Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
to s tím vlkem, to byl ale hlavně problém děsně vyhajpovanýho a dost nezvládnutýho Oblivionu, ne? jsem myslel, že ve Skyrimu už byl level-scaling na přijatelný úrovni (nehrál jsem)
-
Nekupoval bych F4, počkejte rok nebo dva. Znovu najmou externí firmu, která předělá jejich výtvor na pořádnou hru (což si umím představit, že s těma jejich enginama musí vyžadovat génia) a užijeme si opět alespoň z části to, co mělo být Fallout pokračování.
-
Upřímně FNV jsem nehrál, takže nemohu soudit, avšak F3 mi zatím přišla fajn a FNV mi příjde jako datadisk pro ni, díky grafice a hud, co jsem viděl z obrázků :D prosím, nevražděte mě, je to jen můj první pohled
-
retrofuturismus tak to slyšim prvne
-
těšim
-
Můžeš si vybrat, jestli GTA 5 chceš hrát jako fps, nebo klasicky, tak zrovna nad tím bych nefňukal :) tvoje faktum je irelevantní v tomto případě
-
Osobně si počkám na Fallout od Obsidianu...z příběhu ve Falloutu 3 se mi chtělo zvracet.
-
DePalma břídil byl, to každopádně. Welles a Scorsese samozřejmě ne, ale neřekl bych, že Kane je velkofilm (tak by se možná dali označit Ambersonové kdyby RKO nechalo Orsona pracovat, výsledek studiového sestřihu je bohužel chabý) a u Scorseseho je to tak na pomezí (každopádně jeho nejlepší kousky velkofilmy nejsou). Ale je fakt, že jsem pozapoměl na Coppolu a Kubricka. :(
Kažopádně platí, že po novém Hollywoodu už všechny velkofilmy bez výjimky stojí za houby. *1* -
Uhm... Welles, Scorsesy, DePalma - to jsou přece úplní břídilové... *15*
Ale za P. T. Andersona máš u mě bezvýznamné plus... -
Já bych řekl že Skyrim hrají do značné míry stejní hráči jako F3. F3 bezpochyby úspěch měl. Arenu a Daggerfall nikdo nezná, Morrowind zná možná moje generace hráčů. Komerčně velmi úspěšný byl až Oblivion, stejně jako F3 a Skyrim. (Skyrim asi nejvíc.) A pochybuju že by Beth/zenimax vyvíjela F4 kdyby komerční úspěch nečekala. Navíc TES by dal Onlinu ránu z milosti, zřejmě.
-
popularita? serie azcala v roce 1994? Skyrim mel maga uspech? (na rozdil od falloutu 3), dodnes ho hraje 30-50k lidi na steamu(oproti par stovkam u falloutu)..atd...a ani nebyl třeba film:)
-
Navíc zasazení "právě do padesátek" samozřejmě souvisí s tehdejším paranoidním strachem z jaderné války.
(Ale F1 a F2 byly plné také odkazů na pozdější popkulturu, především Pythony.) -
Co potom táhne táhle lidi k TES? Co ovlivňuje naše smýšlení a někam nás směřuje? *1*
-
on se prodávat bude, ale TES by se prodávalo mnohem vic..no..kazdopadne na falloutu neprodelaj, tak vazny to zas není. A nemyslim si ze zrovna Mad Max by mel lidi tlacit k tomuhle zanru, navíc když bude mit vlastní hru. zas takovy sperk kinematografie to není aby to ovlivňovalo generace a jejich smysleni a nekam je to smerovalo.
-
Celý svět falloutu se odehrává v alternativní budoucnosti, která se esteticky, kulturně i společensky drží 50. let 20. století. Nebo spíše toho, jak si v 50. letech lidé představovali, že bude vypadat budoucnost. Je to retrofuturismus.
Proto ty staré písničky. Také to má smysl...dodává to tomu správný nostalgický nádech. My to vnímáme jako něco starého a dávného. A stejně tak to vnímají i obyvatelé postapokalyptické pustiny. Hráč se tak lépe ztotožní se světem:)
EDIT: Pardon, reakce měla být směřována na pepu:) -
Pepa..prijel si zrovna z depa??.. bez si zahrat jednicku a 2jku..nebo si precti neco na silene brahmine..aspon se nebudes tak blbe divit
-
Vsadím poslední stimpack, že ten noirový chlapík je ghůl:D To teprve budou monology s příznačným chraplákem. Taky mě ten záběr s ním docela zaujal:)
EDIT -
Mně osobně ta grafika nepřijde vůbec špatná. Spíš nevyrovnaná svým nasvícením (v některých chvílích to působí placatě a plastově, především během příběhové části videa, při momentkách z pohledu na krajinu je to naopak o poznání lepší, možná je něco z toho jen render, těžko říct). Co se mi naopak líbí je, že Bethesda konečně najala u Falloutu někoho, kdo umí udělat pořádné reálně působící modely. Chlapíci v power armorech zřejmě konečně nebudou vypadat jako děti ve špatné halloweenské masce (ty drobné postavy, téměř žádná ramena a látkové rukavice byly hrozné) a stejně tak úprava dalších assetů vypadá slibně. Se spoustou věcí si pak brzy poradí modeři, stačí, když bude alespoň trochu slušný základ. Taky se mi líbí, že (snad i díky New Vegas) konečně v Bethesdě znovuobjevili barvy a tak snad nebude všechno vypadat tak vyblitě zeleně jako ve trojce. I apokalypsa může mít živé barvy (což v současnosti dobře dokazuje i nový Max)
Samozřejmě o hratelnosti se dá teď jen těžko spekulovat, ale minimálně ukázka lokací působí docela atmosféricky. Plus doufám, že ten sympatický ovčák bude jedním z možných společníků (a bude životaschopnější jak starý dobrý Dogmeat:))
Mě tedy trailer docela nadchnul. Už jen tím, že namísto krátkých nejasných záběrů ukázal poměrně hodně na to, aby navnadil. A to potěší:) -
Spíš postmoderní, ne?
-
S úvodem naprosto souhlasím. (Ačkoliv "noirový" záběr s chlapem ve fedoře mne docela dostal, "open-world" hru v kůži "Phila Marlowa bych si dal snad ještě radši než cyberpunk.)
Ale proč by se F4 neprodával? A proč by lidi nebralo postapo zrovna těsně po premiéře Mad Maxe? Navíc F4 je pro Američany asi zajímavější značka než TES; nebo určitě ne méně zajímavá.