Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak mi chces povedat, ze v LA, Washingtone a Las Vegas ziju v priemere 100rokov za Bostonom
    nj, kto chce, obhaji si hocico
  • seprah
    Tak teď jsi mě dostal. Tleskám. Že ty jsi ráno tátovi ukradl z horní poličky trochu rozpustný kávy do jogurtu?
  • Vzhledem k tomu, že se hra má odehrávat v Bostonu (takže Cambridge, MIT atd.) mi ta technologická vyspělost a zachovalost dává smysl. Naopak to vítám jako snahu o inovativní uchopení žánru. Někde prostě měli kliku - ve vaultu se zachránily elity a kolem zbylo dost prostředků.
    Ta věrnost lore by tak jako tak neměla přerůstat v konzervativní poklonkování ;)
  • Keyz
    Je již prostě velká AAA hra od velké známé firmy a má to velkou základnu lidí i když to nebylo nikdy nijak propracované ani hezké. To je celé. Lidé tam mají rádi tu velkou svobodu jako v TES.

Třeba se lidé těší také na další COD apod. Kvalitou to nebude. Vyblbnout se v nějakém tom MP... Stejně jako se vyřádí zde.Také vidíš zde tu debatu. Neřeší jak F3 bylo super, jak ty úkoly byly propracované s nejasným koncem a vše mělo smysl apod. A tedy tohle bude ještě lepší. To se neřeší. Řešilo se to u dílů Zaklínače :) Když srovnáš věrohodnost toho světa, questy a návrh toho světa tak to je zcela mimo. Již ty drobnosti jako: Najdeš počítač který je postaven někde uprostřed tunelu a další drobnosti které nedávají smysl ale vidíš to. A celkově utváří špatný návrh. Ty drobnosti které sedí tam nemáš jako jinde.

Jako nikdy to nebylo nic extra po stránce příběhu. Navíc ten vtip...Prej dopady rozhodnutí.... Něco jako na konci ME. Vždy jsi se tam rozhodoval tak hloupě, že bylo jasné: Kdy se rozhoduješ, proč se rozhoduješ a o čem se rozhoduješ. Klasicky jsi byl ten největší borec jako po 150 v jiné americké fantasy hře. Navíc Bugthesda..... vydají hru a čekej 2 měsíce na základní mody. To také nepotěší.
  • Podle těch záběrů mi přijde, že se lidstvo už trochu technologicky zvedá.. *9*

Jakoby chtěli vytvořit novodobého Fallouta...místo aby se vrátili ke kořenům, kde lídé byli v mizerném a bídném stavu...
  • Ale souhlasim, že to muže tak vyznít a určitě to bude vlastně i jeden z aspektů toho proč to působý tak jak působý. (to k těm barvám)
  • Nerozumíš....
    Chválíš výtvarnou stránku a pak osočuješ lidi že nadávaj na technickou stránku věci (ta lupa).
    Kdyby si řekl že nadávaj na výtvarnou stránku (jako třeba já) tak by to tvoje nařčení ve spojení s tvojí první větou dávalo větší smysl :)
  • Určitě ne..
  • Děkuji za radu. Kdo tu, ale mluvil o barvách? A když už jsi je teda načal... Svět po jaderné válce by ikdybych tu sedínku (prd*l je tu zakázané slovo :DDD) zvednul a šel ven moc barevnej zrovna nebyl. Ale jak řikam, nevím o barvách jsem nic nepsal. Tísíc lidí tisíc a druhů chápání psaného textu.
  • a napriklad aj ten trailer k F4
    bol celosvetova atomova vojna, 200rokov sa ludia skryvali vo Vaultoch a oni tam maju vertibirdy(tie boli len v par vojenskych zakladniach a pod.) a nejake vzducholode a mesto co vyzera skoro ako Honkongsky pristav,(urcite tam bude pitna voda, len tak z nicoho, elektrika, len tak z nicoho) zase si to krivia podla seba.Bethesda uplne kasle na Fallout lore
  • Trailer sice pekne remeslne udelanej, ale nijak na me nezapusobil. Fallout poetika zmizela.
  • ja asi v 16-18 ?
    predtym som hral na AMIGE, prve dungeon crawlery a pod
    a predtym na ATARI 800XL :)
  • Už tomu fakt nerozumím. Já viděl moc pěknou grafiku, respektive výtvarnou stránku.
    Možná by neškodilo na všechno koukat z dvaceti centimetrů s lupou.
  • ono by mohlo být zajímavé, kdyby sem každý napsal, v jakém věku se dostal ke kterému dílu Fallouta. nechci tvrdit, že obliba prvních dvou dílů je jen věc nostalgie, ale nějaká ta korelace tam asi taky bude
  • NV som si uzil, ale sorry, F3 bola hrozna z falloutu tam nebolo nic, ti co to robili fallout nikdy nehrali, asi len hodili do googla fallout a prepli na obrazky
  • Pokud se těším (ona je to spíš příjemná zvědavost než nedočkavost), tak proto, že F1 a 2 jsem si hodně užíval, F3 beru jako hodně vratký krok dobrým směrem a doufám, že se tvůrci ze svých chyb aspoň trochu poučí. Respektive že mezi třetím a čtvrtým Falloutem bude aspoň takový pokrok jako mezi Oblivionem a Skyrimem.

Taky proto, že je to vedle Stalkera jediný postapo open world , který stojí za zmínku.
  • Chim
    Ne.

EDIT: I když v případě Bethesdy je možná dobře, že to isometrické nebude. Alespoň nebudu mít nutkání si to byť jen zkusit.
  • To je myslím komplikovanější. Záleží na nasvícení. Příroda umí být velmi barevná (přesněji barevně saturovaná/sytá), ale taky málo barevná.

Samozřejmě v realisticky toužící působit open world hře s cyklem dne a noci by asi měla být příroda realisticky působící. Ačkoliv celkový vizuální styl může s barevnou paletou (jak odstín, tak sytost) pracovat a je to koneckonců významný výrazový prostředek. Já osobně si dokážu užít barevně stylizovanou hru (Deus Ex HR, Dishonored, třeba i FNV) stejně jako si dovedu užít barevně stylizovaný film a dovedu si užít barevně realisticky působící hru (Witcher 3, Mafia 2) stejně jako barevně realističtější film.

Koneckonců technologie beztak nedokáže dosáhnout úplné barevné věrnosti - a je to tak dobře.
  • Caincz
    To je, ale ve Falloutu dostala příroda na p*del, takže Sims barvičky jsou dost mimo mísu.
  • Jsem jedinej, komu vadí, že to nebude isometrické?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit