Přejít na výpis diskuzí
Uncharted 3: Drake's Deception - recenze
24.10.2011 | Václav Rybář
254 příspěvků
-
herní Indiana Jones *14*
-
-
Herní Indiana Jones už tady byl a jmenoval se...Indiana Jones :))))
-
-
vsichni kdo to tady na tom foru pomlouvaj tuhle hru at zhniji v hracskym pekle, kdyz se vam to nelibi tak sem neprispivejte trapnejma kecama, taky nelezu na fora her ktery me nebavi a nepisu blbosti. ubozaci prvni tridy ,lituju vas ubozaci... *16* p.s. uzasna recenze...
-
zajima me co treba takovej karliczekk hraje? a kdyz se mu to nelibi proc sem leze?
-
No zatím jsem teprve v 8 kapitole, ale hru si užívám na 100% Naughty Dog opět předběhli sami sebe a dílko je to maximální. Různá vylepšení jdou cítit na každém kroku a celkově to působí zase o něco impozantněji. Jasně, pokud je tahle série někomu nesimpatická, nebo má k PS3 nějakou velkou averzi, tak to maximální hodnocení nepochopí. No a všem ostatním přeji příjemnou zábavu a myslím, že toho přání vlastně ani netřeba.
-
V životě nepochopim, jak někdo může hrát 3D střílečky (ať už 1st nebo 3rd person) gamepadem. Pro mě je gamepad ideál na sporty a 2D běhačky, ale tohle? Obdivuju vás. A taky obdivuju nepřátele, kterak nejsou schopni vás trefit, abyste měli co nejvíce času tim gamepadem zamířit *5*
-
-
Když je pro to ta hra vytvořená. Třeba novej Deus Ex jsem hrál na PC a během první hodiny jsem připojil gamepad, protože to jinak hrát nešlo.
-
http://www.youtube.com/watch?v=wPgBHTzE-jk
jinak ze je to hrane na xboxu nebo ps3 tak to vidis vpravo dole poznas tam smerove tlacitka od xboxu nebo ps3 ..pokud tam nebude nic je to pc (ten kompas vpravo) -
-
Taky to poznáš podle toho sekavýho a neplynulýho rozhlížení při chůzi .)
-
-
jsem jeste nezazil takze nepoznal
-
-
-
Je to jen o cviku.
-
Nj, máš pravdu, je to k ničemu...
http://www.youtube.com/watch?v=7Cxbr5TB7HY -
-
Úžasná ukázka toho co si PC fanatici nechtějí připustit.
-
Tak zrovna video se hrou, kde je zásahová zóna větší než sama postava, není úplně ideální vzorek.
-
-
Co rychlejšího znáš? V BF půl hodiny poběžíš a pak dostaneš jeden headshot od snipera. Tam rychlost nepotřebuješ. Stejně jako u U3 SP. Hitboxy jsou tu občas divný, ale nedá se říct, že by se na ovladači nedalo hrát velmi rychle.
-
-
kde mas istotu ze to bolo na g-pade hrane
-
-
Napr. 1:30 si všimni modré tlačítko X na nabitie zbrane, takže to bolo hrane na xboxe.
-
-
ale k X-ku aj Ps sa da pripojit klavesnica + mys :) a silno pochybujem ze toto da volakdo s gamepadom
-
-
Pripojit se to da, ale vetsina her tim ovladat nejde. Ovladani gamepadem je tezsi, ale ne nemozne. Ja mam mimochodem dva dualshocky a na strilecky pouzivam jen jeden z nich, s tim druhym mi to tak nejde.
-
-
-
Protože to taky hraju na padu a vím, co je možný.
-
-
-
-
jsem sice kompar / xkar.. ale toto vypada paradne :)
-
-
zajimave jak si tu pubertaci notujou u obycejne videohry - lacina zabava pro omezence
-
-
To nejsou jenom pubertáci divil by jsi se kolik 30 letejch buzlku to hraje,.. krom jiný je to stejně buzerantské jako sedet s chlapama v hospodě nebo čumět na fotbal, hokej či jinou sračku.. potažmoje je buzn@ každej.
-
a tak tenhle nazor ,zaslouzi korunku za nejvetsi blabol na svete, chlapce prober se do reality je kruta.... *7*
-
No, na videohrach nic lacineho neni. Je drahe je koupit, je drahy HW potrebny pro jejich spousteni, je drahe je vytvorit, ...
-
-
TO si myslis ty - co je na ps3 drahe - 10000 ma kazdy druhy trouba - tak si uzivejte tupci
-
-
vravi ten ktory si v zivote nekupil originalku :D a hry pirati ostosest.
-
asi tak kdyz se ti to nelibi tak odpal, zrovna ty ubozaku na tu ps3 v zivote mit nebudes, za ten tvuj ubohej nazor bych se stydel....
-
Takze za prvi 10000 uz davno ps3 nestoji, a na ty tvoje ubohy nazory tady nikdo neni zvedavej, kdyz tak diskutuj jako clovek, a ne jako opice, uvedom si ze 10000 je treba pro nekoho castka na kterou vydelava celej mesic a pak s toho zivi jeste rodinu... To ty ale nepochopis tatka a mamka koupi co chces co ????
-
-
-
-
-
Na PC by to bylo stejně nejlepší. Kdy to na něj vyjde?
-
-
Nejlepší v čem?
-
-
Asi ze by to meli z torrentu zadarmo? *15*
-
-
No hlavne ,ze konzolove hry se na torrentech nevyskytuji ze? *1*
-
-
Už nějakou dobu se nové PS3 hry nedají pirátit. Můžeš mít jistotu, že Uncharted 3 si zahrají jen ti, kteří mají nehacknuté PS3 a hru si koupí.
-
-
-
-
Pro pcckare bohuzel nikdy.
-
-
10/10?????
pochybuju ze o ni nekdo za rok bude mluvit a bude se k ni v kazdé diskuzi přirovnvat -
-
Tak i Uncharted 1 je dnes perfektni hra, o ktere se mluvi. O dvojce nemluve. Hral jste to nekdy nebo alespon videl z dalky?
-
-
tu vies vzdy presne podla komentarov identifikovat kto to hral a kto ani zdaleka :)
-
-
ja teda o dvojce jeste nikdy neslysel
na tuto shitku se zapomene
ma to vubec mp, nebo je to jednohubka na 2-3 dohrani -
-
O Uncharted 2 se nikdy nepřestalo živě diskutovat, to že ty zřejmě koukáš jinam je jiná věc ;-)
-
Jackass
-
No,jestli si neslyšel o dvojce,tak si asi dodnes žil někde pod zemí,protože Uncharted 2 byla jednou z nejlepších her loňského roku,jak podle hráčů,tak podle recenzentů a redaktorů. Jinak nevím proč na tuto hru reaguješ,když si ani nepřečteš recenzi a místo toho tady projevuješ své názory na hru,kterou si nehrál a nic o ní nevíš *7*
-
Aspon si precist tu recenzi a ne nejprve lezt do diskuze.... Jako maly...
-
Na dnesni pomery je singleplayer kampan dlouha co jsem slysel. Nejakych deset hodin? A multiplayer to samozrejme ma.
-
-
-
-
Nejvyšší hodnocení udílíme zřídka a pouze hrám, které v době svého vydání jasně vyčnívají nad ostatními. Posouvají hranice obecné představy o dokonalosti ve svém žánru i v obecném slova smyslu. U takových her je velmi pravděpodobné, že se o nich bude dlouho hovořit, dostanou se do pomyslné síně slávy a budou dávány za pozitivní příklad kvality i v době, kdy už budou technologicky a ideově dávno zastaralé.
-
-
to je akční bečkovej film nebo hra
-
-
ty si maximalne tak beckovy troll
-
-
myslite ze technicky by to xbox ustal ?
-
-
těžko říct, Naughty Dog vyvinul engine, který plně ždímá myslím 7 z 8mi jader IBM Cellu pro rendering (tzn. jakoby dalších 7 grafických karet emulovaných na CPU), mám takové podezření, že Xbox by toto bohužel neustál + zmíněné finance od Sony
-
Samozrejme ze ano, ale vývoj exkluziviek stojí SONY nemalé peniaze, takže určite nepovolí vydanie pre inú platformu.
-
Ale teoreticky jo... ale nikdy tam stejně nevyjde, protože Naughty Dog vlastní Sony.
-
Ani náhodou...
-