Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano nekupuj :D a EA si vsimne ze z trhu vychodnej Europy im zmizla asi tak 5000-10000 predanych kopii, tak si povedia serieme vam na hlavu duplom a tahajte si to z zahranicnych internetovych obchodov alebo z torrentov piratske verzie :D
    Okrem toho osobne si myslim ze CZ/SK trh je pre EA sotva dostatocne rentabilny aby nielenze pokryl preklad a priniesol aj nejaky ten zisk .
  • No ja na posledni chvili zrusil predobjednavku a koupil to z Anglie. Nicmene toto byla posledni kapka a v ceskych obchodech uz nenakupuju nic. Nejen, ze je to drazsi, ale jeste nejsou ani schopni uvadet v jakych je to jazycich. A informace ceske titulky a manual je mi dost k nicemu.
  • Jestli nejsi náhodou nastrčená HEJKAJÍCÍ volavka z EA a pokud ano, tak koukejte slevnit hry a pak se bude prodávat! V ČR jsou fakt přemrštěný.
  • Typicky priklad maleho cechacka, co jeste nepochopil, ze CR opravdu, ale opravdu neni stredem sveta. Ze ty jsi jeden z tech co potkavam kazdou chvili na pohovoru u nas ve firme. Jakmile dojde na anglictinu, tak se vsichni uchazeci zacnou divit, ze ji nekdo v mezidarodni firme chce. A kdyz se zeptam, proc ji teda ma v zivotopise, tak je odpoved No ja myslel, ze nebude potreba. Good luck finding a decent job.
  • Autor článku nemůže reagovat a psát něco jiného. Zvláště, když ho EA Czech podpořilo a tudíš si myslím, že autora zaštítí i penězi. I když to bude určitě mrzký peníz, ale nevěřím, že ndes dělají lidi něco zadarmo. Takže kupujte hry za plnou cenu není ( doufám ) úplně z hlavy autora. To já určuji kdy si jakou hru koupím a také za jakou cenu. Každopádně překladatelskému týmu přeji hodně štěstí. Občas si stáhnu češtinu do oblíbené hry a vždy ocením alespoň tutulky, dabing nemusím. Neberete to zle. DAII mi po tom co jsem viděl ve videích nesedl a nekoupil bych to asi ani s češtinou, leda v nějaké slevě.
  • Nastesti je DAO2 takova sra*cka, ze je uplne jedno, jestli ma nebo nema CZ, koupit to jsou vyhozene penize tak jako tak.
  • Nebojte je nas vic, ja se taky dobrovolne hlasim *1*
  • Ten obchodník zase nemůže chtít po mě, abych tratil já na něm jen z dobrý vůle, že třeba jednou zase něco přeloží :) Všechy důležitý hry (adventury, RPGčka) jsem si koupi tady u nás kvůli češtině. Ale proč kupovat něco dráž, když to můžu mít levněji a je to uplně to samý? Koupil jsem si teď Bulletstorm, levněji, jinde... já jsem spokojenej, místní obchodník mi alternativu nenabídl, tak co. Naštěstí už je doba taková, že si můžeme vybrat, kde co koupíme.
    A k tý "amaterský" češtině. Samozřejmě, že si ji rád stáhnu a užiju si s ní konečně tu hru. A budu vděčnej, že to někdo dal dohromady. A že bude zadarmo? On to snad někdo překládá kvůli tomu, aby z toho něco vytřískal? To by bylo logický u toho distributora...
  • Plně s tebou souhlasím. Já už jsem od EA odmít DA2 a i ostatní hry už od EA si nehodlám kupovat. Já je určitě nevytrhnu ,ale je to moje forma protestu a nějak se hold začít musí. Nedávno tu byla aféra s Crysis upirátěná a dána na net. Dost tvrdě jsem to odsoudil. Vývojáři za to nemohou, ale teď mám z toho akurát škodolibou radost vůči EA. *9*
  • Tak nějak. Nekupovat sebelepší hry od sebelepších vývojářů, pokud distributor stojí za ..., a hry opatřuje takovýma věcma, které platícího zákazníka jen šikanují (Ubisoft), nebo hru ochuzují (nekvalitní překlady, nevolnění DLC pro danou lokalizovanou verzi (ani nelokalizovaného DLC), nemožnost volby hraní v originále ... jako EA).
  • šťouro *1*
  • autor clanku to napsal spravne...

EA se nezdal dostatecny rozdil mezi prodejem ceske verze ve srovanni s predpokladanym prodejem nelokalizovane verze

takze zadne KUPUJTE anglickou verzi, at EA vidi, ze je v CR odbyt a investuji do lokalizace...proc by to taky delali ze?? kdyz se hra bude dobre prodavat i bez cestiny....naopak NEKUPTE ani jednu !!!...pak teprve EA uvidi, ze pokud nebude lokalizovat, tak prodaji leda H...
  • MrSanta
    Když už tak nekejhej. Mazi hejkáním a kejháním je rozdíl *2*
  • Tak už nehejkej *3*
  • Yey! To bych se měl, alespoň bych neutracel tolik na steamu jak za hry, tak za ingame itemy do TF2! Shame on me!
  • A proč by to nemohla byt pravda? A nebudeš ten pirat nahodou ty? (Potrefena husa nejvic kejha) :).
  • Tak toto môže vypotiť len chorý mozog. A to si na to ako prišiel?
  • fallout
    A já mám takový pocit, že ty jsi největší pirát v ČR... :DD
  • Nasr*t,

ja mam koupeny ME1, ME2 platinovou edici, Crysis full pack, DAO 1. Ale kvuli chybejici cestine a internetovym aktivacim se DAO 2 nekoupim. Radsi si koupim zaklinace 2. *10* At se jde EA bodnout. A vubec bych se nedivil kdyby si vetsina misto koupeni hru nestahla z netu. Proc taky, kdyz na nas EA prdi *10*
  • MrSanta
    Já bych do toho šel klidně znova. DAO přineslo to, co jsem čekal. Kvalitní (teda aspoň pro mě) skupinové RPG. Jestli to je nebo není duchovní nástupce mi je celkem jedno. Důležité je, že jsem se u hry bavil všech těch cca 200 hodin (podle počítadla hodin ve hře), co jsem u ní zatím strávil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit