-
,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je?" MD.
-
,,tady se taky cenzuruje!" 🙂
-
,,Ano slyším jasně! Sociopa. Fiala se mi směje se slovy: ,,Když nemáš kapitál, když nemáš peníze na charakteru dnes nezáleží, jsi pak u druhých lidí stejně vždy největší hovn. Já si 5000,-titisícovou korunou rád vytírám v poslanecké sněmovně vždy prde. a druhý se přede mnou vždy rádi svuj hřbet ohnou! Však ty se na UP kvuli superdávce ohneš rád taky!" Vzkazuju: ,,Ano ohnu ale s hlavou k umírání hrdě vzhuru, ale vždy kvuli sobě a vždy jen před sebou! Ty nejsi člověk, ale zrud.!, nic než další uspěšný chytrý a "vysoce" vždy vzdělaný vypočítavý sociopa.!, který na lidi tam "dole pod sebou" vždy rád z vysoka sere! Na každou swin. se vždy Fialo vaří v tomhle českém státě voda! Na každého v životě jednou dojde! Jednou i na tebe, podívej se na Slovensko na Ficu jaký měl osobně bohužel velké a největší už štěstí v neštěstí!" MD.
-
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) aneb
"MD. přesvědčený komunista tělem i duší! Vzkaz paní Danihelkové z UP:
,,Na mě se tu nikdo kapitalisticky rád přiživovat a bohatnout v tomhle
politicky pravicově dnes zkurweném českém státě rozhodně už nebude! To raději
chcípnu! a nejen to!..." 🙂 -
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) aneb "MD. přesvědčený komunista tělem i duší! Vzkaz paní Danihelkové z UP: ,,Na mě se tu nikdo kapitalisticky rád přiživovat a bohatnout v tomhle politicky pravicově dnes zkurweném státě rozhodně už nebude! To raději chcípnu! a nejen to!..." :-)
-
Сектор Газа - Демобилизация ("Ruské hudební podzemí": Sektor Gaza "demobilizacja", chtěl jsem dát puvodně jejich "Lyriku", taky dobrá písen) MD. :-)
-
,,nehumánní česká společnost s Fialou a s Fialovou vládou v totálním
rozkladu!, s Fialou k hluboké sociální patologii dnes nikdy není daleko.
Pro peníze, pro západní kapitál a pro západní kapitalismus absolutně
vždy vše, první i vždy poslední!" 🙂 🙂 🙂 -
,,tady máte německou náturu, ta Vám jen prospěje swině český!" Martin Dyntar
-
,,Pro ty co tomu vubec správně nerozumí, v písni "Sonne" je hluboká hudební metafora německých RAMMSTEIN! "Nové Německé Tvrdosti", hluboké podobenství o tom že všichni vždy těžce žijeme a vždy těžce a obtížně přežíváme ve tmě a všichni dnes toužíme po lásce a nevinnosti. Je v tom krásná a hluboce i pravdivá metafora. Nejvíce vždy upřímně miluji od německých RAMMSTEIN! právě dnes tu to jejich písen." Martin Dyntar
-
,,Jedna, dvě, tři, čtyři, pět,šest, sedm, osm, devět, Všichni čekají na světlo bojte se, nebojte se slunce mi svítí z očíd nes večer nezapadnea svět hlasitě počítá do desíti, zde přichází slunce Dvě zde přichází slunce Tři je to ta nejjasnější hvězda ze všech Čtyři zde přichází slunce. Slunce
mi svítí z rukou může spálit, může vás oslepit když prorazí z pěstí horce
dopadá na obličej dnes večer nezapadne a svět hlasitě počítá do deseti. Jedna zde
přichází slunce Dvěz de přichází slunceTři je to ta nejjasnější hvězda ze
všech Čtyři zde přichází sluncePět zde přichází slunce Šest zde přichází
slunce Sedm je to ta nejjasnější hvězda ze všech Osm, devět zde přichází
slunce. Slunce mi svítí z rukou může
spálit, může tě oslepit když prorazí z pěstí horce dopadá na tvůj
obličej opře se bolestivě do tvé hrudi rovnováha se ztrácí nechá tě jít
tvrdě k zemi a svět hlasitě počítá do deseti. Jedna zde
přichází Slunce Dva zde přichází SlunceTři je to ta nejjasnější hvězda ze
všech Čtyři a nikdy z oblohy nespadne Pět zde přichází slunce Šest zde
přichází slunce Sedm je to ta nejjasnější hvězda ze všech Osm, devět zde přichází slunce." (RAMMSTEIN!, jejich text jejich písně "Sonne" z jejich dnes nejlepšího už hudebního alba "Mutter", datováno do roku 2001, pozn. jejich officiální hudební video klip právě k této písni "Sonne" mnou shlédnuto dnes osobně na 30 krát opakovaně dnes na You-Tube, a rád vždy se svým hlasem trochu melodicky rád ve svém zpěvu rád ladím intonuji se svým hlasem vždy do refrénu dnes právě této písně "Sonne", melodicky překrásná písen německých RAMMSTEIN!, jedna z jejich dnes nejlepších hudebních písní právě německých RAMMSTEIN!, melodický klenot a melodický skvost dnes v jejich hudbě, v jejich "Německé Nové Tvrdosti", snad z mé strany ted doufám i konečně snad už poslední muj komentář!)Volnomyšlenkář tělem i duší a levicový občanský aktivista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov.