Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muzete mi poradit? Jsem v laznich a typek chce po me, abych mu prinesl vino ze skepa rychty a jeste musim sehnat dzban. musim mit na to otvirani zamku? vubec jsem zande neotviral a ted kvuli tomu ten ukol nemuzu splnit? Neni jina moznost?
  • Tak konečně Vávra překonal svůj nemesis Skyrim, překonal ho v bugách, gratuluji Dane *3*
    • To fakt nepřekonal...
      • překonal a s velkým náskokem.
        • Ne, množství bugů ve Skyrim to určitě nepřekonalo.
          Jestli něco takového tvrdíte, tak to jste opravdu Skyrim během prvních pár dnů vůbec nehrál. To nemůžete srovnávat spravený Skyrim po několika týdnech/měsícech s 2 dny starou hrou.
        • Veskoslav
          Povídej, přeháněj. Obě hry jsem hrál v den vydání. K tomu i Risen nebo Gothic (který nešel ani spustit v den vydání).
  • Tak já si radši počkám rok, možná i dva *3*
    • Tak čekej Němčíku *4*
  • pro tip: až se budete snažit prodat upytlačené maso a nikde ho nebudou chtít, hoďte ho na oheň a uvařte, tím se "zlegalizuje" a ještě za něj dostanete víc peněz! *5*
    • Jack1947
      Díky za typ, tenhle poslouží dobře.
    • Další dobrá rada, když je hodně nepřátel tak bouchněte jednoho z nich, občas se pak povraždí navzájem a pak o dělají, že se nic nestalo a už na vás neútočí :)
    • wtf? To snad ne, kdo takový nesmysly vymýšlel?
    • To jako ze soudruh Vavra v ramci naprosto realnycho stredoveku implementoval osadnikum cuchometr, a oni podle smradecku rozpoznaj, co je kradeny? lol ...

Pisu si, dalsi bod do 100+
      • Představ si, že ve Středověku nebylo tak lehké prodávat zvěřinu, která byla jen pro Pány a ne kmány.
      • zkus vašemu místnímu řezníkovi donést upytlačenou srnku, byť rozřezanou na kusy, uvidíš jestli pozná co to je *3*
        • Úplně obyčejný člověk, který trochu vaří pozná zvěřinu od řekněme vepřového nebo hovězího. Na tom není potřeba být řezník. A protože zvířata se porážela v určitém ročním období nebo k nějaké příležitosti, tak z toho pytlačení dost logicky vyplývá. I pro obyčejné venkovany té doby.

Takže pro výše i níže napsané, tahle herní mechanika vychází čistě z logiky a z přirozeně z života. Přesně jak to popisuje Klíma ve fight clubu. Takže nevím, proč lidi na to koukají jako na zjevení *15*
        • omg zverinu pozna kazdy a nemusi byt reznik, dokonce uplne kazdy pozna rozdil mezi hovezim a veprovym a drubezim masem...ale to budes vedet az obcas neco uvaris
        • zdejší fanboys okecají úplně vše. Stádo už se šikuje
          • Veskoslav
            Jdi si hačnout vedle Jacka a oba můžete jak hlupáci "dávat typy"...
          • no vidíš, 3 dny stará hra z uplně nový značky a už má zástup fanboys, takhle se rodí legendy *4*
          • Hele nechodis nahodou psat do diskuze na novinky.cz? *15*
      • Čuchometr asi ne, ale zvěřinu poznaj. A jelikož asi všichni vědí, že Jindra neni panský lovčí, tak mi to smysl dává
  • ty vzdálené textury jsou fakt k smíchu, tohle je diletantství, Xbox One X a PS4 pro jsou výkonné mašinky, které zvládnou TOP grafiku ala Horizon a je poměrně k smíchu, že Vávra nedokáže přes svůj "um" odladit hru.
    • Horizon skutečně není top grafika...
    • XorxoxTalarius
      Na konzolich jeste neni finalni patch co je na PC, bude behem par dnu, jelikoz musis pockat az jim to M$ a SONY posveti a pak si ho teprve muzes stahnout, to znamena ze az za 14 dni vyjde dalsi patch, tak ty ho na konzolich budes mit o tyden pozdeji.
      Je to cena kterou platis za uzavrenou platformu, teda krome vyssi ceny her ... a spousty dalsich veci.
      • Teď sem stáhnul 1.03 patch na PS 4
        • Má dalších 12.3 gb jinak mě to běží celkem bez problémů. Jediný Bugy který sem viděl byly že zkrz mě přišlo pár postav do kterých sem chtěl strkat. Jo hraju na PS4 pro a zatím mám odehráno jen 8 hodin
      • a není lepší vydat hru v použitelném stavu, aby hráči týdny nemuseli čekat na opravdu, když už to podpořili na KS či zaplatili? *7*
    • XBOX One X je vykonna masinka ?

I3-6100 s Radeonem 470, to je hardware ktery vykonove odpovida XBOXum One X.

Takze cpu i gpu je proti PC vylozene slabe a tomu je treba konzolovou verzi prizpusobit.

Musi to chodit i na prvni PS4, kde mas grafiku s vykonem Radeonu 270X.
      • 1060GTX úroveň, jsou na to testy, hledej šmudlo...
      • Imho ma scorpio vegu(polaris) 48, coz by papirove melo byt silnejsi nez nv 1060. Cpu je o nicem, ale diky Vulkanu neni potreba, viz benchmarky Dooma.
      • Tezko srovnavat PC s konzoli, ktera ma jeden SW upecenej na miru danemu HW
        • Až na malý detail. Hry upečené na míru XB1X a PS4Pro nejsou, protože to musí běžet i na starých verzích... tzn. jen vyšší rozlišení... jako na PC.
    • když tomu nerozumíš, tak ze sebe nedělej chytráka :-)
    • To bude asi spíš problem cryengine...nedělají to jen textury v dálce ale i na lidech. Např. 2 sekundy trvá než se načtou textury někomu na oblečení a obličeji v rozhovoru nebo jen když jde kolem. Pokud bude Warhorse dělat nějakej další díl nebo hru tak doufám, že se na cryengine vyserou...
      • ucho
        mně by celkem zajímalo, jestli teď zpětně třeba nelitují toho, že sáhli po cryenginu a ne ue.
      • To dělají všechny enginy, záleží jak se to nastaví. U KCD to je divný, protože tam žádný high res textury zrovna nejsou a na Cryengine se těžko vykašlou, když tam nechali 5 let práce :)
        • nejde jen o rozliseni ale take o mnozstvy textur kazdopadne pomuze snizeni urovne textur pak to prestane delat na konzoli se to bohuzel ovlivnit neda
    • Tak kdo by to taky hral na playstationu *4*
      • jelikož nejvíce backerů bylo ze západního světa a nejvíce úplně z Ameriky a PS4 útočí na 80 mega konzolí, tak bych řekl, že to zanedbatelné procento nebude.
      • Několik stovek tisíc hráčů po celém světě. *3*
    • Horizon je exkluzivita a console seller, kdyby ta hra nevypadala tak jak vypadá a neběžela tak jak běží tak by SONY jen tak nedala zelenou.
      • ucho
        to neměni nic na tom, že by ty textury na konzolích opravdu nemusely být tak hnusné. snad to zlepší.
  • tak v momente, kdyz prijedu na ps4 do vesnice a mam pred sebou posledni lody, nad tim mavnout rukou nejde...
  • 500
  • Luxusní hra!
  • Já jsem zatím nadmíru spokojen. Tak nějak mi to připomnělo gothic 1, když jsem s nim začal jako s neznámou hrou v té době ještě neznámou. Měla si kostrbaté ovládání a nestandardní věci na které si člověk musel zvyknout, ale díky tomu světu jak tam fungoval byl člověk bohatě odměněn.
    Zde v tom cejtím podobnou radost se v tom světě fungovat. Je to svěží vítr v těch všech podobných openRPG poslední doby, což mě na tom zatím baví nejvíce.

Na bugy jsem celkově narazil snad na 2 nepodstatné. A co mě zatím štve nejvíce jsou "loadingy" rozhovoru. Sice nejsou nijak dlouhé, ale pokud přijdete do nového města a chcete tam všechny prokecat, je to otravně zdržující.
    Ukladáni jsem si na začátku říkal co to je zač, ale má to své jednoznačné plusy a nakonec to zážitku také přádává. Jediný problém, je v tom, že to nemůžu tedy vypnout když potřebuju, takže save and exit bych považoval za volbu velice vhodnou.
    • No jo. A překvapivě v Gothicu fungovali základní věci ukládání, nebo procházení dveřmi :-D Ale ono po 17ti letech technologkcého vývoje je dnes asi o hodně těžší to udělat :-D
  • tak konečně můžu napsat Skyrim>Kingdom Come...
    • A ja muzu napsat witcher10000x>skyrim a ted svete div se kingdom come>witcher. Myslete si co chcete, me ta realicnost a detaily uchvatily natolik ze me to bavi vic jak witcher kterej byl pro me top. A taky mi do karet hraje to ze mam asi fakt stesti protoze mam zatim nahrano 25hodin cca a nenarazil jsem na jediny bug. Ostatne, to same stesti jsem mel i ve witcherovi kde si vsichni stezovali na bugy a ja od dayone nezazil jediny za 3 dohrani hry. A vlastne kdyz nebudu pocitat nejaky dribnosti tak vaznejsi bug jsem nezazil ani ve skyrimu a to jsem ho hral na ps3
    • Pozor, to se místním vávrovo kuřbuřtům líbit nebude.
    • Buuu huuu
    • A ja muzu napsat ze s tim nesouhlasim :D
    • A komu tím pomůžete? Druhé straně? :-D
    • pomohlo? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit