Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
(( Nebudem si kupovat iPhone 5s pretoze je tam snimac otlacku prstu ? To je aj tak fuk. Moj otlacok je uz u biometric. pasu.))
Sukromie umiera.
Nikto nevie kam to az bude viest. Teraz to podla mna este nie je v takom meritku, ze by sme to vnimali nejak negativne no myslim si, ze o 10-15 rokov uz to zacneme naozaj pocitovat a bude nam to vadit. Zial uz bude zrejme neskoro. -
HEh :)
ani som nedocital celu diskusiu.
Kazdopadne ak som to sravne pochopil riesi sa tu hlavne sukromie.
Ja osobne STEAm nepouzivam, pretoze akosi uz nie som ochotny obetovat hram svoj cas. Este tak rok dozadu som si zahral HON ale to je asi tak vsetko. Zrejme to bude vekom. 28 uz je 28 :)
Kazdopadne Steam mojej pozornosti neusiel a uz len cakam, ci sa nakoniec z toho zrodi plnohodnotny OS postaveny na UNIXE.
To ze to teraz VALVE uklada Vase data o chate,cas straveny v hrach...... sa casom zmeni a porastie to este viac (u plnohodnotneho OS na 100% ).
Robi to dnes kazda velka spolocnost. Spravne informacie sa daju vzdy dobre predat.
SMe nuteni nieco kupovat a pouzivat. To urcite nie. Jedine co nas k tomu privedie je nasa lenivost a pohodlnost. KAzdy hlada tu najjednoduchsiu a najpohodlnejsiu cestu k cielu. Sme proste uz taky. -
Pak je tedy vse v nejlepsim poradku, pokud ti nic neschazi *3* .
-
tak hlavne ze se tam cítíš socialne in a jako soucast uzasne volne platformy, o to koneckonců panu Newellovi jde. Je umeni nekoho drzet za koule aby o tom nevedel a ještě byl spokojeny. Kazdopadne chápu ze se nelze na necem shodnout, priority ma každý jinde.
takze..také praci zdar
PS: vsimni si ze osloveni re1ard zcela ignoruju, zkus to priste taky, tvůj příspěvek pak bude mit pro inteligentního cloveka daleko vetsi vahu -
Ano, povez mi jak mi unika neco co nechci. A jak mi to strasne vadi. *7*
-
Ok..podle me mimo jsi ty, každý ma jiny nazor a pohled. Steam je podle me uplna zbytecnost, a na rozdil od jinych tenhle názor mam uz od doby kdy to byla nutnost pro HL2 a 99% lidi na to jen nadavalo, to ze tam ted mate imaginarni knihovnicky a citite se socialne in je uz styl dnesni doby, ja se drzim svého a aby steam zacal byt něco o cem bych mohl rict..ano tohle je neco co potrebuju a stoji za ty všechny nevyhody, musel by pan Newell zvolit krapet jiny pristup.
-
Hodit SteamOS na Raspberry PI do obyvaku k televizi a streamovat hry, vubec bych se nezlobil...
-
Pocit, když vidím ty vševědecké debaty tady: http://stream1.gifsoup.com/view5/2837510/michael-jackson-eating-popcorn-o.gif
-
říkejte si kdo chce co chce, M$ je velký spáč a málokomu vychází vstříc.
Valve fandím a doufám, že to prosadí skrze dobrý design, funkčnost, flexibilitu a otevřenost.
Jsem děsně línej, raději si koupím hru na steamu, než v kameňákově.
Vesměs ve slevách, ale občas, když to už tak nějak nejde, za plnou.
U akcí spíš kompenzuju pocit viny, že jsem je kdysi nehrál řádně.
Jindy rád podpořím vývojáře, CSGO PayBack, ArmA 3
rád bych napsal pár nepěkných slov na M$ a řádně to zdůvodnil, ale nemá to cenu, někdo se ze svých chyb prostě nepoučí -
Moc to hrotíš. Nechci u tebe vyvolávat paranoiu, ale která firma/ústav tě dneska nesleduje? A jestli si myslíš, že u konzolí je to v poho, tak nevíš jak fungujou (Dobrý den, pane Kinect), a bude to ještě horší viz XBOX ONE.
-
Musím říct, že jsem tomuhle trollímu accountu celkem dlouho věřil autentičnost. Slušná práce.
-
ze "piece" ..to je kktko :DD
-
No , pak jiste ozelis ty hry co ti uniknou *15* smoula pro tebe hochu. *2*
-
Presne tak, pouzivej co ti vyhovuje, ja budu pouzivat co vyhovuje me. A steam to proste nebude. Jestli to nekdo nemuze rozdejchat, smula. *3*
-
Bože lidi co to je za retarda? Proč se s nim vůbec bavíte?
Steam OS - Pokud eliminuje všechny ty hovadiny co ti brzdí PC ve winech, bude osekanej o všechny ty hovadiny co nabízí okna a bude výhodnější a lepší pro hry du do toho!
Steam SW - Friend list, achievementy, greenlight " když se nudíš ", obchod, slevy všechny tyhle věci na jednom místě a je to hezky zpracované. O tomhle je prostě byznys, nemáš nic převratného, ale máš tam vše a ještě trochu vylepšené a člověk nemusí nikde nic hledat atd.
Pak ten cloud na hry a savy no bomba nemusim tahat a myslet na to jestli ty hry mám u sebe a nebo jestli mám vše v PC nainstalované. Jestli mě někdo šmíruje na to už kašlu. Stejně si myslim, že po reinstalu PC ti v prvních 10s zapnutého OS microsoft kouká co máš v PC a už tě šmíruje a dnes když se ti někdo bude chtít do PC a nebudeš imba hacker, tak se ti tam dostane.
Chlapče moc to vše hrotíš, měl by si trochu upustit a nehrotit to tolik.
My tento program používáme, protože nás baví a vyhovuje nám, ale to ty asi nikdy nepochopíš.
Práci zdar! -
Bože lidi co to je za retarda? Proč se s nim vůbec bavíte?
Steam OS - Pokud eliminuje všechny ty hovadiny co ti brzdí PC ve winech, bude osekanej o všechny ty hovadiny co nabízí okna a bude výhodnější a lepší pro hry du do toho!
Steam SW - Friend list, achievementy, greenlight " když se nudíš ", obchod, slevy všechny tyhle věci na jednom místě a je to hezky zpracované. O tomhle je prostě byznys, nemáš nic převratného, ale máš tam vše a ještě trochu vylepšené a člověk nemusí nikde nic hledat atd.
Pak ten cloud na hry a savy no bomba nemusim tahat a myslet na to jestli ty hry mám u sebe a nebo jestli mám vše v PC nainstalované. Jestli mě někdo šmíruje na to už kašlu. Stejně si myslim, že po reinstalu PC ti v prvních 10s zapnutého OS microsoft kouká co máš v PC a už tě šmíruje a dnes když se ti někdo bude chtít do PC a nebudeš imba hacker, tak se ti tam dostane.
Chlapče moc to vše hrotíš, měl by si trochu upustit a nehrotit to tolik.
My tento program používáme, protože nás baví a vyhovuje nám, ale to ty asi nikdy nepochopíš.
Práci zdar! -
neviem o čom je diskusia keď vás nikto nenúti si kúpiť steambox alebo steamos a steam bude aj nadalej normálne fungovať
-
Chapu, ze pro spousty z vas jsem jen dalsi vymlety steam fanboy. Vymlouvat vam to vskutku nebudu. Pouze jsem chtel, aby se mistni kritici opravdu specificky vyjadrili, co jim vlastne vadi. Bohuzel u vetsiny z nich zustalo jen u velkych slov o ovladani hracu, omezovani svobody a devastaci svobodne platformy a kolovratek o nutnosti online , ale na konkretni otazky schopni odpoveded nejsou. Vid jejdasku? *1*
Timto se s vami loucim a at si kazdy hraje na cem chce. *3* -
Tak sem se od mistnich kritiku Steamu moc nedozvedel. Dozvedel jsem se, ze jim vadi nutnost online. Asi jezdi kazdou chvili nekam do mist internetem nedotcenych alespon na 3 tydny, jinak vazne nechapu v cem je offline mod muze omezovat.
Dale pak tu mame smirovani v podobe sledovani statistickych udaju o casu stravenym u her apod. Me to nevadi, ale chapu, ze nekterym to vadit muze. V takovem pripade at sahnou po jinem zpusobu distribuce.
A co dal? Ze nektere hry steam vyzaduji? V tomto pripade to chapu a souhlasim, ze hrac by mel mit moznost volby.
Na druhou stranu si rikam, ze kdyz uz vydavatel steam vyzaduje, tak to znamena, ze veri v nejakou pro nej z toho plynouci vyhodu. Koneckoncu steam je DRM. Jak moc funguje nebo nefunguje je otakzkou. Ovsem vydavatele na to zrejme slysi a kdovi, jestli by vsechny z tech her, ktere steam vyzaduji, na PC vubec vysli, pokud by tu steam nebyl.
A pokud ve vsech vyse zminenych bodech jde pouze o princip, tak budiz, ale z praktickeho hlediska mi to prijde jako malichernost.
Porad tu ale je moznost volby. Pravda, ne u vsech her, ale otazkou je, jestli by takove hry vubec bez steamu na PC vysli (viz vyse).
A argumenty typu, uzivatele steamu jsou vypatlanci, kteri basti gabenovi vse, slysi na slevy a ignoruji negativa? Napadlo vas, ze mnozi steam vyuzivaji protoze jim proste vyhovuje? Vyhovuji jim uzitecne funkce, ktere steam nabizi a vyse zminena negativa pro ne problem nepredstavuji?
Steam by mel byt moznost, ne nutnost. Bohuzel tomu tak uplne neni, na druhou stranu tu mozna diky nemu mame hry, ktere by tu jinak mozna nebyly.
Nejedna se o dokonaly SW, ma sve mouchy, ma sve limitace, ale pro spousty lidi predstavuje vice vyhod, nezli nevyhod. -
Veskoslave, proč se tak ztrapňuješ?