce mnoho vyhrad a predstavil bych si to uplne jinak. Ale zkratka delala to Bethesda a tak to dopadlo jak to dopadlo. Ale krasny postapokalypticky svet a RPG prvky. Takze na Fallout 4 se tesim. Na grafice mi nezalezi, zalezi jak se to bude hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší