Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
Promin, ale historie je plna vudcu s pevnou a jasnou vizii. Nejznamejsi je asi ten s knirkem. Takze tvuj nazor beru za totalne zcestny. P.S. Doporucui vylet do Severni Koreje, tam take jednoho s jasnou vizi maji.
-
Jednicka byla nejlepsi, protoze jinej dil sem uz na svym kompu nerozjel :/
-
No já mám pořád krásné vzpomínky na jedničku, protože jsem byl totálně fascinován tím co dokázali v Bioware zfleku vytvořit a zároveň celkem pěkně i filozoficky navázat na KoToR.
Dvojka mě naopak hrozně nebavila, neměl jsem rád snad žádnou z nových postav, nikdy jsem nepochopil Shepardovu ochotu pracovat s Cerberusem nesnášel jsem ten tmavej filtr, díky kterýmu se schovala většina detailů a smrdělo to moc celý EA fašismem.
No a trojku jsem si hned zamiloval. Omráčilo mě perfektní zpracování jak grafické, tak hlavně zvukové (moar bass!), konnečně odladěné herní mechanismy, spousta zbraní a tak nějak důmyslnější příběh.
1. Mass Effect 3
2. Mass Effect
3. Mass Effect 2 -
Vždycky se mi zdálo, že používání síly je cosi jako hraní si s ohněm - ale místo popálení přichází destruktivní šílenství. Což vysvětluje extrémní důraz na sebekázeň u jediů a poměrně rychlý nástup šílenství u těch co si myslí, že se bez té kázně obejdou. Připustíme-li že temná strana síly působí na ty kdo ji používají, dává to celé o mnoho větší smysl. Anakin už hodně dlouho balancoval na hraně... Ale to závěrečné sklouznutí šlo opravdu zpracovat lépe (motivy nedůvěry k vedení řádu, loajality ke starému příteli a zoufalé touhy po moci jsou tam naťuknuty slibně, jen jim na ten přerod ve filmu kvůli důrazu na akci a působivé záběry nějak nezbyl čas).
-
všechny, pro stranu, která vyhrála..
-
jabadaba duuuu
-
:D :D :D :D :D ale jinak souhlasim :D :D :D :D :D dlouho jsem se tak nezasmal :D :D :D :D :D
-
Souhlas i CoDko mělo lepší příběh
-
ME je snad nejhorsi serie co kdy byla vytvorena (po star wars) totalni konina pro 2lete decka toto nemuze nikdo hrat takova omalovanka s 3 barvickama, nepretele tupy, neoriginalni, nezazivni a pribeh k smichu a ty postavy jeste vic :D hlavne ta ehm Tali takova vypatlana skareda kur*icka to uz i codko je daleko zajimavejsi charakterama, pribehem a neprateli .... no mozna proto ze to je blbost se snizila cena :D kdo by to chtel hrat takovou kravinu :D
-
Myslím, že to uzavreli v rámci možností najlepšie ako mohli, keď už sa rozhodli, že ten koniec prerobia. Nie sú to vyslovene happy-endy, aj keď väčšina koncov je pozitívnych, a zároveň to nie je tak náhle useknuté ako pôvodný koniec. Keby ešte pridali animačky s nazbieranými war assetami (voluské bombardéry, elcorské "živé tanky", rachni, atď.) tak by ma aj bavilo viac tie assety zbierať ale čo už, zrejme by to bolo moc drahé a nevošlo sa do toho ich 2GB limitu.
-
trochu by to ale zavánělo Temnou silou strany, nemyslíš:D
-
Cahir: To podle me melo naznacit i nejtupejsimu divakovi, ze ho posedla temna strana, propadnul zlu ... a tak zacal zrat maly deti. On by totiz prumerny divak za louzi asi nemusel spravne rozlisit dobro a zlo kdyby se mu to spravne nenaservirovalo. To se Lucasovi vazne nepovedlo *1*
Klid je klam, je jen vášeň.
Skrze vášeň získám sílu.
Skrze sílu získám moc.
Skrze moc vyhraji.
Skrze vítězství se mé řetězy přetrhnou.
A Síla mě osvobodí.
- Je az vtipny jak tenhle text nesedi na casto patologicky zly chovani Sithu v SW. -
Ono je tam velký impuls a to je temná strana.
-
Souhlas. Snazil jsem se hrat dobraka od kosti, ale nekdy proste neslo nekliknout na cervenou odpoved nebo cerveny tlacitko. Klasika je ve dvojce ten blabolici krogan co stoji na nejakejch trubkach s horlavinou.
Mam pred sebou bandu fantanickejch psychopatu co maj v planu je zabit ... vazne tezka volba *1* -
Spousta těch fiktivních.
EDIT: Reakce na Elroyo pode mnou. -
Poprosim vas, povedzte mi ktorá vojna kedy skončila happy endom?
-
Jenže ten přechod od: "Jsem na pochybách." po: "budu pro vás klidně vraždit i bezbranný děti, páchat genocidu a zradím i svého mistra a všechny svoje ideály." se odehrál okamžitě
-
toho jsem urcite zachranil, a stejne to neslo, ale napadlo me, ze jsem nejel 100% renegada, coz pak moh bejt ten problem (snazil jsem se o efektivni volby, takze tak z cca 15% jsem byl bilej), a i na konci jsem nemel vsechny volby volitelny kvuli tomu
-
Taky to tak vidím. Renegade není "zlý" charakter. Konceptuálně je ME simulátor těžkotonážního, přepáleného hrdiny. To se prostě nemění. Hráč si ale může vybrat, jestli bude Mirek Dušín, nebo nekompromisní bad-ass. Nikdy ale nemůže být padouchem v pravém slova smyslu.
ale souhlasím i v tom, že ve třetím byl malinko vyhrocenější, i když to může být dáno tím, že jde opravdu do tuhého. Často se však jeho odpovědi, vzhledem k tíživosti celé situace, zdáli racionálnější než Pragonovi. -
Pokud si jim zachránil toho radního, tak tě pak podpořili.