Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a když už chcete diskutovat o schizofrenii, tak vám na rovinu řeknu, že překročení stresového prahu se projeví nevyrovnanými, nevyváženými biochemickými pochody v mozku! Tedy konkrétně nadbytkem dopaminu a nedostatkem serotoninu, noradrenalinu apod. ... ... Nejsem psychiatr, abych měl odpověd na všechno co se týče lidského zdraví!
  • ,,Až ted se cítím poprvé za život připravený k tomu si od Alberta Camuse přečíst jeho "Deník" a jeho "Eseje". Jsou pro mě tolik duležité a přínosné právě proto, že jsou pro mě srozumitelné a utěchou v mém osobním zoufalstvý, které si prožívám. Jen o Dostojevským už nechci nikdy slišet!"
  • Německo mě dalo více než kterákoliv jiná země, je to nejen ekonomicky, ale jak jsem poznal i kulturně nesmírně vyspělá země. A přesevším nesmírně miluji německý jazyk jako málokdo, pro mě vyjadřuje emoce mnohem lépe a durazněji než čeština! Našel jsem si svým zpusobem respekt, skutečný respekt a uctu k německému filmovému kritikovy a k esejistovy, k fotografovy a k teologovy a k nezávyslému filmaři převážně road-movie snímku Wimma Wenderse (v poslední době jsem měl možnost vydět a docenit jeho nejlepší film "Nebe nad Berlínem", a krom něho jsem se přiklonil k road-movie snímkum "Land of Plenty" a "Palermo Shooting"), celým svým srdcem miluji a stále ještě upřímně obdivuji herecké výkony Gotze Georgeho v kryminálním cyklu "Schimanski" (mám ze všech dílu oblíbené 3, a to "Azyl", "Touha" a "Zločin a Trest"), o kterých nejspíše budu nikoliv už však jsem tolik psát. A samozřejmě jsou tu ještě stále Die Toten Hosen, které mě zajímají a stále oslovují, i když si myslím že po albu "In Aller Stille" už nepřijdou s ničím tak dobrým, jako pro mě bylo a stále je album "Auswartsspiell" a "Kauf Mich!". Stále toužím a marně usiluji o to získat (zakoupit) soundtrack k filmu "Land of Plenty". Takže takové jsou moje priority do budoucna, do příštích dnu a stanoviska v současnosti. Pomuže mě tu někdo odkazem??? Prossssííím (604 891 787)
  • ,,Žij tak, abys ničeho v životě nelitoval." Jen bych ještě chtěl k tomu dodat pro mě jediné, a to je že nepotřebuji aby mě druhý lidi litovali. Bez toho se obejdu, bez toho jsem spokojený! Sado-masochistické praktiky (v případě Rammstein) patří k odchylce od morálních norem ve společnosti, nikoliv k psychopatologii jak jsem tu špatně napsal. S ohledem na to, že sado-masochistické praktiky jsou dnes, v dnešní době (zvláště v Rusku a v Německu) hodně frekventovaný nejen v rockové hudbě, ale i v kinematografii, která nejlépe odráží dnešní stav společnosti, a na to by se myslím nemělo zapomínat. Najdete podstatu sado-masochistických praktik v rockové hudbě u Rammstein, u Metaliky, u Rage Against The Machine, u Ministry, u Die Toten Hosen, i u Korol I Shut apod... a u filmových snímku Davida Lynche (vizuálně vytříbené "Lost Highway"), u jihokorejce Kim Ki-duka a Park Chan-wooka (vynikající "OldBoy")...takových skutečně dobrých nezávyslích filmařu je dnes nedostatek! Takže k sado-masochistickým praktikám je dobré a doslova nutné nemít žádné své osobní předsudky, které jsou svým vlastním pokrytectvím! Nejsem žádný uchylá. uchylný, zkuste strávyt chvilku svého volného času ve společnosti kachen a dojde vám to, protože kachny neznají v sebemenším soucit a sounáležitost s ostatnímy, hodíte jim rohlík a jedna kachna se snaží předběhnout dříve jinou, tak kde to jsme?! Vyřešení právní viny ve společnosti nestačí, je nedostačující, (protože) člověk, který se něčím proviní vůči ostatním (mluvým o morální vině) musí být schopný se potrestat v životě sám, a pokud toho není schopný, měli by na to přistoupit - tím spíše ho potrestat (pak) druhý lidi!
  • Jsem přesvědčený o tom, že rocková hudba by nás měla vzdalovat od kulturních tradic, jakou jsou náboženské a politické ideologie! Proto poslouchám německé RAMMSTEIN (pro mě pouze jejich album "Mutter"), ruské KOROL I SHUT, TV SMITH a DIE TOTEN HOSEN (kteří už dnes k punkrocku nejsou řazeni!)...podporoval a nad míru toleroval bych i poslech RAGE AGAINST THE MACHINE, AUDIOSLAVE (pro mě pouze jejich vynikající album "Out Of Exile") a samozřejmě nelze opomenout METALIKU. Že by FUCK OFF HIP-HOP? Netvrdím, toleruji. Ale tahle hudba stejně jako R"n"B mě vubec nic neříká...
  • V mém případě šlo o dlouhodobě neléčenou (chronickou) depresi a špatný metabolismus po nadměrné konzumaci energetických napoju (doporučenou denní dávku jsem překročil o polovinu!) k nadměrné fyzické aktivitě namísto pravydelné stravy jsem byl schopný vydržet a snášet celí 1 měsíc (což odpovídá 31 litrum energetického nápoje). Možná, že i svuj vliv na to měli prodělané urazy hlavy... sám přesně nevím, každopádně k překročení stresového prahu je vždy příčin několik... se najde příčin více. Já jsem byl díky energetickým nápojum alespon když už nic jiného schopný podávat nadměrnou fyzickou aktivitu, a té jsem si vážil. A dopadlo to blbě!
  • Uvydíme co všechno snesu a vydržím! A mužete mě někdo vysvětlit, proč vubec sovy čumí stále tak vyděšeně a obezřetně, i když jim nikdo neskřivý ani vlásek!! Vemte si kachny, je třeba snížit v Rychnově nad Kněžnou jejich stavy, protože se přemnožili a jsou poměrně hlučný, to jejich kvákání a ty jejich námluvy jsou slyšet až u kostela!! To by mě zajímalo kdo se o to postará! Jen si vemte příklad z kachen, ty do jisté míry znají sounáležitost s ostatnímy, sovy však nikoliv, ty přes den nemají co na práci, a v noci hlídají les! Ale proč, to nechápu, když (ho) les nemají ve svém vlastnictvý! To je dobrá otázka, kupř. Veverky, křečci, psi a kočky mě nevadí, ty mě jsou sympaticky, i když některý psi vypadají jak na ulici odhozený smetáci, a kočky taky na mě čumí moc obezřetně až mě to není 2 krát přijemné, a slepice jsou s intelektem taky v ...., víte co? Muj pes se mnou poslouchal DIE TOTEN HOSEN, řvali a štěkali jsme do refrénu a plakali jsme spolu u toho...měl je moc rád! Takže asi tak... *3*
  • Já mám přiznaný invalidní duchod (a není mě vyplácený!), protože mám schizofrenii, a je omyl a mýtus... prostě se tomu mylně říká rozdvojená osobnost, mám příliš mnoho dopaminu a nedostatek serotoninu, noradrenalinu apod. v mozku, tak si nejdříve zjisti co to je a neměj ke mě osobní předsudky ty svin.! Přelož si texty písní Die Toten Hosen, abys věděla jak Campino dokáže být vulgární a sarkastický! Ačkoliv sám nemá takové problémy s pravopisem co mám ted (kvuli schíze) bohužel já! A to že posloucháš německé Rammstein je o sado-masochismu! To, tedy jejich předešlá alba ("Herzeleid", "Sehnsucht", "Mutter".) o tom vypovídají nejvíce, téhdy ještě Rammstein nebyli nijak komerční jak je tomu dnes. Takže kdo tady dokáže být skutečně svin.?! Nemám rád pokrytectvý a osobní předsudky! Tomu se bráním ze všech sil.
    • Omyl, žádný Wenders! To bylo míněno Kuddelovy64, který mě neuspěšně tvrdí že je něžného pohlaví a jak si tím mužu být (asi tak) jistý, když na fotce má tchána, manžela či přítele mě prostě nejde do hlavy proč?. Evidentně chce Kuddel64 (let?) zustat anonymní až do duchodu anebo až do smrti! Díky bohu to má zanedlouho! A to že jsem dneska nevyděl vegetit kachny mě je taky divný. Sičáci!
  • diskutovaná islamizace evropské společnosti

A s nějakou islamizací evropské společnosti, které se tolik děje ve Francii a v Německu mužou jít ty jejich pánbičkáři všichni do jednoho k čertu.. To totiž k multikulturnímu soužití příliš nepřispívá.. příliš neprospívá. je z politického hlediska ta největší pitomost pod sluncem. Žádnou mešitu u nás mit nikdy nebudou.. o to se osobně postarám. Nepotřebuju na ulici potkávat jejich utlačené ženy zahalené arafatkou.. šátkem. Tomu říkají demokracie? Ucta k jejich a právě k takovým tradicím za cenu či na učet bezpráví druhých lidí (a zvláště ohledně postavení žen v ,,jejich" společnosti) je (pak) ten největší hřích a ten největší omyl v celích světových dějinách. Je to pitomost. To samo o sobě odporuje demokratické ustavě a nijak kladně už přece nepřispívá (právě) k dnešnímu multikulturnímu soužití lidí ve společnosti. Nějací islamští fundamentalisté a radikálové všichni se svou.. s tou svou přehnanou fanatickou uctou (a s respektem) ke svým tradicím mužou jít všichni do jednoho k čertu.. mužou mě tu všichni do jednoho políbit ,,zadeček"!! Já to se zdravým rozumem podporovat a (v žádném případě) tolerovat příliš rozhodně už nebudu. Co jsme to za lidi?!! Týká se to přece nás všech, vzpamatujme se konečně!! *13* *15* *4* *4*
  • Nekrmte ty kachny, děkuji! Oscar Wilde kdysi napsal "Jak je duležité míti Filipa", téhdy mě to nedošlo! Proč tolik vykřičníku? Já nevím, abych se měl (v pravopisné krizi) o co opřít! Té pravopisné krize je tu na mě moc a popírám že bych to kdy popřel, že se mě nechce žít uřady už vědí! Terapií pro srdce i duši jsou mě ted poslech alba "Mutter" od Rammstein, písen "Sonne" a "Ich Will" mají krásný text, Till Lindemann je skutečně poeta až to se mnou tříská o podlahu jak z toho mé srdce plane! Jsem unavený, nemám chut na jídlo atd... po 2 týdnech budu vypadat jak přeživší z Osvětimy! Peníze tu po mě zustanou, ale já už tu nebudu! Takže jděte všichni do...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit