Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zadne udajne a rozhodne nejsem jediny. At se ta trzni ekonomika postara aby tomu tak nebylo. Proc na 100 prodanych aut pripadne 5 ukradenych a na 15 prodanych her pripadne 100 ukradenych?! *5* Za komousu se kradlo potaji, ted se tim kazdy jeste verejne chlubi. Holt chteli jsme demokracii a mame ji a bude hur protoze pokud si dnes 12 ti lety kluk s klidnym svedomi ukradne hru proc by za par let nemohl podobny zpusob aplikovat treba na to auto.
  • PS 2 vydana v roce 2000 PS 3 vydana v roce 2005 !!
  • Ochrany, ktoré sú stejne k ničomu. Nech radšej peniaze investujú niekam inam.
  • ucho
    a kvůli komu myslíš, že se stále snaží vymýšlet nové a nové buzerační ochrany? kvůli velké prodejnosti to opravdu není.
  • Tak pojd.. Budeme se hadat do krve *1* *1* Ani me nejde ciste o grafiku.. To bych pred 14 dny znovu nedohral Mafii 1 a pred mesicem Fallout 1 :) Jde mi o zpraseny ovladani.. O trapny chovani kamer... A tesim se na Skyrim a byl jsem akorat nasranej kdyz jsem videl na obrazkach jak se budou rozdelovat skillpointy (snad me to jeste prekvapi) Mas pravdu... Chteji udelat hru pro co nejvice hracu... A kde je co nejvice hracu dnes?? Na konzolich, takze se budou snazit vse upravit pro konzole a pak se to prevede na PC :) Takze podle me to zase takovej nesmysl taky neni...
  • PS2 sa udržala skoro 10 rokov a súčasná generácia sa zrejme udrží ešte dlhšie...
  • Kolik her jsem si já, ošklivý pirát kupjující originálky koupil? Asi jsem výjimka ,ale jen tento měsíc Crysis 2, WH DoW2 Retribution, Arma posily. P5ed časem Dragon Age 2 a Dead Space. Každý měsíc 2-3 originálky dám. Asi jsem výjimka, ale Dead Space mám 3x z toho jednou na x360. Co dostávám za odměnu?Bugy a buzerační drm. Takže to není jen o pirátech.
  • Na tohle téma se přeci vždycky dá diskutovat. Je to asi i dobře, člověk pak ....... pohltí / přijme / asimiluje / tosprávnéslovonakterésinemohuvzpomenout víc názorů a udělá si ucelený obrázek (v rámci komunity) a třeba se i dozví něco navíc. Což de.
  • Jinak pane Vávra nejsem nějáký hnidopich a kdoví co ale nepostřehnul jsem že bych Vám dovolil mi tykat? Já Vám taktéž netykám.
  • A ty zase debil. Co ti k tomu mám říct?
  • har har?
  • Amen to that. Když jsem známému ukazoval Mechwarrior 3, s hrůzou utekl a teď se nejspíš někde klepe kvůli faktu, že hra potřebuje více než 5 tlačítek k ovládání (etc.).

Na druhou stranu, Bioware chce asi zkusit něco nového, pokud to nedopadne tak, že systém hry bude úplně stejný jako DDO.

A podle mě, herní vývoj nestagnuje. Přeorientovává se. Wii, PS-Move, Kinect, iPhone, Facebook... A PC hráči vesele hrají staré hry, nové ignorují. Složitá situace.
  • ucho
    Dobrý článek. Trochu mi uniká ta divoká diskuze, v článku bylo řečeno snad vše podstatné... :)
    a při těch odhadech nákladů bych se nebál jít rovnou na ten zmiňovaný dvounásobek...
  • Chci jen něco dodat. To, že konzole brzdí grafiku na PC je prostě fakt. A nikdo s tím nic neuděláme i kdyby jsme se na hlavu stavěli. Ve své podstatě mě a lidem v mém okolí je to jedno, protože grafika není rozhodující faktor kvality hry. Tudíž ano, Konzole brzdí grafiku na PC a ty si klidně na to nadávej, protože máš pravdu. Já si mezitím v klidu dám nějakou "ohavnou", protože mě to tak nepobuřuje. Konec první kapitoly.

Ovšem je tu věc druhá a pokud jí také tvrdíš, tak se s tebou budu do krve hádat, že tomu tak není. A to "debilizace" her kvůli konzolím. Spousta lidí mi tohle tvrdila a přitom je to hloupost.

Hry dělají lidi - lidi chtějí peníze - současní hráči nejsou odkojeni HC Oldschool hrami jako třeba mi - aby lidi uspěli musí se co nejvíce hráčům jejich hra líbit - ovšem současní hráči nemají hrádi když se někde zaseknou - lidi to vemou v potaz a udělají blbuvzdornou hru. Cink a je tu CoD:)

Pointa je v tom, že je rozdíl udělat ultra HC komplexní hru a prodat 50k kopií a nebo udělat klon CoD a prodat třeba 2mega kopií. Staré herní principy by dnes byly téměř nepoužitelné. Tedy aspoň pro současné majoritní publikum hráčů. Prostě staré hry se už nevrátí a i přes to, že je to smutné, je to tak. Bohužel.

Prostě za grafiku konzole můžou, ale za "debilizaci" můžou vývojáři/vydavatelé a lidi co kupují.
  • Pravopisna korektura: :)
    WoW...ja som mal poslednu dobu k panovi Vavrovi zmiesane pocity, je to taky svojsky , trosku vo vyjadrovani priamejsi a tvrdsi typ :) co ja ako clovek skorej nekonfliktny nemam az tak rad, ale tento clanok bol asi najlepsi aky som tento rok cital. Mozno aj za roky dva :). Skvele vystihnute, opisane, proste je vidiet ze je to clovek priamo z "branze", a tymto mu skladam jednu velku poklonu a dodavam: Dane, aj cez tvoju hrosiu kozu, si velky pan! ;)
  • WoW...ja som mal poslednu dobu k panovi Vavrovi zmiesane pocity, je to taky svojsky , trosku vo vyjadrovanejsi priamejsi a tvrdsi typ :) co ja ako clovek skorej nekonfliktny nemam az tak rad, ale tento clanok bol asi najlepsi aky som tento rok cital. Mozno aj za roky dva :). Skvele vystihnute, opisane, proste je vidiet ze je to clovek priamo z "branze", a tymto mu skladam jednu velku poklonu a dodavam: Dane, aj cez tvoju hrosiu kozu, si velky pan! ;)
  • Assassin's Creed 1 a 2. Prvni dil na xboxu 5 milionu, druhy 4.5 milionu. (Zdroj: vgchartz) *3*
  • Tak nemusí to být čistě za tímto záměrem, ale samozřejmě mají zájam na tom, aby se tu v rozumné míře diskutovalo a aby se sem lidé vraceli.
  • Začínám podezřívat redakci z konspirování pro vyvolávání sáhodlouhých diskuzí *1* . Co jiného by se od takového článku dalo čekat...
  • Přesně tak, C2 jsem si taky koupil (Původní Crysis taky..) , především z důvodů keců a lží vedení Cryteku, jak bude hra úžasná po grafický stránce.. blablabla.. Vždyť je to lesklejši Crysis s pár efektama navíc a s možností 3D. Těch dvanáctset, co jsme za to vyplázl mě celkem se.. štvou. Klidně se přiznám, všechny hry nekupuji, ale tituly, o kterých si myslím, že stojí za to, tak si rád zaplatím.. Crysis 2 mě silně zklamalo. Konzole neviním pro Crysis 2, ale pro brždění celého vývoje her. Když si vzpomenu, jak si ze mě před pár lety ještě konzolisti dělali prdel, že na kompl už hry vycházet nebudou a jak jsou PCčkáři looseři a hele.. ony ty konzole už tak úplně nestačí ;). Měl jsem dva roky Xbox 360 a byl jsem fakt rád, že jsem se ho zbavil.. Každopádně, Crytek si to u mě s odpuštěním pěkne posral a už mu fakt na to seru, ať si dělá prdel z někoho jinýho.. *10* Mohli rovnou říct: ,,Jsme další firmou, co sere na touhy PCčkářů, my jdem POUZE za penězma, takže pro nás jsou primárním cílem konzole. "

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit