Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot
    ono to zas tak horký nebude...člověk nepotřebuje 16x AA a podobný věci, aby ta hra vypadala jako na max. detaily...ani není u většiny her třeba mít 60FPS, aby jste si je užili... z praxe říkám , že s doporučenou sestavou dáte Ultra nastavení
    • Horst_Fuchs
      Zjevně nezkoušel Crysis 3. Tam v plným nastavení bez AA i Radeon 7970 má místama co dělat aby to stíhal, jak by to pak asi šlapalo na doporučeným i3 a GTX 560 nechci domýšlet. *7*
      • Kinet1c
        celkom v pohode a rozdiel je mozno znatelny medzi 30 a 60fps, ale medzi 60 a 120 je fakticky zanedbatelny, ale aj hra co ide cez 30fps stabilne to znamena nepada pod 30 by pre ludske oko nemal znamenat nejaky obrovsky rozdiel co sa plynulosti tyka, napr. mne FC3 slapal na max v rozliseni 1280x1024 medzi 30-40 fps a osobne som si bez merania ani nevsimol, kedy je 30 a kedy 40, ten rozdiel je zanedbatelny a kto tvrdi ze vidi rozdiel, tak sa mu to pravdepodobne len zda
        • 30 fps je na střílečky málo. A rozdíl mezu 60 a 120 je dost markantní. Plynulost míření je nesrovnatelně jinde. Hrál jsem CS zamknutý na 60 a bylo to ok. Pak jsem ho zamkl na 120, i když to monitor nedokáže vůbec zobrazit, protože je 60hz, ale poznal jsem rozdíl hned. Vizuálně ne, tedy mezi 60 a 120, ale v přesnosti míření ano. A 30 a 60 ti odliším prostým pohledem jako nic.

Samozřejmě se hry dají při 30 fps hrát, ale při onlinu jsou pak lidi s vyšším frameratem ve velký výhodě. Často oželím nejvyšší nastaveni, jen aby byl stabilní a vysokej framerate. Fps online střílečky pod 60 fps odmítám hrát, u 3rd person her mi 30 fps nevadí. Čili Watch Dogs pohoda.
    • Tak to zalezi na preferencich ja teda radsi mensi detaily a 4xAA a 60FPS. Nesnasim kostickovane hrany a plynulost je pro me vsim. Hra ktera jede 30fps s dropama na 22fps kde pak prumer vyleze treba 28fps opravdu neni plynula.
  • No opravdu me bude zajimat jak to bude pak vypadat v porovnani s next-gen konzolema a jeste lepsi bude old-gen :) rozdil ve vykonu cpu i5 nebo i7 vs nove konzole je velky a vs stare extremni. Takze chci videt jak to ty PC ultra pozadavky smysluplne vyuzije ;) Samozrejme ocekavam ze to bude bud nepoladene nebo tam bude spousta zbytecnych veci ktere jen seberou vykon ;)
  • Já teď upgraduju... PC sestava za 12000 která zvládne většinu nových her na max a vydrží do budoucna nějakou dobu.. ale na ultra to teda nevidim...
    • to já sem teď upgradoval za 35 000 , takže snad žádný problém nenastane :D
      • tak tolik zas nemam na upgradovani.. a ani nevim jestli bych to do toho dal..
        • ja vim, ze tohle bych do kompu nikdy nedal. Proc? Ja si postavil za 20k a jedu vse na max, me nezajima 8xAA proste :) stejne to oproti 4x nikdy v pohybu nepoznáš
    • Tak urcite! Si pamatuju ten brutalni progres v grafice i hardwaru, kdyz sem byl hodne mladej. Dneska pc vydrzi mnohem dyl. Mne to spis vyhovuje, nepotrebuju superrealistickou animaci vlasu a obliceje *12*
      • Já se dost dlouho držel s takovou rachotinou starou 3-4 roky... A to byla ještě dost špatná ale hrál sem na tom nový hry.. až teď mi to začlo padat s Total War Rome 2 a Xcomem Bureau.. tak sem usoudil že už to neutáhne ty hry a tentokrát sem si hodně přečerl o tom jak složit herní PC tak už sem vybralů komponenty a jen čekam na výplatu :)..
        • Můžeš nadhodit komponenty jaké jsi vybral do sestavy? Ono načíst něco je jedna věc, ale mít praxi je druhá.
  • PC sestavený parametrově co nejblíže PS4 mě vychází včetně Windows na 16200Kč. Každý si může vybrat co mu sedí víc, každopádně rozdíl to není nějak propastný.
    • hlavne koupis deset her a uz ti to na sebe vydela
  • Není to zase tak hrozné, jelikož mám rok starý pc, ale stejně...

zaráží mě ta minimální konfigurace, to trošku přestřelili... tzv. hlavně aby Watch Dogs za něco stál^^
  • Tak to jsem zvědavý na HW nároky GTA 5.
    • to má v podstatě stejný engine jako GTA IV a to na současných PC jede krásně
      • To byl blbej joke, dnes nevymaxujes nenamodovany GTA IV na 60+ FPS bez Titanu.
        Co jsem cetl, tak to na konzolich jede nekolikrat lip jak IV, tak uvidime.
        • s vsync mam KONSTANTNE na maximalni detaily bez modu 60fps (i5 + gtx 680) zadny titan nepotrebujes
        • http://www.youtube.com/watch?v=NYlZ_Gmi8z8
      • GTA IV na PC vypadá paradoxně trochu líp než současný GTA V na konzolích *1* Tím tu hru nechci nijak hambit už sem na 82% *1*
  • Khanemis
    Hmm, možná, že na bájném SteamOS bude k rozjetí Watch_Dogs stačit jen dvojjádro *1*
    • Jako z pohádky.
  • Horst_Fuchs
    Stejně mi vrtá hlavou na co to chce čtyřjádro. Znamená to snad, že minimální detaily na PC budou podstatně vyšší než na PS3/XBOX360 verzích? Nebo to bude jen tak špatně optimalizový?
  • http://www.youtube.com/watch?v=AjUaA5lDeDY
    • Porovnani Watch dogs PS4 a PC z E3 2013
  • Keyz
    Nároky v pohodě. Otázka je zda to bude pravda. Často kecají...

Jestli to bude taky podle toho vypadat pak to je OK.

Pak by měl být velké rozdíl mezi nastavením i ve vzhledu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit