Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
FANTASTICKÉ OBRÁZKY Z FALLOUT 4!! ČEKUJTE TO!!! SWAG!! ILLUMINATI! 2015!! NEW
http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-04-obrazky-z-fallout-4-jsou-fantasticke -
F3 je pro tebe nejlepší hra co jsi kdy hrál... to mluví samo za sebe.. *7*
-
je mozne ze to tak bude: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=832555
-
Nevim jestli je to jen mojí alergií na mag... na pohádkovou blizzardí grafiku, ale nemužu si pomoc ta hra na mě působí děsně "malovaně,infantilně, pohádkově"... Vypadá to prostě HROZNĚ.
Musel jsem si ulevit... *kých *smrk -
detto, tiez nas tvoje dristy nezaujimaju
a bez sorry -
Paráda další "nextgen grafika" z roku 2008, kdyť už z principu je to ostudný.... (V jednu chvíli jsem si myslel, že jde o záběry z F3 opravdu velmi smutné...)
-
Já nevim. Mě osobně fotorealistická grafika k Falloutu moc nepasuje.
-
Kôli Fallout 3 som sa hadal do krvy, s ludmi, ktory nevedeli zabudnuť na stare Fallouty, nech sa pači, mate tu Wasteland 2, ktoreho sa ja nedotknem ani dvojmetrovou palicou, v každom pripade je F3 asi najlepšia hra, ktoru som kedy hral, a nepochybujem, že F4 bude ešte lepšia ! Sry, ale vaše nazory a dristy ma už vôbec nezaujimaju...
-
Ono stěžovat si na hratelnost po prvním traileru toho taky hodně říká samo o sobě.
-
Fallout se s každým dílem od toho totálního post apo vzdaluje, když si vezmeš první díl, kde bylo pár provizorních vesniček a to město co jsme viděli teď v ukázce, nebo třeba i New Vegas, lidi tam už žijou tak nějak relativně normálně, neni to boj o holý život každý den, společnost se stabilizuje jak se to posouvá po časové ose s každým dílem, to je dobře udělané, ale nevadil by mi prequel těsně po válce v opravdu drsné divočině *4*
-
No já bych to zase tak černě s tou grafikou neviděl. Určitě je lepší si počkat,než vyneseme konečný ortel. Některé záběry vypadali výborně. Úprava nastavení a pár modifikací vše vyřeší. Důležitější bude celkový dojem ze světa a hratelnost. Horší jak předchozí díly to snad nebude, tak se nemám čeho bát. To zase bude rout času...
-
asi tak, ty 4K textury ve FNV dělaly hodně
já bych byl hrozně rád, kdyby ten nový engine uměl plynulé přechody mezi interiéry a exteriéry bez loadingu, GTA V to umí, ale tam je těch baráků kam se dá vlízt o hodně míň -
Nechci začínat flame war mezi konzolemi a PC, ale přesně tohle mě napdlo když jsem se na trailer díval. Co se sakra stalo? Grafika z prvního Crysis (2007) vypadá líp než většina současných moderních her a potřebuje k tomu snad třetinový výkon. O fyzice ani nemluvím, možnost rozbourat ty chatrče a stromy lámající se v místě prostřelení atd... Jsem čekal, že v dnešní době to bude standart a ejhle..
-
proc bych mel kupovat vsechny hry pri vydani, kdyz nebudu vedet jak na tom hra je ? at uz optimalizaci atd..
-
no jasne, protoze vydavatel by si rekl...ale jo pohoda, nam staci vydelek z prodeje na PC a tech dalsich 50% z konzoli ozelime *7* *7*
-
myslíš, že v postapo světě přestanou existovat barvy?
Ve středověku taky lidi rádi chodili oblíkaný hezky a barevně, doba temna se tomu neřikala kvuli tomu, že byly vyšisovaný barvy -
Idiots, idiots never changes.
-
Pecka! Grafiku vem čert...co nevidět po vydání tu budeme mít módy a každý si bude moct vybrat, jak si vizuál upraví...
-
To víš, kdyby PCčkáři nehráli na warezenou a hry poctivě kupovali v dostatečných počtech a při vydání, aby se ty nadupané hry zaplatily bez konzolí, mohls teď mít ty úžasněji vypadající hry a nemusel bys tady neustále brečet v diskuzích. Bohužel, dokud synonymum pro PCčkáře je warezák či přinejlepším hráč po 5-ti letech nakupující v 95% slevě, budeš muset d*žet hubu a krok...
-
Ze howno v zachodu realne smrdi *15*