Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
U crysis by taky bylo dobre brat v potaz kontext doby kdy vysel. Mam na mysli skutecnost, ze kdyz vysel Crysis, tak prakticky na trhu nebylo PC, ktere by hru dokazalo rozumne rozjet na plne detaily.
To byl podle me kamen urazu, protoze plno lidi nechtelo platit za hru, kterou nerozjedou na plno. To, ze i na stredni detaily to vypadalo lepe, nez cokoliv jineho jim uz ale jaksi nedochazelo. Proste lidi, kteri vrazili do PC nehorazne penize a pak vyjde hra, kterou si na plno nepusti. TO JE PRECE NEPRIPUSTNE. *1*
Crytek proste predbehl dobu a pekne si tim nabehnul. A ten predcasny unik tomu samozrejme vubec nepomohl. -
Ja bych rekl ze se to asi nepovede ... uz to opada ... to by chtelo nejake solidni tema na rozproudeni diskuze, treba jako ze GTA V je strasne prehypovany, GTAO bude P2W, my to na PC nepotrebujeme jelikoz MY PC hraci jsme proste lepsi ... a tak, chapes.
-
SteamOS, a version of GNU/Linux to be distributed by Valve, is not actually released for download yet. At present, we can say that it is very unlikely to be an operating system which respects user freedom, because it is meant to work closely with the Steam service. Steam uses Digital Restrictions Management (DRM) to impose restrictions on the software it distributes. SteamOS will have to contain the proprietary software necessary to enforce these restrictions. It will also be designed to promote and integrate with the Steam store, which promotes a large amount of proprietary software.
-
Profi hrac se pozna tak, ze pouziva gamepad. Jenom tam ma hrac realny pocit ze strelby vid? *1*
-
Ucho:
Chces rict nehospodarnost firem a jejich neefektivita. To cislo co jsem psal byl priklad. Nevim kdo to byl jestli Ubisoft s nejakou hrou, kdy predpokladali ze prodaji milionu pet a prodali jeden, hra se jim zaplatila a i na tom vydelali.
A hram nejvice zere marketing, ktery mi prijde obcas opravdu silene prestreleny (co se cifer tyce).
Tanhauser_Gate:
50 Micu? To je solidni palka. To se ale bavis o nejake multiplatformove hre, ktera da jeste 30 za kampan. Pripadne nejakou ultra obri strategii ne? :) -
Sakra chlape, to nemuzes jen tak na tvrdo vytahnout dvojklik na .exe. Vzdyt ho vyplasis, mozna si mu zpusobil i dusevni ujmu.
-
ano profi hráč dokonce
-
Já se za TheGGG nevydávám čili smůla, vše zůstane na svém místě. *3* Nemyslím ale že člověk co neumí ani napsat slovo war nějaké koule má
-
Bohužel pro tebe stažení fotky z internetu není trestné *14*
-
enjoy your lags *6*
-
Ano, je to skutečně rozdíl, větší vývar je z PC novinky, než z konzolové novinky, na konzole se ale prodá více, taky jsou 2 vs "jedna" platforma, a to PC. Killzone 3 taky uniklo týden 2 před na torrenty a z YT se mazala videa, kde lidé na svých prolomených PS3jkách hru hráli dříve, než měli. A ano trh s konzolovými hrami je pro určité žánry a při současném nastavení trhu výdělečnejší, než kdyby se vydavatel soustředil pouze na PC (takhle je to ale minimálně od roku 1995), přejít na něj ale znamená nedělat PC verze, pokud je někdo dělá nadále, pak nikam neodešel. Stejně tak ti dnes nikdo dobrovolně a bez subvence neudělá PS3 only hru. 500 000 je odpovídajících reklamní kampani, ještě rok po vydání prý dalo Sony do propagace KZ2 40 milionů, tak sakra :) Prodeje kterých dosáhla nová značka na platformě o které tehdy horké hlavy tvrdili, že "umírá" byly více než slušné. Cena nezůstala nehybná ani u KZ2, už za rok jsem ji měl novou ani ne za 800Kč. Chabé prodeje měl mít prý i třeba Unreal III, který se nakonec prodával víc než dobře a více na PC než na PS3 (info od vydavatele)...
-
dvojklikem na .exe *3*
-
Vzato v potaz. Tahat do toho ještě Warhead mě nepřišlo nutný, šlo mi o to srovnat srovnatelný.
-
i tak se to pořád blbě srovnává. je rozdíl prodat milión kusů na konzolích a milión kusů na PC. navíc pokud mě paměť neklame, Crysis mělo problém v tom, že hra unikla týden před releasem a v počátcích se pokud vím prodávala mizerně. na wiki píšou za první dva týdny necelých sto tisíc kusů. to je dost málo. cena jde časem dolů a i když mají vysoké prodeje. trh s konzolovými hrami je prostě lepší a výdělečnější a je logické, že na něj přejde každý, protože jinak by to byl hlupák.
jinak ještě ke Killzone, tam jsem našel, že za prvních 30 dnů se prodalo 500 tisíc kopií...
co se týče té narážky na tracker: doufám, že ti něco říká slovíčko "statistika". -
Bludišťák za perfektní skladbu.
-
srry měla být reakce na Wonderful 101
-
Když si tak můžeš říkat ty...
-
vylízaní jsou tak akorát ti PC retro dědci co hrají 20 let starý olezlý kraviny a remcaj o tom jak dřív bývali hry lepší. *5*
-
....tos ještě neřekl o 1,5 milionech prodaného Warheadu. Na PC mě zajímá jen Rome 2, PS4forLife, ale všichni ti, kteří o PC rádi mluví jako o prodejní trpaslíkovi prostě neví, o čem mluví. Pro PS4 je to rozhodně konkurenční hrozba, stejně jako Xbone. Na to jak Killzonou moji soukmenovci po vyjití PS3 tloukli ostatní přes hlavu, se to prodávalo pomalu, ale to vidim jako problém více PS exkluzivek...
-
Jistě, chtěl bych vidět jak spustíš crysis 3 nebo battlefield 3 na průměrném PC (které bude 3krát dražší než konzole). Nemluvě o tom že dle tvého vyjadřování na PC hraješ tak akorát hry v prohlížeči a děláš ze sebe profíka. Fakt trapas, je třeba si uvědomit že konzolisti jsou nadřazení PChráčům. Ludry zlodějský co nemají špetku skillu to nedokáží pochopit. proto se taky na PC naučí hrát každé malé děcko, konzole jsou pro starší a zkušenější gamery. Doufám že si na svém komplu užíváš hry jako red dead redemption atd. To si na svém dělu určitě zahraješ *2*