Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hraci tlaci hrace"? Nesmysl. Je to jen o tobe. O tvych prioritach a tve volbe. Pokud mas pocit ze te nekdo do neceho tlaci, najdi si jinou guildu. Existuji i pratelske
  • Na socialni kontakt mas siti myslim dost. Na online hrani dnesich MMORPG nepotrebujes byt ani v guilde,ani u hry stravit x hodin denne . Klasicke dungeony s pugy jsou uplne v pohode a onen mnohokrat zminovany ''end game obsah'' stejne polovinu hracu nezajima nebo nudi.

A ja jsem mozna extrem,ale me kecani o nesmyslech na teamspeaku atd(pripadne i v guild chatu) pri hrani hry nejen ze neprijde jako neco kvuli cemu hraji MMORPG hry,ale vylozene mi to kazi zazitek z hrani. Cest vyjimkam, ktere jsem za ty leta taky zazil.
  • najdi si ve slovniku co ktery pojem znamena...
  • jelikoz je to porad stejny build tak samozrejme zmeny nejsou... otazka je jestli u hracu jako jste vy muze dojit ke zmene v mysleni a tento fakt konecne pochopit.. ale zatim to nevypada.. bohuzel...
  • Každý môže hrať hodinu denne. Hra nikoho netlačí hrať čo najviac hodín mesačne. Hráči tlačia hráčov hrať čo najviac hodín.

Chceš vytvárať komunitu medzi ľuďmi? Ako asi vybuduješ komunitu s malo časom? Navyše ak chceš hrať svojím tempom. Hráč A hra 1 hodinu ráno, hráč B hra 1 hodinu poobede a hráč C hra 1 hodinu večer. Všetci traja sú v jednej guilde. To je ale komunita.

Každý si môže hrať svojím tempom. Len potom tu vidíme príspevky typu: ja nebudem platiť 13€ mesačne, keď to hrám len hodinu denne. Ak si myslia, že 0,44€ na deň za hranie je veľa, tak to nemám slov.

Možno by mali spoločnosti spraviť alternatívny dobrovoľný systém platenia. Určia, že hráč priemerne hra denne 3 hodiny, čiže 30 dní krát 3 hodiny sa rovná 90 hodín. Čiže 90 hodín hrania bude stáť 13€. A každý bude spokojný. Tí čo hrajú veľa, budú mať predplatné, tí čo hrajú hodinu denne, tak budú radi, pretože za 13€ budú hrať tri mesiace, čo je trikrát viac ako predplatiteľ.
  • Lol p2w u swtor ? Tady někdo neví o čem mluví.
  • peaNutz
    Já bych nad hrou hůl nelámal a pokud přejde na free to play model tak se snad chytí. Hra není vůbec špatná a do budoucna má potenciál. A hlavně to narozdíl od SWTORU ( hlavně toho a AOC není taková kopírka WoWka. S Guild Wars 2 hra nemá podle mě moc společnýho a doufám že ani nebude ( GW1 jsem zbožňoval a dvojka mě absolutně nechytla není to špatná hra ale je až moc casual a možná až moc nadčasová)
  • Buďme realisté. Půl roku je fakt hrátká doba. Ta hra na P2P modelu vydrží daleko déle. Je jisté, že jednou bude F2P, ale může to trvat i několik let, než bude F2P.

Nakonec bude F2P čistě pve obsah a pvp zůstane P2P, protože právě tam bude nejsilnější komunita pro P2P hráčů.
  • Jaký postup? Proč musí MMO tlačit hráče do toho, aby měl nějaký předem nadefinovaný postup? Já nikdy nepochopil tu honbu za levelama a gearem. Že to někoho baví, dobře, ale rozhodně by hra samotná neměla hráče nutit za čímkoli spěchat. Tohle by mělo platit dvojnásob u MMO ze světa TES - ta hra by měla být o vlastním tempu, o prozkoumávání, o silném vlastním příběhu atp. Měsíční poplatky právě hráče nutí k té honbě a to je špatně.

Jsme v roce 2014 a pomalu by se měla MMORPG začít měnit. Mělo by se zapomenout na grindovačky typu WoW a rozjet fakt něco nového. Nevidím důvod, aby MMO hry byli jen pro grind blázny, co musí (MUSÍ!!!) trávit ve hře co nejvíce času. MMO by měla být o sociálních kontaktech, o spolupráci apod. a ne o nutnosti hrát tolik a tolik času měsíčně. Mělo by být naprosto v pořádku si jít hru zahrát nikoli z povinnosti ale jen, když chci a to třeba jen pár hodin týdně.
  • walltar
    Jo máš pravdu ... oni mají vlastně dvě bety. Jedna, která jede pořád a je tam menší skupina testerů a ti hledají a opravují bugy.

A potom tyhle víkendy, které slouží jen jak zátěžovky serverů. A má úplně jiný build, než ta beta, která jede pořád.
  • Málokdy.
  • Taky jsem slyšel, že ten build, co teď běží na stress testech je dost starej. Ale nevím, jinou nehraju a přijde mi to od Zenimaxu celkem hloupé. Slyšel jsem, že tam budou kolizní modely u příšerek, které tam teďka jaksi nejsou a hodně jiných věcí.
  • Jinak simulátor běhání jako prase, hlavně v Cyrodiilu. Nevím, jaké je to s koněm, ale vzhledem k tomu, že nejlevnější stojí 17k, tak se obávám, že bych to dřív než do lvlu 20 tak jako tak neměl možnost zkusit.
  • 15 hodín mesačne. No ako to povedať, zdá sa, že MMO nie je typ hry, pre teba. Tam je potrebné investovať min 15 hodín týždenne, ak chce človek mať nejaký postup.

Pri 15 hodín mesačne, kde to je jedna hodinka každý druhy deň, resp. 2 hodiny v sobotu a nedeľu, bude postup chabý.

Na druhej strane 13€ za 15 hodín je veľa? Keby také ceny boli v kine, tak to beriem ihneď.
  • Já jsem to tento víkend zkusil znovu a je až poděs, jaký rozdíl je mezi Ebonheart Pact a Aldmeri Dominion, co se týká questů a prostředí. U EP mě to moc nebavilo, u AD to nebylo tak špatné. Nebylo to něco jako, wau, tohle je to nejlepší mmo, co jsem hrál, ale byl to lepší zážitek než za Ebonheart. Na druhou stranu jsem se setkal s takovým množstvím bugů a latency dropů, že se to dneska vůbec nedalo hrát. (Ale to je betou, předpokládám)
    Co už betou není je celkem suchý výběr předmětů, vždycky jsem ujížděl na tom, že mám z čeho vybírat, a ne že pro jeden národ budu mít 3 typy brnění a tím to končí. Tohle mě dost překvapilo, čekal jsem mnohem větší různorodost. Co jsem hrál PvP dneska, tak pro mě nehratelné, kvůli neuvěřitelným lag spikům, které běhaly přes servery, ale věřím tomu, že PvP může být sranda.
  • Máš kliku na své zázemí. Pracovat tak málo si dnes může dovolit fakt jen málokdo. *9*
  • 200 Kč? To přidej aspoň na 300 Kč. *3*
  • Krescz
    jop...nemusis mit mega koule na to, aby ti doslo ze je velka pravdepodobnost ze to tak bude...hral si betu? jak te to bavilo? budes platit mesicni poplatky? *3*
  • á pán si už z vlastních kulek vyvěštil jaký to bdue mít f2p systém ? :)
  • stale zapominas ze to bude jedina poradna mmo na novejch konzolich, takze zajem nejakej urcite bude a vzhledem k zadne konkurenci kdo bude chtit rad zaplati.. p2p bude drzet nad vodou hlavne konzolova vetev.. pc vetev se zlomi driv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit