Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pruzkum hardware?..i ty naivko..steam skladuje kde co..kdyz se budes snazit dokonce najdes na steamu co mas naistalovany v pocitaci, steam vi, co hrajes, s kym to hrajes, kdy jsi to hral, kdy jsi se odpojil, jak dlouho jsi byl mimo pc, tohle všechno uklada a skladuje a vyhodnocuje. Steam dokonce i vi, kolik jsi prumerne prochatoval casu za tyden. koupis si hru a každý kdo am pristup na tvůj profil to vi, když to zakazes, tak to vi všichni co mas v přátelích, tomu zabranit nejde..atd atd..je to svinstvo největšího kalibru..smirak non plus ultra.
  • Redakce, dejte ban vsem Bíbrům. A taky se prosim pekne preji "kousek".
  • Vsadim se, ze pouzivas FB, v takovem pripade ses pokrytec a nema cenu se s tebou na tema smirovani bavit. Pokud si tomuto fenomenu nahodou nepropadl, tak to smekam. Takovych moc neni.
    A v cem te tedy steam smiruje? Scanuje ti tva data?Sleduje jake stranky navstevujes? S kym si pises? Kolik hodin u nej travis? Nebo jeste neco jineho? A co myslis ze s temi ziskanymi udaji dela? Je na internetu nejaka potvrzena zminka, ze steam opravdu neco takoveho dela?
    Nebo je zde rec o tom pruzkumu jednou za rok, ktery muzes odmitnout a ktery slouzi k vytvoreni statistik jaky HW hraci pouzivaji, jaky SW apod.?
    Nebo ti jen vadi, ze si lide muzou na tvem profilu vyhledat jake hry hrajes a kolik hodin u toho travis?
  • JustinBieber
    Veskoslave proč se tak ztrapňuješ?
  • jde o moznost volby..spis bys mel napsat...ja MUSIM mit PC s internetem..to by odpovídalo.
  • nejde o to co ty kde vozíš nebo potrebujes..jde o princip a moznost volby...kdyby steam neexistoval vůbec nic by se nestalo, ne ho provolávat jako spasitele PC hrani..o coz se snazi tenhle clanek..
  • opravdu si myslíš, že steamOS je tak revoluční, že se po něm každý vrhne? oproti tomu, když jsem viděl první dotykáč, hned jsem ho chtěl...
  • Ronox
    No pokud to není dítě, kterýho mučí rodiče výletama na chatu a nedokáže si užít s nima dovolenou, tak možná chápu jeho rozčarování ohledně tohohle *15* a navíc provozuje nějakou kriminální činnost na počítači a proto se bojí šmírování.
  • to ti může být úplně jedno
  • Je třeba být online pro aktivaci, to je fakt. Jinak se dá hrát v offline modu (mimo multi samozřejmě). Ale stejně, které PC dneska není nonstop připojeno k síti? To jenom chataři mají holt smůlu. *15*
  • Jasny, takze tahat sebou placky s hrama a savy na flash disku je pohodlnejsi, nez se o to nemuset vubec starat. A ty sebou bezne tahas trebas 200 her na dvd?
    A proc potrebujes byt neustale offline vice jak 14 dni? Kdyz nekam cestujes? A to nutne potrebujes hrat? A kdyz uz jedu na delsi dobu, kde vim, ze nebudu mit net a chcu si tam i neco obcas zahrat, tak mi prece porad nic nebrani v tom si tu hru cracknout. Hru jsem si koupil, tak v tom problem nevidim.
    Nicmene kolik lidi jezdi pravidelne na delsi dobu do mist, kde neni internet a ma potrebu tam hrat hry? Takovych asi moc nebude a pokud jo, tak jsou tu jine moznosti jak jsem zminil.
    A ten workshop? neni dokonaly, ale je tam, vyuzivat ho nemusis, muzes smele dal pouzivat internetove portaly na modifikace.
  • Jen upozornuji, ze MS by Steam koupit nemohla pokud by nesouhlasil Newell. Neni to akciovka a i pokud by nabidl MS 10x vetsi cenu, stale by ho nemuselo mit moznost koupit narozdil od beznych spolecnosti...
  • LTM3
    Jemu totiž strašně moc vadí, že jednou za půl roku tě Steam požádá, jestli by si moch udělat u tebe anonymní průzkum tvýho HW a SW na PC *1* Jehož výsledky jsou dostupný tady http://store.steampowered.com/hwsurvey . Jo takovýmu sledování je třeba opravdu zabránit. Svatej Facebook ten by si tě nedovolil šmírovat. *1*
  • Veskoslav
    Nevím v jaké jeskyni žiješ, ale já mám své pc s internetem. To, že ty ho nemáš, to asi Valve nikterak bolet nebude. A navíc já si to můžu nainstalovat na libovolný pc, ty si koupíš PS3 a můžeš mít pouze PS3 hry. Ale já nejsem omezen druhem pc a defacto ani operačním systémem.
  • Ronox
    Já ti nevím, ale celý to hraní her stojí za starou belu. Dyť je tam nutnost mít elektřinu a pokud ti jí vypnou, tak už si nic nezahraješ. Nedáme mulťák v šachách? Napiš adresu a pošlu ti první tah *4*
  • A ty nemas internet, nebo proc ti tak moc vadi, ze bez netu steam nenainstalujes? A ten offline mod tam je predevsim pro takove pripadz, kdz ti internet vypadne, pripadne kdyz se docasne pohybujes mimo jeho dosah. A koneckoncu porad tady mas moznost si tu hru cracknout, kdyz ti to tak moc ty zily trha a nebo nemas dodnes internet.
    A mohl bys prosimte rozvest co si mam presne predstavit pod tim pojmem, ze me ma steam pod kontrolou?
    Protoze me prijde, ze hlasas vsude, jak nas steam kontroluje, jak nas omezuje, a jak zdevastoval svobodnou platformu, ale kdyz se te clovek zepta na konretni duvody, tak jedine cim se porad ohanis je nutnost byt online.
    To je dost chaby argument vzhledem k tomu, jaka slova pouzivas pri svem odsuzovani steamu.
  • Jo říká..s nove koupenou hrou v krabicce se muzes jit s offline modem vyfotit..u konzole zapnes a hrajes..
    navíc, psal jsme to vyse..stejne po nejake době steam vyžaduje prihlaseni../teda pokud to nezmenily/ konzoli nemusíš mit pripojenou k netu třeba 10 let a nikoho to nesere:)
  • Ronox
    Já chápu proč je Origin a Uplay to se neboj. Proto se mi EA nejvíc zprotivilo. Ubisoft aspoň ty hry na steamu vydává ikdyž s integrovaným uplay, ale furt je tam najdu narozdíl od EA. To je jak kdyby bojkotovali appstore na applu, když musí dávat poplatek applu. Tady je aspoň vidět jejich cesta, která je jen prachama vydlážděná a nemyslí na pohodlnost zákazníka. Nebo měli udělat něco jako na originu za 39$ a na Steamu za 49$ a nazdar bazar. Buď dostanem ty prachy ze steamu tak i tak a nebo z originu.
  • Veskoslav
    Proboha, ty nejspíš nevíš, co znamená pojem svobodna platforma, že? Jejdásku, raději už nepiš. Tolikrát jsi se už ztrapnil se svými "znalostmi" a blbostma typu 90% pirátů atd. A za 20 let? To si většinu svých her na PS3/Xbox 360 nezahraješ, protože ty média už nepůjdou přehrát. Co budeš dělat pak? Jak říkám, fanatik na entou.
  • Delas jako kdyby slevy mel jen vyhradne steam, ma je kdejaky internetovy obchod, steam workshop?..na internetu mas desitky stranek věnujících se modifikacima navis steam workshop je zoufale neprehledny a umoznuje upload max do 2gb tusim, cloud save pohodlne nahradi flashka. Stahnout si hru na jakemkoliv PC, delas jako když by hra na mediu nesla naistalovat na jakekoliv pc. Achievmenty jsou zajimave, ale muzou byt zabudovane primo do hry, plno her to tak ma, freond list..kolůik jich clovek proboha potřebuje..icq,steam,msn,origin,facebook atd atd...
    Jo offline mod funguje, ale pokud vim a neco se nezmenilo, tak priblizne za 14 dnu steam stejne chce aby ses prihlasil, a když to neudelas..nepustíš v offline nic.
    Cernobile prave nevidim vůbec, jen steam mi nenabizi vůbec nic co by nebylo, jedine co mi nabízí, je nutnost byt online, smirovani a DRM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit