Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder
    .
  • aha, takže ty používáš ty naprosto nerelavantní argumenty typu: "už jsi něco vybudoval? ne? tak drž hubu a strč si svoje názory za klobouk!" Pak by totiž 90 % lidí musela držet hubu třeba k politice a nebo třeba i k těm hrám, protože kdo z nás udělal nějakou hru? Teda já jo - žížalu v pascalu před nějakejma 20 lety cirka. *1*

Pokud má někdo názor a není to jen snůžka keců, rád si ho přečtu či poslechnu. Vávra měl názor a přestože dost věcí byla skoro snůžka keců (některé věci prostě zbytečně zveličil, aby mu vyšlo oněch 100+1 bodů), bylo tam pár věcí, které stály za zamyšlení a byly vesměs zcela pravdivé a protože to napsal relativně slušně, měli bychom i tak na jeho názor reagovat.
  • skajrym má hnusný kmeny voe...
  • Preed
    Varime z vody,ale hra ktore sa prezentuje,ako realisticke husitske RPG+reci Dana Vavru(neviem presne,uz to bolo davno ten FC) ako ho sere sucasna produkcia a prave sa mu pacil Zaklinac na ktoreho sa odvolaval(ze CDprojekt si ide vlastnou cestou,maju dobre napady a tu hru si robia tak ako chcu)takze pri podobnom scenari,si nedokazem predstavit,ze to vyjde iba na konzole,maximalne,ze ta hra bude uplne ina,''usposobena zapadnemu konzolovemu publiku'',potom by som si to kludne predstavit vedel,ale stale to bude o husitoch ale to by si zrejme poriadne nasral do huby s tym komentarom o skyrime,jedine,ze by urobil komercne uspesne realisticke RPG o husitoch iba na konzole,ale taka predstava je skor smiesna ako hocico ine.
  • Wyder
    .
  • RakeW
    Přesně. A u dvojky by mě to zajímalo ještě víc, protože slušná skvadra lidí tvrdí, že on za její výslednou podobu nemohl a že to před jeho odchodem byla skvělá hra...

Vůbec na vývoj druhé Mafie se vždycky v diskuzích najde spoustu odborníků, kteří vydávají různé, kdysi někde řečené spekulace, za absolutní pravdu.
  • Proc by meli nemce, francouze atp. zajimat husiti? Kolik to bude stat za ty minimalne ctyri roky vyvoje? To je prilis dlouho.
  • Na pristi generaci, v roce 2015, husiti a perspektivni? Dohromady spis usmevny, bohuzel.
  • Preed
    Sak preto ho robia na Xbox,preto je tiez ovela pravdepodbnejsie,ze to bude ked uz tak na PC a Xbox,kedze co som cital lahsie sa to portuje na PC ako PS3,resp. nemaju tak vela zdrojov ako velke frimy,takze mi to pride realnejsie.

Edit: Alebo teda,necudoval by som keby to bolo presne tak ako to urobili(urobia) Poliaci zo Zaklinacom,Pc+Xbox,bud naraz alebo jedno skor ako druhe.
  • O Zaklinaci neni na zapade slyset prave proto, ze ho neudelali na konzole. Co neni na zapade na konzolich, jako by nebylo...
  • Preed
    No ak ten projekt bude taky aky si myslime,ze bude,nejake to realisticke RPG inspirovane husitmi,tak aj tak to na PC bude musiet vyjst lebo pochybujem,ze konzole su cielova skupina niecoho podobneho nehovoriac o tom,ze o hrach z vychodu na konzolovom zapade casto ani nepocuju,vid uzasny zaklinac 2,takze ak by chcel Dan Vavra dodrzat slova o tom,ze to bude robit podobne ako bratia Poliaci zo Zaklinacom(idu si svoje,predava sa im to velmi dobre na PC pomery atd) tak keby to bolo len konzolovka tak by z podobnych idealov asi moc nezostalo.
  • Nekdy to vypada, jak kdyby ty hry delal jediny clovek, nebo buh jmenem Dan Vavra, od ktereho se odviji vse. Neni to nahodou kolektivni prace? Nedelaly na tom desitky lidi? Ja bych docela rad vedel, jaky podil vlastne Dan na Mafii mel.
  • Víte že Vávra je pěkný fousatý muž? *1*
  • xolevle
    Zde v diskuzích musí mít člověk vyhraněný názor, ale já zkrátka nechci soudit hru podle jednoho článku, ve kterém se navíc o hře samotné dohromady nic moc nepíše. Vávra umí udělat dobrou hru, a teď to vypadá,že má více tvůrčí volnosti než u Mafie 2. Tak jen doufejte, že ji využije.
  • Chlapci Chlapci vy jste se moc nepochlubily stěma mínusama :D musíte napsat něco jiného a dostat to do plusů *3*
  • No...myslim, že do roku 2015 stihnu dohrát znova všechny díly the Elder scrolls (i když asi jen tak tak), tak doufám, že se Warhorse vytáhnou a jejich RPG bude alespoń z půlky tak kvalitní:)
  • Přesně Mě by stačilo kdyby mi poslali na účet pár táců a bylo by to cool *3*
  • Na proprání milionů by se určitě našly i lepší způsoby než financovat 4 roky vývoje hry s velmi nejistým komerčním potenciálem.
  • zdeeneek
    Nejde o to, ze kritizuje (to je ok) ale jakym zpusobem - to uz podle me ok neni. Kdyby si dokazal vybudovat hogo fogo vyvojarsky studium jako ma Bethesda a delal stokrat lepsi hry jak Bethesda, tak at si kritizuje jak chce. Je urcite schopnej vyvojar, jeho Mafii povazuju za jednu z nej her, ktery jsme hral. Ale styl jeho kritiky - vsichni jsou kreteni, jenom ja vim vsechno nejlip se mi fakt nelibi.
  • slusny projekt na cryenginu v 15 lidech rozhodne nedas *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší