-
,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí
hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch
nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je? Největší lidský i nelidský dnes pravicový hyenismus vždy ve vysoké politice." MD. -
,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je?" MD.
-
,,tady se taky cenzuruje!" 🙂
-
,,Ano slyším jasně! Sociopa. Fiala se mi směje se slovy: ,,Když nemáš kapitál, když nemáš peníze na charakteru dnes nezáleží, jsi pak u druhých lidí stejně vždy největší hovn. Já si 5000,-titisícovou korunou rád vytírám v poslanecké sněmovně vždy prde. a druhý se přede mnou vždy rádi svuj hřbet ohnou! Však ty se na UP kvuli superdávce ohneš rád taky!" Vzkazuju: ,,Ano ohnu ale s hlavou k umírání hrdě vzhuru, ale vždy kvuli sobě a vždy jen před sebou! Ty nejsi člověk, ale zrud.!, nic než další uspěšný chytrý a "vysoce" vždy vzdělaný vypočítavý sociopa.!, který na lidi tam "dole pod sebou" vždy rád z vysoka sere! Na každou swin. se vždy Fialo vaří v tomhle českém státě voda! Na každého v životě jednou dojde! Jednou i na tebe, podívej se na Slovensko na Ficu jaký měl osobně bohužel velké a největší už štěstí v neštěstí!" MD.
-
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) aneb
"MD. přesvědčený komunista tělem i duší! Vzkaz paní Danihelkové z UP:
,,Na mě se tu nikdo kapitalisticky rád přiživovat a bohatnout v tomhle
politicky pravicově dnes zkurweném českém státě rozhodně už nebude! To raději
chcípnu! a nejen to!..." 🙂 -
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) aneb "MD. přesvědčený komunista tělem i duší! Vzkaz paní Danihelkové z UP: ,,Na mě se tu nikdo kapitalisticky rád přiživovat a bohatnout v tomhle politicky pravicově dnes zkurweném státě rozhodně už nebude! To raději chcípnu! a nejen to!..." :-)
-
Сектор Газа - Демобилизация ("Ruské hudební podzemí": Sektor Gaza "demobilizacja", chtěl jsem dát puvodně jejich "Lyriku", taky dobrá písen) MD. :-)
-
,,nehumánní česká společnost s Fialou a s Fialovou vládou v totálním
rozkladu!, s Fialou k hluboké sociální patologii dnes nikdy není daleko.
Pro peníze, pro západní kapitál a pro západní kapitalismus absolutně
vždy vše, první i vždy poslední!" 🙂 🙂 🙂 -
,,tady máte německou náturu, ta Vám jen prospěje swině český!" Martin Dyntar
-
,,Pro ty co tomu vubec správně nerozumí, v písni "Sonne" je hluboká hudební metafora německých RAMMSTEIN! "Nové Německé Tvrdosti", hluboké podobenství o tom že všichni vždy těžce žijeme a vždy těžce a obtížně přežíváme ve tmě a všichni dnes toužíme po lásce a nevinnosti. Je v tom krásná a hluboce i pravdivá metafora. Nejvíce vždy upřímně miluji od německých RAMMSTEIN! právě dnes tu to jejich písen." Martin Dyntar