Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Nic psi břešou a Fallout 4 stejne vyjde ...
-
...na vas akorad tak se... si myslite že budu pul hodiny takticky zabijet prerostliho mravence ?? musite fetovat... *11*
-
jůůů, pes *14*
-
hele, já nevím, co je tak těžkého na tom představit si, že přeživší z Bostonu měli k dispozici prostředky, technologie a know-how, které v jiných oblastech nebyly. Ostatně kde jinde než právě tam působí něco takového pravděpodobně.
Že máš v hlavě zakonzervovanou jasnou představu postapo světa a chceš se v ní znovu a znovu utvrzovat, to už je jen tvůj problém :)
A jestli chceš být za vola a piplat se ve faktické akurátnosti fikčního světa, tak bys možná měl začít od podlahy, tj. od prvního dílu. -
Amen.
-
Ne já myslím klasického draha. Přijdeš k němu prokecneš ho, on ti dá poklad popřípadě ho zabiješ a vezmeš si princeznu. Prostě jak to bývá v jiných RPG. Jinak tahle hra nemá právo říkat si RPG!!!
-
A co jste čekal? Toto je zkrátka evoluce. Nicméně pochybuji, že ta "technologie" bude všude. Většina bude bída a zmar.
-
Všichni pláčou když hra zůstane stejná... Všichni pláčou když se hra změní... Občas opravdu přemýšlím nad logikou hráčů.. Jo než začne někdo, že jsem původní Fallouty nehrál tak je na omylu hrál jsem všechny a všechny díly se mi líbili i trojka, ale New Vegas byl lepší to bez debat :)
-
Nehledě na hatery a pesimisty, JÁ se těším, ať už hra bude jakákoliv.
-
Protože většinové ohlasy na F3 pozitivní byly. Diskuze na games není berná mince v žádným ohledu.
-
Neni nad to kdyz musis cestovat po rozhlehlem svete tak ze drzis W...
-
Koukám že jsi děd vševěd. Hra ještě nevyšla pokud sis nevšiml. Vše může být jednoduše vysvětleno v rámci příběhu a zcela v souladu s lore. Třeba mezitím přiletěli marťani a dovezli nám mrakodrapy a vzducholodě.
-
Nemyslíš párače *3*
-
Ale musim uznat, že hudba se mi fakt líbí. Můžeme si řikat co chceme o tom jak bethesda recykluje tu samou technologii a jak jsou grafici líný bachyně, ale hudbu měla Bethezda vžycky parádní (zejména main themes) o tom žádná.
-
moze, ale stavme sa ze nebude
-
A počítal jsi s nad s tím, že to bude v izometrickém zobrazení?
-
Ta hra se může odehrávat klidně dvě tři století od doby, kdy první lidé vylezli z Vaultů.
-
Série fallout postupuje od prvního dílu chronologicky kupředu. Je tedy logické, že tuto tradici zachová i díl čtvrtý.
-
Mě osobně tam teda dost chybí draci *16*
-
po celosvetovej atomovej vojne by takych 100 rokov bola nuklearna zima, tj 4-5 generacii vo Vaultoch
uz vidim potom ako by stavali ludia mesta s mrakodrapmi a vzducholode a pod :)