Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
zklamani ..nudnej trailer ,zadna post-apo.. temna atmosfera, debilni animace,capek v cistem modrem latexovem obleku ..wauu at zije rok 2015! asi zustanu u f1,2 a nv
-
No vidíš, a já mám nejradši Oblivion, každej to máme jinak. Morowind je samozřejmě taky super.
-
Sak tu licenci koupili jen proto, aby si z toho udelali dalsi zdimacku na $$$, a zjevne to funguje, takze proc na tom neco menit? Ted akorat potrebujou poleci megapruset s teso. Takze frekvence vydavani srackometu se nejspis znasobi.
-
kdyby to byla PS4 exklusivita, bude grafika na jiný úrovni. Zas to museli dělat v nějakým low enginu, aby dali šanci moderům z PC komunity. Modeři = zkáza dnešní doby.
-
Poslednich 10let maj jedinej, dar, zjebat (puvodne to bylo slusnejsi, ale to prej neprojde) na co sahnou. Jak bylo receno, posledni dobra hra od nich byl Morrowind. Od ty doby je to od 10 k 5.
-
Klasika, engine uz 10 let stejnej,ale ja je chapu. prachy co by musely jit na vyvoj novyjo engonu se vrazej do reklam, celej team se nic novyho ucit nemusi pracovat s tim uz roky umej a muzou to spatlat za par susnu . vsak vona to komunita pak dodela zatimco budem na bahamach vymejset revolucni tes 8 nebo f5 na stejny enginu :) komedie, ale jak kazda hra od bethesdy za 2 roky od vydani s tunou modu super zazitek na dlouhy zimni vecery.
-
(Jediný dobrý TES.)
-
souhlasim
-
New Vegas ale delal Obsidian, ne bethesda.
-
nemuzu si pomoct ale poslendi dobry TES je v mych ocich morrowind.
-
opravdu si prave dal do stejne vety VYTECNY morrowind a skyrim? Opravdu?
Nicmene chapu te, bethesda hry nikdy nebyly o hlavnim pribehu, ale o vedlejsakach a celkove o herni svet a immersion v nem.(coz totalne zprznil skyrim fast travelem, ukazatelema ke questum a akcnim combat systemem ala konzole). -
Přestože mě nový Zaklínač neoslovil, říkám si díky bohu za to, že máme CD Red a Bethesda má nějakou konkurenci... Toto je totiž ve srovnání s novým Zaklínačem (trailery, hra) boj o udržení v druhé lize...
-
Chapu, ze hry nejsou jen o grafice. Ale od takove velke firmy bych cekal neco vic. Zvlast kdyz mame dukaz, ze lze udelat obrovskou propracovanou hru, ktera zaroven vypada skvele. Ano, treba Zaklinac. Ale je brzo. Uvidime.
-
Mě ve Falloutu 3 otravoval ten hnusný zelený filtr, takže trocha barev mi vůbec nevadí.
-
Zajímá mě, jak vypadal falloutí svět před válkou, takže i za tyhle krátké prostřihy jsem rád. Jen houšť a větší kapky. *4*
-
První Fallouty mám moc rád, trojku a new vegas jsem ještě nehrál, ale z tohohle oznámení moc radost nemám. Hrál jsem Morrowind a Skyrim od Bethesdy, skvělé hry, ale generické s nudným příběhem a to je přesně to, co by mi u Falloutu vadilo. Kdyby to radši dali dělat někomu jinýmu. Ten trailer měl zvláštní postavy, vypadaly jako z plastelíny.
-
Bethesda má dar.
Dar dělat hry na mizerném enginu s mizernými animacemi.
Dar dělat obrovský svět, který nepůsobí úplně autenticky.
Dar dělat fádní questy.
Dar dělat i přeze všechny tyto věci velice zábavné hry. -
Mě třeba VATS nepřišlo jako nijak extra geniální věc, ale koukat ve slow-motion na odlétávající ustřelené hlavy mě bavilo pořád.
-
New Vegas byl suprový
-
Vincent Vega: Marwine, co si o tom myslíš?
Marwin: Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.