Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jinak, CDP totiž vůbec nelže, nebanuje, nemaže vlákna.

Tady nějaké jedno přežilo:

http://forums.cdprojektred.com/threads/53171-When-will-the-lies-end?s=7ee07a0658637a8be4af463ef0446077
  • jistě, takže je to jen v tvé hlavě, přesně jak jsem předpokládal *4*
  • nemám, hledat nebudu, těch slibů o příchodu herního Krista v podobě Zaklínače 3 bylo tolik, že by to vydalo na knihu, pokud si to neuvědomuješ, tak jsi asi fanboy :)
  • A k tomu ta cena :D
  • a máš link na článek nebo interview kde to říkali? takhle to může být dost pŕekroucený a vytržený z kontextu, tak raději zdroj plz
  • Ta hra se pripojuje na naming servery, a stejne tak se muze pripojit ve chvili kdy pristenes na planete kde je jeste nekdo. je stejne nevim proc kolem toho multaku delaji vsichni takovej problem, sance je stejne skoro nula ze nekoho potkas a maximalne by ses nekde docetl ze nekde dva hraci potkali. A co by ste tam jako delali ve dvou? kazdej pojmenoval pulku planety, nebo spolu tezily matros? To zni fakt jako neskutecna zabava a rozhodne by se jim vyplatilo kvuli tomu nacpat do hry dalsich par milionu jen proto aby se nejaky dva pitomci spolu mohli koukat na hvezdy:) Dela z komara velbloud..pac je desna zabava obvinovat vyvojare a bejt videt.
  • Povim Vam malou radu. NIkdy nekupujte hru predem, pokud to udelate, nebrecte ze tam neco chybi.
    Kdyz uz neco kupuju, tak pockam az se na steamu vybuduje nejake hodnoceni.

Muze byt i spatne a hra me muze bavit, to je na me, ja si proste prectu cca 10 hlavnich recenzi a z nich uz vetsinou vim, co je tam za problem, anebo treba ze hra je vyborna.

Tohle jsem nekoupil specialne protoze autori jsou evidentne lhari. To nemam rad. Jestli to tu nekomu nevadi a hra ho bavi, tak muzu jenom gratulovat.

Ja jsem si misto toho koupil za 10e minulej tejden Empirion. Presvedcily me prave recenze na steamu.
    A bavim se u toho skvele
  • Ty me nezajimaj, zajima me kdo z Vas tady kdo tu diskutujete za to fakt utracel (bez urazky, je to Vase vec, me to proste jen zajima)
  • Taronyu
    Potom by ale nebol problém sa postaviť pred hráčov a povedať na rovinu, tak viete, toto sa nám tam dať nepodarilo, toto sme nestihli atď. Navyše ho usvedčujú tweety s 10. augusta v ktorých zas len mlžil a zblbol ešte aj herných novinárov, ktorí si stále mysleli, že hrá ma mulťák, len mali problém na servery a tak sa hráči nevideli. Čo je somarina, pretože keď si No Man Sky zapneš, tak sa na žiaden server nepripájaš. Hra neodosiela žiadne packety, môžeš ju hocikedy zapauzovať, čo by bolo nemožné, ak by si bol online na servery. Jediné, čo sa uploaduje sú objavy na nejaký ich databázový server. Jeden majú pre PC a jeden pre PS4 a tam sa to zdieľa medzi ostatných hráčov. To je celý online obsah hry. No to mu nebránilo posielať tweety o tom, ako je nadšený, ako sa dvaja hráči našli.

Mimochodom, poďme sa nad tým trošku logicky zamyslieť. Vravel, že sa dvaja hráči môžu stretnúť, ale keďže je ten vesmír obrovský, tak je šanca skoro nulová. Na multiplayer potrebuješ vynaložiť ďalšie náklady. A teraz táto malá firma, chcela rozbehať mulťák, keď šanca jeho využitia bola takmer 0? To nikomu už vtedy neprišlo ako totálny bullshit? A žeby to Sean Murray dobre vedel a kecal? *7*
  • Nelhal protoze to neslibil a nemohli to tam stihnout dat.... WOW!

Skoda jen ze nikdo v te dobre krome neho vlastne netusil co v te hre uz vlastne je nebo neni :D
  • Neuvěřitelná kravina.

To co nakecali zde zdaleka není. Seká se to na PC, nelze tam nic nastavit a je to ošklivé. Hlavně to je stejné! K čemu x planet, když jsou skoro stejné a dělá se tam to samé. Do toho divné ovládání lodi a tak dále.

Neuvěřitelně odfláknutá práce.
  • Paulcz
    Možná kdyby to bylo trochu jako Robinson's Requiem / Deus, ale tady není žádná atmosféra a pobíhání po planetě s těžící pistolkou je prostě nuda. To si raději zahraju Factorio, který je asi milionkrát zábavnější.
  • tak neslibovali živý svět? Ten svět na mě působí dost mrtvě, NPC má jen pár skriptů po mapě, většina NPC nerefkletuje dění, co se děje, Marigold má pořád ty samé hlášky, člověk by čekal, že se něco změní, po konci hry či během hraní a ono ne, on pořád říká ty tři věty, válka absolutně nefunguje atd. Těch slibů, co tam není, je samozřejmě více, ale to si samozřejmě zaklínačská ovečka nepřipustí .)
  • tak jsem se těšil, že by tato hra mohla nahradit mojí oblíbenou a nepřekonanou Frontier: First Encounters, ale nestalo se tak. Zůstanu tak u 6MB hry s obrovským vesmírem *3*
  • Zaklínač měl nakonec všechno co CD Projekt slíbil, No Man Sky nemá skoro nic z toho co slíbili, jen slepec nebo hlupák nevidí ten rozdíl
  • Ano a největší problém, co s ní mám, je nepodpora hotas, protože jsem hru sledoval až chvíli před koupí, když už vyšla na PS4, tak mě zajímalo to co tam je, ne to co slibovali a není
  • řešilo se to pár dní, teď je všichni plácají po zádech, jak jsou skvělí, jak nemají žádnou ochranu, a že tak bojují proti pirátům, jo ta stejná firma měla u dvojky tak agresivní DRM, že to žralo 15 FPS a museli to odstranit, ta stejná firma, která posílá Němcům dopisy, že je žalují o nějaké tisíce dolarů za zpirátění jejích hry.

No a když se zeptáš průmerného herního ovčana na nejlepší herní firmu, automaticky odpoví CDP a poplive EA a UBI *3* Tak trochu ironie, ne?

Herní business je jeden z mála odvětví, kde je nějak už automaticky povoleno lhát zákazníkům, už jsem si na to zvykl, rozhodně to není pozitivum, ale brečet na forech je už jaksi nuda.
  • Vubec lhat nemusel, proste v dobe kdy to rikal si skutecne myslel ze to tam muzou/stihnou dat. Ja myslim ze to jestli hracum neco slibil nebo je podstatne, brat prezentaci nehotove hry jako slib je proste naivnost a pitomost. V pripade NMS to vypada ze hodne hracu si mysli ze vyvoj hry funguje zpusobem ze se vyvojar postavi pred pocitac, oblikne si habit a kouzelnickou cepiic, zatoci hulkou a je hotovo vse tak jak rikal.
  • já to hraji na PS4, vždy tak půl hodiny, je to fajn relaxace.
  • No zrovna za downgrade se ale na CD projekt snesla slusna vla kritiky a rozhodne to nebylo tak ze by nad tim vsichni mavli rukou a nechali to bejt. Navic grafika u Witchera 3 byla nadherna i po vydani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit