Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Vidím to tak, že při vydání to bude bug fest, graficky nic moc a budou spoléhat na komunitu, že to opraví jako u Skyrimu...
-
Aspoň to nemá zelenej filtr jako F3. *4*
-
Ten čokl vypadá hůř než v Ghosts. Tohle by dali i starý konzole?! *7*
-
No já to budu hrát na PS4, takže tohle se mě netýká, ale každopádně od hry za šestnáct stovek očekávám hotovej produkt, ne něco, co si budu muset dobastlit k obrazu svýmu. Samozřejmě chápu, že už se nikdy nedočkáme Falloutu ve stylu prvních dvou dílů, už bych to snad ani nechtěl, nedávno jsem si to koupil na GoGu, nadšeně rozehrál a vypnul to po deseti minutách, protože jsem si uvědomil, kolik krys a radscorpionů bych musel zabít, než by se začlo dít něco zajímavýho :) Jen prostě z toho traileru na mě vybaflo x detailů, co mi vadily - barevná miska na žrádlo pro psy, obecně mnohem míň zničený prostředí než dřív, divný jakože cool postapo město...Fallout pro mě vždycky byl mixem futurismu a 50. let s naprosto jasně daným vizuálním pojetím mrtvýho světa s pár pozůstatky technologie. Tady to nevidim. Možná nám příběhově vysvětlí, že to Boston a okolí neschytalo tak hustě, jako zbytek USA, ale to se mi moc nezdá. Je brzy soudit, ale chtěl jsem se na to těšit mnohem víc.
-
Zatímco s tebou na jednu stranu souhlasím, že grafika není vše, především u her tohohle typu, neznamená to, že "tří-áčková" hra bude v roce 2015 vypadat jako její 7 let starý předchůdce a projde jí to. Lidi jsou na pokrok zvyklí, takže se diví, proč něco vypadá hůř, než by vlastně mělo. Zastaralá grafika taky částečně dokazuje, jak tvůrcům vlastně "záleží" na prodejnosti jejich budoucího produktu. A i když by to tak nemělo být, grafická stránka hry v dnešní době upoutá víc lidí než premise kvalitního postapokalyptickýho příběhu. *1*
-
Bohuzel mam pocit ze problem neni jen v enginu... Krajina v jejich hrach skoro vzdycky pusobi velmi neprirozene a ani zminene mody tomu casto moc nepomahaji.
-
človek by mohol chcieť za ťažko vydreté prachy aj technický stav hry prislúchajúci danému roku nie?
-
Lehce upravený? Buď máš hodně špatný počítač, nebo oči. Není to bůh ví co, ale je to naprosto v pohodě. Aspoň se nebude brečet kvůli downgradu.
-
Vidim ze o vyvoji hier toho teda moc nevies. To akoze mali ukazovat zabery az par mesiacov pred koncom ked uz si boli isty ako to bude vyzerat? Urcite by to vsetkych "potesilo" ach jaj ta naivita.
-
V základu hnus, ale jinak, nejlépe modifikovatelný a s mody vypadá lépe než, kde jaké hry..
-
V roce 2015 máme snad právo očekávat něco víc, než jen lehce upravenej Skyrim/fallout 3 engine, kterej už tehdy nevypadal moc dobře.
-
Dokud to nebude isometrické (nebo alespoň pseudo-isometrické) RPG na tahy, tak mě to nezajímá.
-
Ano jsou. A jinak to snad ani nebudeme řešit ne?
-
boze to vypada strasne, dalsi fail v podani bethezdy a przneni znacky pokracuje
-
engine je z roku 1997.... http://en.wikipedia.org/wiki/Gamebryo
-
No ja som od CD red nevidel ziadny trailer ktory by nezodpovedal hre. Ano videl som videa z alpha verzie ktore vyzerali inak ale to je normalne pocas vyvoja, to vsak niesu trailery.
-
Fallout byl vždycky o grafice, že děti :).
-
aha aha, to je tím, že mají už asi 20 let ten stejný engine... http://en.wikipedia.org/wiki/Gamebryo
-
13let starý Gamebryo engine, no fuj..
-
Jo, jenže to je verze 1.5 toho enginu co byl v oblivionu