Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft potvrzuje pirátský Assassin's Creed IV: Black Flag
27.2.2013 | Petr Poláček
167 příspěvků
-
Nevím pro mně AC skončilo II. pevně doufám jako fanda historie :D že se vrátite ke správnému historickému tématu jako v 1. kdy tam byli opravdoví asassíni nebo snad Hašašíni :D
-
Kez by se vratili tak do 12-15 stoleti neco jako 2 nebo 1 a misto recko,arabie,turecko,japonsko atd nerikam ze tohle bude spatny ale s ac uz to nema co delat uz to proste neni ono nejlepsi je proste ezio od 2 do revelations bylo vsechno:sranda,prekvapeni atd samoszrejme 1 taky super altair je legena nwm co chtel v ubisoftu dosahnout
-
-
trošku používej čárky a háčky *1* se v tom nevyznám *1*
-
-
Místo odehrání je zajímavé, ale beztak bych se vrátil ke starým kořenům, více do historie. Viděl bych to někde ve Starověkém Egyptě. Snad to tam někdy dají.
-
yo dawg, i heard you like pirate games...
-
To se bude pirátit. *1*
-
No doufám, že se tam neobjeví podobný fail jak ACIII, kdy jeden z hlavních hrdinů džentlmen vystrčil v divadle na ostatní v řadě zadek. Ty tvůrci snad nikdy nebyly v divadle. :-D
-
Takže to máme Arábii, renesanční Itálii, Ameriku a teď Karibik? První tři destinace beru a k nastíněnému konfliktu dvou organizací mi seděly. Ovšem Karibik? Vážně jsem zvědav jak zakomponují Templáře a jejich snahu o světovou nadvládu.
-
Ubi, uz to nelamej pres koleno a prijd radsi s necim novym...
-
Zřejmě jsem jeden z mála, komu to přijde jako zajímavý nápad. Kolik je jenom v Evropě asi přístavních měst, která by stála za navštívení? Zbloudilý pirát může doplout kamkoliv :-)
-
Klidně ať to dojí, stejně jsem to od jedničky, která mě rychle omrzela, už pak nehrál.
-
-
Jednička byla velmi stereotypní, ale měla krásný příběh a prostředí, to zase 3 měla dobrou náplň ale méně sympatickou postavu jakou byl Connor a prostředí, jenž se trochu odklonilo od série *3*
-