Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
hahaha ... z "wtf, Metzen...??!!" za minutku na "go fuck yourself, Metzen!!!" :D
-
No konecne budem moct zapnut druhy vetracik v skrini *1*
-
Takze PS4 mysli za vas a vi, ktera hra je pro vas nejlepsi. no lol *1*
-
Ted to spadlo
-
viděl jsem jen kousek protože se o konzole zas tak nezajímam...
ALE... tohle je pro me schrnutí v konference http://i.imgur.com/ZRQNCqv.jpg (ten chlápek měl výraz jak úch*l /hezké zakázané slovo/ *15* ) -
-
http://i.imgur.com/aIYBKFu.png
-
-
Jo a detail, přepněte si třeba na korejšťinu, hned to zní zajímavěji :)
-
blablabla ziiiv .. chrrmmm blablabla PS4 blalalbala best ! cool ! blalblab
yes Cell little bit sux but still was the best at the time ,blablabla
same PR kecy kde slusne zaobalili ze vyvoj vlastneho hw a platformy je moc nakladny tak naco znovu vynaliezat koleso a preco nezobrat nieco existujuce a neusetrit.
Inak by ma zaujimalo kde tych sasov co to prezentuju beru. Cely ich prejav je otras. Taka fadna az uchylna kopirka Jobsovho stylu (z ktoreho som tiez zrovna nepadal na zadok).
Celkovo mam pocit ze nizky shock moment z vykonu a moznosti sa snazia zaobalit socialnymi,mobilnymi a inymi funkciami, alebo skor sprostostami ktore s hranim ani moc nesuvisia. -
video z killzone, to nam ta nova generace zase zacina. ze by si sony chtelo dat repete?
-
střílim střílim střílim.*6* Vypadá to docela hezky, ale ty animace *11*
-
Vypadá to velmi zajímavě a lákavě, nicméně těmi, zde již několikrát avizovanými, idiotskými sociálními prvky mě celkem uzemnili :P. Respektive, že to tím bude prošpikované :P. Jestli to myslí vážně, tak si tu konzoli můžou strčit vážně někam :P. Nenávidím sociální sítě!! Vždycky jsem je nenáviděl a vždy je nenávidět budu!!
Co se týče games, tak jsem dost čuměl na nový Killzone a inFamous: Second Son :). Mám Killzone 3 a oba díly inFamous :). Naprostá špička :).
Takže pokud půjdu do PS4, jakože to asi časem bude třeba kvůli těm exkluzivním gamesám, projedu si to skrz na skrz a ty "skvělý" služby povypínám a deaktivuji, jak to jen půjde :P. A co půjde, dám pryč (což nepředpokládám, že půjde, ale bylo by to dobré :D). Stačí, že na ovladači bude tlačítko "share" :P - tfuj!!
Oni vytvoří skvělou konzoli a takhle ji pak podělaj :P. Ach jo... Je toto normální? Mně to tedy moc nepřijde :P:D. -
-
Bud v klidu. Zaprve to neni povinne a za druhe se ti to mozna zalibi. Na online multiplayer se take nadavalo, ze nejlepsi je singl. Prostor je pro oboji, kde je poptavka tam je i nabidka. Po socialnich sitich je poptavka a zaroven te to nikdo nenuti pouzivat. Podivej se treba na PS Vitu, ta je toho take plna a nijak to neprekazi.
-