Přejít na výpis diskuzí
Přehled astrálních znamení a další info z fanstránky The Elder Scrolls Online
2.3.2014 | Redakce Games.cz
174 příspěvků
-
Wow vypadalo priserne uz v dobe kdy vyslo, srovnavat ho graficky se soucasnyma mmo vubec nema smysl. Neljepe vypadajici MMO je asi jeste porad Secret World, ale ten kvuli tomu nezvlada masove akce (50 hracu soucasne uz je problem). TESO se hodne lisi podle lokaci, nektere nevypadaji buhvijak, jine jsou neskutecne nadherne. Pokud se ti libi styl GW2 je to jiny styl a neni pro tebe. Ale pro nekoho jako ja kdo Wow a GW2 nezkousne kvuli detinske stylizaci je to proste parada.
-
koukám, že tvá vůle je pevná a neotřesitelná, když tě zpátky natáhlo zrovna tohle mmo *1*
-
Já to teď hrál celý víkend, za šest postav (kvůli povoláním a oblastem) a byl jsem až šokovaný, jak mě to chytlo.
Nejvíc jsem hrál za Bretonce, pouštní ostrov v orientálním stylu je moc pěkný. Když jsem pak přepnul na Argoniána do severního ostrova, tak jsem byl uchvácený, jak nádherně ta nordská vesnička vypadá, navíc v noci s polární září. Osobně bych řekl, že líp než ve Skyrimu... A jižní ostrov pro Khajiity a Elfíky je taky fajn.
Co se questů týče, jsou zábavné, je jich dostatek a dokonce se občas člověk musí rozhodovat, na čí se dá stranu.
Nesmím zapomenout na sbírání kytiček, surovin a jejich následné crafty-využití, to je naprosto super, strávil jsem nad tím hromadu času. :)
Rozhodně bych tu hru neodsuzovat, oproti ostatním onlinovkám je tam "něco" navíc a nejde jen o to, že je to hra z jednoho z nejznámějších a nejpropracovanějších světů... Nemyslím, že to vydrží dlouho placené, ale je to jedna z velmi mála MMO her, která by si i nějaké ty poplatky zasloužila... -
Tezko kdyz to podrzi konzole :)
-
leda po par hodinach pokud udelaji restart nebo se nahodou dostanes do jine instance.. tak mozna..
-
Zahraj si za Aldmeri Dominion.. ta jejich lokace je nadherna. Jinak k ty stylizaci.. konecne neco bez asijskejch prvku.
-
Tak já nevím, je to MMO z tamrielu ... TES nikdy neměla stylizovanou grafiku. Skyrim tam vypadá jako skyrim a Cyrodiil jako Cyrodiil. Nemůžeš po hře, která je dělaná podle her, které se kloní spíš k realizmu chtít aby najednou měla osobité s stilizované prostředí.
Navíc já radši takové prostředí, jako je v ESO, než to co bylo v GW2, nebo SWTOR. /plně nejradši bych byl za fotorealistické MMO. Protože kreslené hry z duše nesnáším. -
Určitě. MMO nemá zas úplně skvělé grafické zpracování všeobecně z logických důvodů, ale co se stylu a osobitého stylu prostředí týče, tak i WoW vypadá lépe, prostředí má zcela jednoznačně zajímavější než TESO například GW2 nebo SWTOR. Tohle je takové šedivé generické nic. Osobitěji působí i legendární Ultima Online.
-
Tak animace behani a combatu je dost strasidelna ale nektery animace napr pri craftingu jsou obcas docela komicky a potesi.. lidi kvuli tomu dost spamujou vyvojare tak snad se dockame nejakejch uprav.. ono po delsi dobe hrani to clovek uz ani nevnima ale pro nekoho kdo hru jen sleduje treba na streamu je to do oci bijici
-
hraci hodnoti to co muzou hrat.. jenze vetsina hracu hraje alfu ( napr dayz), betu (ESO) tak ze je to finalni hra a jediny co, tak nadavaj na bugy atd
-
Ano battlefield by zkrachoval.. proto vydava kazdejch ctvrt roku placeny dlc kde je 5 novejch map..
-
Koukám, že se tu nadává na animace. Když sem tu dávno tvrdil, že TES měl vždycky otřesné animace a nebude tomu jinak, tam mě fanboys vymínuskovali. :D
-
jo to je silny eso v rukavu
-
Mě řekni kolik je venku líp vypadajících MMO? Technicky Tera, Argeage, to Ffinal Fantasy MMO. Dál mě moc nic nenapadá. Navíc které by se hýbalo tak jak se hýbe tohle v mass pvp. Před 10 lety vyšlo třeba Star Wars galaxies.
http://www.mobygames.com/images/shots/l/389825-star-wars-galaxies-the-complete-online-adventures-windows.jpg
Na svou dobu užasně vypadající MMO, ale TESO je někde jinde.
Bojový systém taky nemá nic společného s 10let starýma MMO (jako třeba WoW).
Jo pár let pozadu je to určitě (oproti nejlíp vypadajícím hrám), ale na poli MMO, které mají horší grafiku, protože se musí hýbat i na starších strojích, při větších bitvách, si nestojí nijak špatně. -
Hráči hodnotí to, co mohli hrát. Otazka je jestli u hracu jako jsi ty muze dojit ke zmene v mysleni a tento fakt konecne pochopit.. *7*
Mimochodem, velmi dobře si pamatuju dobu, kdy vyšlo jedno z prvních ne-li přímo první video z TESO a hned se objevila poměrně velká kritika animací postavy. Následně přišlo prohlášení jak od vývojářů, tak od fanboyů (od nich ještě dříve jak od vývojářů), že budou animace úplně jiné a že je to jen alfa. No a v betě ty animace byly stejně špatné. *7* -
zmlsane prase... sam rikas AA, mnel si chtit AAA a byl bys spokokoko... teny
-
to je super ze to je jedina vec ktera ti vadi a ze si se tady s nama podelil o tvoje skvele myslenky
-
Ako ja neviem, čo ti mam napísať. Prečo máš platiť, lebo taký systém si určili. Nepáči sa ti platiť? Máš 30 dní za tých 60€. Je to málo, nekúp hru vôbec, alebo zaplať ďalších 13€ za 30 dní. A opäť, prečo? Lebo taký systém si dali.
Tvoj pocit, že 13€ za 15 hodín je veľa, je presne to, čo si napísal, tvoj pocit. Opäť, nesúhlasíš s podmienky, nekúp a nehraj. Ak bude málo hráčov v hre, možno prejdú na f2p.
Ty si snáď jasnovidec, že vieš, čo napíšem? Samozrejme, že je to o peniazoch. Kto by nechcel peniaze. Všetky ich argumenty sú druhoradé oproti jednému hlavnému cieľu, zarábať. Opäť, nesúhlasíš s podmienkami, počkaj až bude f2p. -
prečo mám platiť za hru ktorú som si už raz kúpil za 60€?
keď si kúpiš inú hru, musíš za ňu mesačne platiť?
Taký Battlefield by skrachoval....
A tvoj argument ohľadom komunity je trápny... nevzťahuje sa na mňa a nič to pre celkovú komunitu neznamená
A tvoj argument, ktorý mi napíšeš teraz - údržba serverov niečo stojí - je už mnohokrát vyvrátený kopou hier.
Najviac, Guild Wars 1,2 -
aha