Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja som veru cakal trosku viac od gta5. fastfoody ziadne, do obchodov sa neda dostat su to akurat textury. obchod som vykradol iba jeden a dalsie som hladal marne kde by som mohol so zbranou v ruke ziskat peniaze z kasy.vsetko co je v tejto gta uz bolo len pridali misie navyse. nic ma neprekvapilo. postupnost pribehu v gta 4 sa mi pacila viac. tu som vsetko dostal od zaciatku. necitim tu chut sediet spoznavat a precitovat atmosferu mesta. ajajaj cakal som viac. mysel som si ze to bude pecka po kazdej strane.
    • Tak toto by mohli poriesit mody na PC, myslim ze volne obchody/banky by na prepadavacky v takejto hre neboli marne
      • DieslNikolas
        Ale chápeš? Na co si kupovat hru, do který "musim" dávat módy. Chci si koupit kvalitní kus, když to stojí takový prachy a ne jen další (jak je psáno výše) kopii něčeho. Hrůza jak v tejhle době málokdo vymyslí sám něco fakt zajímavého, to je Nespoutaný Django - to je mimochodem x desítek let starej film (REMAKE), to samý EVIL DEAD, dál - hra - Resident evil (recyklace starý hry + dnešní klišé + aby to nevypadalo blbě tak tam nedají pořadové číslo 7 nebo kolik, ale nějaký krásný název), nebo třeba AC série (měla to být trilogie a kolik je teď dílů? Nevím přesně ale asi víc než šest? To není moc trilogie) Takhle můžu pokračovat, chápu že je to o penězích, ale sliby chyby a hov*o z toho.. Věřte nevěřte nakonec jsem skončil emulací rozličných konzolí (SNES, SEGA, PSX, N64, ...) a baví mě to víc než dnešní klišé =) --- SORRY ZA SPAM =)
    • Jack1947
      Pro tebe tu hru , teday urcite nevyvijely. A co benzinky ty jsi ani nehledal co.
      • hram to kratko bo popri praci sa ani stale neda. ale vsade pisali 10 recenzie tak ja ze ma to polozi ked to zapnem ale cakalo ma vsetko co som uz hral videl prezil. ja si volnost nepredstavujem iba v lietani a jazdeni na aute a... ale ved mozno ma este najvacsia prekvapenie len caka.
        • Jack1947
          Tak si nepochopil puvodni zamer, nevim . Ja to beru s pohledu dnesni dostupne technologie a tak si myslim ze to je jeste kapanek vic nez se ocekavalo. Nebo si narocny vzpomen na GTA SA, ja vim fura let. Princip u zabavy ale zusatal stejny a tady byl vylepsen ano nehral. A vznasis uz ted namitky takto teprve poradne zapar (15-30hodin) a az pak muzes vznaset nejakou kritiku. *3*
          • Já mám za sebou přes 60 hodin hraní a s názorem fidelwina se shodnu.
            Zábavné to je, nepopírám, ale 10/10 za kopii kopie ? No nevím
          • ved vravim ze som mozno zbytocne narocny. vykradnuta uz 4 benzinka, dik za radu. skoda ze len 40 dolarov cca na kazdej. a pes a prechadzky a to utocenie na koho zameriam. nic nejdem uz pisat idem hrat.
  • co jsem koukal na youtube tak ten chlápek to nakonec prezil akorat nemel jeden zub no... vsadim se ze kdyz nekoho prejedete autem, tak by takovy clovek trpel jeste vic. cili pokrytectvi
  • CZ/SK Crew PS3 hráču GTA Online http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin
    Už nás je 150 zločinců
    • Erendiel
      šéfová? xD
  • Asi nejlepší videorecenze kterou jsem od vás pánové z games viděl.Možná nejlepší videorecenze gta 5 napříč weby.Gratulace
    • nej byla na call of juarez.
      • Dodnes si to pouštím při kafe.
      • a co bastion
  • RazorProduction
    jako furt Lukas skvjele i kdis nechapu 10sitku kdis se ti tam paru vjeci nelibily tak si mohl dat 9tku no...
    • Redakce nechává hodnocení z textové recenze, nezávazně na názoru videorecenzenta.
      Nechtějí mít v tom bordel, což chápu. Možná by stálo za to ve videorecenzi číslo vynechat, když je to většinou protipól k textové.
  • Mart9
    Videorecenzi jsem shlédnul až dnes, přečetl jsem některé komentáře a nejde si nevšimnout, kolik kritiky se tady hrne na janchora za jeho názor na scénu s mučením. Jelikož už ho člověk z různých podcastů a jeho aktivit zná, musím říct, že i mě tyhle jeho řeči v recenzi docela vadily a v diskusi jsem si několikrát přisadil kladným ohodnocením kritického příspěvku.

GTA jsem ale nehrál, a když jsem viděl, že se ta scéna stále řeší, pustil jsem si to na youtube a změnil jsem názor. Musím uznat, že tohle je už docela silné kafíčko a srovnávat to s gtačkovským přejížděním lidí je úplně mimo.

Tudíž musím po shlédnutí scény říct, že v tomhle jsem spíš s janchorem a zajímalo by mě, kolik z těch mnoha kritizujících lidí tu scénu opravdu vidělo/hrálo a nekritizují ho jen za další a další moralistické řeči, jako já po shlédnutí videorecenze.
    • zdeeneek
      Scenu s mucenim v gta V uz mam za sebou a vubec mi nechutna nepripadala. Kdybych byl tak emo, ze by mi to melo vadit, tak by mi muselo vadit temer vse v gta - vetsina misi je nekam jed, neco ukradni, nekoho zabij. Prakticky porad behem hrani clovek porusuje nejaky pravidla (pocitam, ze malokdo dodrzuje v gta pravidla silnicniho provozu), pri jezdeni zpusobim x dopravnich nehod, prejedu x chodcu, v misich zabiju x policajtu a gangsteru a pak bych se mel rozbrecet kvuli jedne scene s mucenim? To teda fakt ne *1* A ze v te scene neni moznost volby jak nekteri rikaji? Ja tam volbu mel - kleste, hasak, elektriku a kanistr *1*
      • Jojo :) Nic proti té scéně nemám, je to hra. Samotný aktér Trevora v nějakém rozhovoru pronesl že si nemyslí že by "jeho" postava dělala odsouzeníhodné věci. Stejně jako ve filmu se zabíjí nevinní, mučí nevinní,znásilňují nevinní... Trevor byl na tuhle misi jak dělaný, ani jsem nikoho jiného nečekal :) Navíc to mělo dobrý konec, přátelsky jej objal s tím že už je konec a že ho odveze na letiště :)
    • Proč všichni píšou shlédnul? Jedině kdyby si to sledoval z vyhlídkové věže, což ani nejde.
      • Jack1947
        Ale jo, kdyby tam byla nekde dole tv Shlednout by se to i dalo. Nebo shlednout ze nekdo to shledl z velke vzdalenosti *15* .
    • ogami
      Je to Lukasuv nazor a ja mu ho neberu, ani mu ho nebudu vyvracet. Mucici scenu jsem sam hral a popravde nechapu ten rev. Filmy jsou plne podobnych scen uz desitky let a nikdo to neresi. Scenka ve hre je sice mirne brutalni a nuti vas mucit v podstate pro vas neznamou a mozna i nevinnou obet ... ale zaroven je to skvela parodie na praci tajnych slozek v USA a ja se u toho opravdu uprimne zasmal. Ona je ta scena ve sve podstate az smutna, jestli to takhle v realu funguje. Podtrzeno secteno, na te scene nevidim nic tak brutalniho, co bych nevidel uz driv v jine podobe.
    • No hlavně se z toho nerozbreč.
      • Mart9
        Toho se neboj. Chlapi nebrečí.
        • tonnymontana
          mart: jop ono jde o to ze k te postave co mucis vlastne nemas nenavistny vztah:) treba vcera jsem koukal na film "plivu na tvuj hrob 2" a kdyz tam v podstate pulku filmu (urcite pres 40min) znasilnuji a mlati holku, ktera se pak rozhodne pomstit se vsem co ji to udelali tak i moje mamca co nahodou prisla (a ze je uz v letech :) ) zacala te holce natolik fandit, ze muceni ji prislo strasne malo :D a pritom je strasne mirna, nasil ve filmech moc nemusi. Jeji napady na pomstu byly daleko lepsi nez uskutecnil reziser:) takze podle toho co jsem vsechno videl a cetl mi zrovna to muceni ve hre prijde taky docela prestrelene, ale je pravda ze kdyby tam byl fakt nejaky haj*l ktery ublizil nekomu ve hre tak strasne ze by to muceni bylo opravnene asi by to daleko vic lidi zkouslo a autor recenze by nerekl ani pul slova. celkem ho v tomhle chapu a urcite moralizuje mene nez na jednom CZ webu o tuningu autor zvany M.rybka pro anonymtitu uvedu jen jmeno michal.r :D, to jsou teprve ustrelene uvahy co se alespon za me nedaji cist :)
  • škoda, že se recenzent nezameřil aspoň okrajově na grafickou stránku hry

ta mi přijde podstatně vylepšená oproti SA (4ku neberu v potaz, protože tu neberu jako nástupce SA, nýbrž jako takovou vsuvku mezi těmito dvěma díly)
    nicméně na xbox360 nebo ps3 to vypadá poněkud "okousaně" .. žádné vyhlazování, nic moc textury... chápu že je to proto, že obě zmíněné konzole už jsou trochu starší takže jsou limitováni výkonem HW ale.. nextgen hru si představuju trochu jinak. viděl jsem to na velké 55" TV a prostě to bylo něco ošklivýho

takže sem zvědavej na PS4, XboxOne, PC verzi

ale jinak s herním obsahem souhlasím. povedená hra :)
  • Too much spoilers. Not gonna watch.
    • Když už musíme být světoví, tak "too many".
  • JJ všetci čo mučia na Guantanáme, vedia kto sú tí ľudia, ktorých mučia, naposledy to bola matka dvoch detí, ktorú museli prepustiť, nič nepriznala, ale aspoň vidno, akí sú teroristi kua vycvičený, všakáno ...
  • Hrál jsem všechna GTA do 4. dílu, vždycky jsem se na ně těšil a hru obdivoval, ale bohužel po pár hodinách mě přestalo bavit je hrát. Všechno jakože funguje, je to obrovské, má to příběh a atmosféru, ale .... a jak definovat to "ale",to si netroufám říct.. GTA5 bude tedy první co ani zkoušet nebudu. Red Dead Redemption mě jako sandbox uchvátilo víc.
    • Jack1947
      Tak to udelas chybu, pripravis se o zazitek , tvoje skoda a nechces to preci jenom jeste zvazit? *7*
      • Zvážím. A pokud mi to někdo půjčí, tak i zahraji. :) Ale neplánuji to cíleně. Sandboxy jsou holt prostě moc rozsáhlé na to, aby šlo jen zahrát, člověk se do nich musí ponořit. na delší čas, aby to skutečně pak ocenil.
        • Jack1947
          Nemas pravdu, prave sandboxy jsou konstruovane tak ze si sam vyberes co budes delat a nikdo te netlaci Chces se jen bezcilne poflakovat ? Zabijet fizly , p/chat sla-ky ... jezdit na kole, s Mount chilliad atp... proste parada to ti zadna jina hra v takovem meritku nedovoli. *4*
          • To je ale právě to, co může být právě tou nevýhodou sandboxu - bezcílnost. Jsou lidi, jako třeba já, kterým právě ta bezcílnost vadí.
            • Jack1947
              Tak si to tak uplne nepochopil , jestli ti vadi az "zbytecne moc" otevreny svet , tak ani gta proboha nehraj , pac to nato odjakziva stavelo *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit