Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těmi odlišnými kulturnímy tradicemy jsem měl na mysli literaturu, filosofii, umění apod.... a tu mou čtivou esej najdete pod názvem citace. Ok?! Tedy ne že by měl někdo zájem číst tu po mě mé (ne)diskusní příspěvky, já jen že tu není příliš mnoho příspěvku na které bych mohl být upřímně hrdý. Tak se snažím situaci postupně změnit! Já nepotřebuju lítost druhých lidí proto že jsem předčasně v duchodu, o takovým přebytku pohodlí si mužou dnešní socky nechat jenom zdát! Přesvědčit druhé mužeme jen svým vlastním sebezpitováním nad sebou samím! Já měl k tomu v životě času dost, takže dnes nijak nevyžaduju a prostě nepotřebuju v životě lítost druhých lidí! Ok?!!
  • ,,Chtěl bych totiž napsat něco (společensky) důležitého,a taky bych chtěl aby v životě, po mé smrti (taky) něco důležitého - má jediná víra, mé osobní přesvědčení - tu po mě ve foru DIE TOTEN HOSEN zustalo!!"
  • Dejte mě s těma kachnama už pokoj, nemám kredit ani chut odpovídat na tak blbé dotazy! Já jsem vubec nežertoval, kachny mě štvou i dojímají, ale mám raději psy. Ty jsou narozdíl od kachen vděčný a věrný, a nemusíte se furt stresovat, že vám odlítnou do teplích krajin!
  • ,,Cítím vděčnost za celá ta léta v zamčeném pokoji,copak by mě vubec mohla Mido milovat (takového) jakým jsem dříve byl?" (uryvek z filmu "OldBoy" jihokorejce Park Chan-wooka)
  • Já poslouchám punkrock napříč hardrockem a ruským folkrockem?! (ohledně Die Toten Hosen a Korol I Shut, ačkoliv dnes nejsou do punkrocku řazeni!) Ruský folkrock a hard core... ale chtěl bych tu upřesnit, že píšu příliš rychle a nahodile, takže krom toho, že po sobě nestíhám kontrolovat pravopis si tu rád protiřečím, protože nedokážu jednoznačně odpovědět na to, jestli partnerský vztah muže být skutečně nezávyslí nebo sebou nese závazky, a to jestli bych pro něj obětoval se konečně někde usadit je na mě tak složité, že na to jednoznačně ještě odpovědět prostě nedokážu!
  • ,,V lásce je čest. Když ta se ztratí,láska (bez ní) není nic!" (Albert Camus)
  • Mě vubec ani v nejmenším nezajímá psychologie (proč by měla?), já se jen snažím wendersovsky zodpovídat otázky po smyslu života (tedy řešit filozofické problémy) čistě psychologicky, protože mě v životě nic jiného nezbývá! je to ze zoufalstvý a z nouze! Kdo ještě apatii a anhedonii nezažil či spíše neprožil to pochopit u druhých lidí nedokáže!
  • ps...tu předešlou esej jsem psal ve spěchu, a na pravopisu je to znát, ale nestojí mě za to, abych se k ní znovu vracel, bez tak jsem ji musel o polovinu zkrátit, protože by se sem nevešla...na začátku eseje byl jen citát Wimma Wenderse (jako výchozí myšlenka), teprve až pak jsem se díky ní teprve rozepsal! Co se nevešlo mě trošičku mrzí. Já vlastně nemám kam jinám psát, když si potřebuji jenom nechat něco vytisknout, takže pak už není třeba aby tu mé příspěvky ve foru po mě zustali! Mě to je uplně jedno, jestli budou (nebo nebudou) smazány! Poslech Rammstein jsou pro druhé výchozím bodem, člověka to posune dál k jiné hudbě, k poslechu EN, k DIE TOTEN HOSEN, ke Korol I Shut apod.. Já na album "Mutter" nikdy nezapomenu! Nejspíše ho poslouchám jen díky tomu, že mě to posunulo dál k jiné hudbě!! Je v tom pro mě kus nostalgie! K masakru v Beslamské škole se tu ve foru nebudu vyjadřovat, ačkoliv si jsem vědom, že jejich aktéři se hrdě hlásili k poslechu Rammstein!! Co k tomu dodat? Jen jediné... Co má uměleckou hodnotu, uměleckou výpověd se nesmí (v žádném případě) cenzurovat!! Stejně jako Till Lindemann i já jsem přesvědčený o tom, že křestanstvý a jiná náboženstvý jsou (dějinným) omyl(em)!! Žádný Buh pro mě osobně neexistuje...!! FORTSETZUNG FOLGT!
  • Kachny mají ruskou povahu, zustavájí tu i v zimě! Fakt nevím, co se jím na tom Rychnově nad Kněžnou líbý, já kdyby to finančně šlo bych neváhal a emigroval bych nejraději hned do západního Německa...jenže němci neradi mluvý anglicky, takže němčinu znám jen písmem a nikoliv slovně, potřebuji německý jazyk dohnat. Učil jsem se anglicky, a tou se zpoloviny domluvým. Jenže po tolika letech...po tolika letech...prostě po tolika letech co stárnu síly i naděje a možnosti ubývají, že už jsem k tomu (lépe řečeno z toho) zlhostejnělí...apatický a lhostejný. Bez partnerského vztahu ztrácím motivaci, a nejspíše bych až pro vzájemný partnerský vztah cizí zemi tomu obětoval. Sám nevím, ale vím jedno... že jsem ze všeho a zvláště z Rychnova nad Kněžnou tolik unavený a zoufalí, že je to pro mě jednoznačně touhou po (životní) změně!
  • Myslím to upřímně a vážně zatraceně!!! Proč tu mé příspěvky ještě vůbec jsou??!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit