Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz by jsi jednou za cas zvedl zadek a sel ven, nekam mimo civilizaci, tak zjistis, ze priroda je barevna... A neni to ta vybledla zelena keru a stromu u silnic...
  • No já s tebou v podstatě souhlasím *1* ale naštěstí existují taky modifikace gameplay mechanik a s Project Nevada se FNV už dal trochu rozumně hrát. A úpravy interface mohou být kupodivu docela zásadní věc, nápad hrát bez viditelného interface dokud ho nepotřebuješ a jeho provedení (především Gopherem) je výborné. Myslím že třeba CD Projekt a nejen on se výtvory modderů inspiruje, což je samozřejmě moc dobře.

(Problém je v tom, že moddingem Skyrimu jsem strávil snad víc času než jeho hraním a hře to stejně zas tak moc nepomohlo.)
  • najednu stranu souhlasím, že konzole na shity od Bethesdy nejsou dobrý napád, ale na druhou stranu mi vysvětli, co grafické mody, úpravy interface apod. změní na prostinké a plytké hře o které píšeš. Ta hra pořád bude mít stupidní příběh a generické questy i přes tuny modů. Nejlepší lék je hrám od Bethesdy se vyhnout, ušetříš čas, nervy i peníze.
  • Dishonored. *14*
  • (Doba temna je spíš až český baroko, ne? A zaslouženě.)
  • Zase se budeme zbytečně omezovat pamětí a místo třeba 32GB využijeme 8GB. :(
  • No ja osobne se na to tesim, ne proto abych byl "khul" ale protoze proste mam rad post-apo tematiku, mam rad universum serie Fallout od 1 dilu az po NV, takze se tesim na to, co dalsiho se dozvim napriklad o Great War, nebo jake dalsi gangy, skupiny atd. se objevi. Taky me zajima napr. architektura a jak si vyvojari poradi s prirozenosti vyvoje mest atd. proste pribeh. Pokud se nekdo netesi tak okey, treba se zas tesi na hry u kterych by si nekdo ani treba nepustil trailer, natoz je hral.
  • Opet co znamena pro tebe klasicky? Pro me je klasicky pohled z vrchu..
    Jinak ja nefnukam me to netrapi, proste jsem GTA nehral od 3tiho dilu a jsem spokojenej :). Mam i tak dost her, ktere si uzivam. Mam holt jiny vkus..
  • Jedna "lepší než druhá". FNV aspoň trochu dává smysl, tedy dokud se nedostaneš do města nebo k "Legii".
  • to je ich problem, a ich chyba, my tie F1-F2 máme a vieme si ich užiť
  • Konzole pro hraní bethesdích open world her?

Nepředstavitelné. (Ty hry vážně modding potřebují. Jako sůl. Bez soli jsou tak prostinké, tak plytké, tak... nechutné. A může vařit třeba král Já První.)
  • Potíž je v tom, že pravděpodobně víc lidí považuje za herní klenot F3 a ne F1. *10*
  • módy na konzolích? pouč mě.
  • Tehnle trailer ma jednu slabinu a tou je zvukova stranka.

Uz nevim jakou klavirni skladbu jsem to zrovna poslouchal, ale kdyz jsem si do ni pustil trailer beze zvuku, tak krome toho, ze do sebe zapadli lip nez kdejaka p*del a hrnec (strihy a prechody synchronne licovali s tony), navodili atmosferu a vyzneni celku o ligu lepsi nez original.

Vysledkem je, ze si novej Fallout ziskal moji pozornost.

PS—Diskuzi pochopitelne nectu, ale hadam, ze kritika psi srsti tam nekde padla—za me jsou technologie simulace vlasu (at uz nvidia nebo ati) naprostou kravinou. Vlasy maji tendenci zapletat se do pramenu a ty uz tak hyperaktivne ve vetru a nebo pohybu nepoletuji. A co teprve zvireci mastna srst. (At uz v Lare, nebo Zaklinaci, me daleko vic sedi jejich "nizsi" verze).
  • Tak Obsidiani, kteří min. z části dělali F1 a F2, udělali Fallout New Vegas ...který je vlastně právoplatným F3. ... F3 je pouze zkouška enginu :)) ...ikdyž to taky není špatná hra :)

Takže kdo nehrál FNV a českou modifikaci F2 ...Fallout 1.5 resurection ....šup šup instalovat a hrát.
  • je to masovka, a masa si mysli ze bude khul ked bude hrat nieco, co sa vola ako herny klenot
  • Morraw
    Čistě ze zvědavosti, proč se na to většina tak těší ? Na Fallout 3 zas tak pozitivní ohlasy nebyly a tohle nebude dělat Obsidian.
  • RazorProduction
    Jak napsal uzivatel (Pan hráč) Grafiku vem čert...co nevidět po vydání tu budeme mít módy a každý si bude moct vybrat, jak si vizuál upraví.....,ano,zase bude muset komunita dodelavat neco,naco vyvojari su skratka lini. *7*
  • Když už, tak Fallout New Vegas ....ale určitě ne Fallout 3 *13*
  • těšíme se! *14* *14* *14*
    https://www.youtube.com/watch?v=pQkd7afLBNk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší