-
Byl jsem na Chráněnem Bydlení RIAPSu v Poříčí hodně zmatený, vyšetřovala to tam kriminální policie v Trutnově, nemělo by to být odloženo, ale dukladně vše prověřeno co se tam skutečně stalo, vypadá to na vzájemne vyřizování učtu a na vzájemnou mstu (mezi klienty?), budu rád otevřeně mluvit, potřeboval bych o tom mluvit s forenzní, s policejní psycholožkou, aby se mi ulevilo, potřeboval bych od forenzní psycholožky v životě hodně poradit, kdo mě tu nestigmatizuje a neuráží toho tu mám rád! a rád něčím do diskuse tu třeba časem i rád přispěju. S pozdravem MD.
-
Nenavidim tohle me velke Stigma - hypochondr, je to pěkně swinská nálepka, byl jsem pěkně zmatený a nevěděl co se mnou totiž už přesně bylo, na preventivní lekařske prohlidky totiž k praktikovi vubec nechodím, a nejen to, samozřejmě mám už nejen proto přirozené a zdrave obavy o sve zdraví, ktere bych měl řešit u neurologa, mám s nejvyšší pravděpodobností pravděpodobně poškozene nervy (nejsem si jistý asi Diabetickou autonomní neuropatii) a náběh na... (to abych nebyl u Vás pak tzv. hypochondr...), mám samovolne, spontánní silne záškuby celým tělem, zvuky slyším neobvykle hlasitě šíleně ostře a cítím se hodně unavený, ale skutečný hypochondr rozhodně nejsem - znáte tenhle vtip? Přijde chudý Martin Dyntar se zdravotními problemy na pohotovost na ošetření a odbydou ho tam se slovy - Vás ne pane Dyntar, jste zkurwený hypochondr! a pojištovna vám už zdravotní peči proto nehradí!, a platit u nás taky nemusíte, vyhledejte si raději psychiatra, tady to máte u nás i kdekoliv jinde marný - a Martin Dyntar se zdravotními komplikacemi má pak po měsíci trvalé následky a nakonec zemře a psychiatr mu pak na pohřbu tleská - náš hypochondr! - tohle Stigma díky swinským psychiatrum je zkurwený, ptám se líp kde mi na psychiatrii v minulosti skutečně pomohli? Ani při mem opakovanem pobytu na psychiatricke klinice ve FN v HK mě nijak nepomohli, bez psychologa, bez peera (peer-konzultanta) atd., mě jen čistě rutinně a čistě formálně odbyli, nedali si tam se mnou nijak velkou profesionální práci na skutečne vysoce profesionální urovni a ještě mi tam už zkurwili více jen me zdraví benzákama, ktere jsem užíval roky (nikoliv 3 měsíce jak se mají) a prošel na nich těžkou závislostí ve svem životě a v dusledku i toho jsem prošel pak opakovanýma panickýma atakama, ktere dnes už vubec nemám či kontroverzním depotním Xeplionem (Paliperidonem Palmitátem) s velkým emočním utlumem kdy jsem nebyl schopný udržet líp ani pozornost, odbyli mě tam rádi se slovy vemte si tu prášky a nashle pane Dyntar, vemte si tu prášky a běžte pane Dyntar domu, nic více, to same, totež Pardubice, Nove Město nad Metují a Zamberk (aha udajně tzv. me dolečení, hmmm) atd... je to pěkně zkurwený zaostalí a oslabený nefunkční system psychiatricke peče v Ceske Republice, který dělá z lidí neuvěřitelne duševní mrzáky, který ještě dlouhou dobu bude potřebovat skutečnou demokraticky více dalekosáhlou reformu a nove demokraticke změny v systemu nastaveneho vždy jen na prášky a nikoliv moderní metody lečby schizofrenie při hospitalizaci typu Klecan v Praze pod NUDZ. Martin Dyntar
-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí, a nemužu ted už vubec spát a a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar (PS. chtělo to ještě trochu upravit)
-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar
-
K těm tzv. hypochondrickým bludum nemám stále ještě za sebou důkladné CT vyšetření...
-
Dari jsi krásná holka, v České Republice dnes už jediná Trutnovská Shakira, moc rád bych tě v životě ještě někdy viděl...
-
Muj život ve zkratce: Těžká emoční deprivace v raném dětství (...), výrazné melancholické rysi osobnosti, těžké depresivní stavy v životě prožité v apatii v dospívání (nedokázal jsem už vůbec plakat, sebenenavyst a žádná sebelítost ani lítost), v dospívání se ztrátou rodiny v důsledku už úplné ztráty veškeré komunikace v dysfunkční rodině, situace je vyhodnocena jako dysfunkční rodina s domácím násilím opakovaně neúspěšně řešené sociálními pracovníky OSV i PČR nejdříve v Rychnově nad Kněžnou a od roku 1995 následně už v městys v Doudlebách nad Orlicí apod. se ztrátou pocitu zázemí, a se ztrátou pocitu domova a pocitu sebehodnoty, a se ztrátou smyslu autorit i smyslu života, výrazné kognitivní problémy v učení na ZŠ i SŠ, od roku 2002 rockový fan německých DIE TOTEN HOSEN!, soudní vystěhování pak už i nakonec nyní bez trvalého pobytu a ke konci roku 2008 smrt mé matky na rakovinu plic, nervové zhroucení a truchlení a 2010 diagnostikována paranoidní schizofrenie bez nároku na vyplacení ID.3. na sociálních dávkách hmotné nouze s životem po ubytovnách se stehováním se neustále po ubytovnách., nadměrné vylučování oxytocinu a výrazná empatie v melancholických osobnostních rysech, zkušenost se sebepoškozováním a s předávkováním lékama, post schizofrenní deprese a těžká závislost na benzodiazepinech s dusledkem pak opakovaných panickych atak, které jsem v životě nyní úspěšně překonal. (hodně ze života je vynecháno), Martin Dyntar.
ˇ
-
Ano vím hypochondr, musím vše líp vysvětlit - mám jen přirozené obavy o své zdraví, nic více - měl jsem svými špatnými a otřesnými stravovacími návyky dlouhodobě podvyživený mozek v důsledku i chybějícího cukru v těle v nedostatku cukru změny či mírné poruchy metabolismu, proto mám už přehnané starosti a přehnané obavy o své zdraví, tzv. pak hypochondricke bludy, ano uvědomuji si že by muj náběh na chudokrevnost či leukémii v počátečním stádiu vyšetření prokázalo a to se ani nestalo, bohužel jsem hypochondr.
-
Daří chtěl bych tě někdy ještě vidět.
-
Měl bych poslední přání - splnit si svůj sen - mluvit s policejní psycholožkou a chtěl bych na hospitalizaci do Prahy do Klecan pod NUDZ, je mi líto toho co jsem psal. Teď už se mi pláčem neulevi, láska je důvěra a tolerance, odpouštění, respekt, obdiv a uznáni - jaký jsem byl - nikdo mě pořádně dost dobře důvěrně osobně už nejlip neznal a v tom byl ten největší problém proč každý většinou rád dá tzv. mnohem raději na informace z druhé ruky a s tím i častěji na stereotypně pak zafixovane špatné předsudky než na skutečnou pravdu o mé osobě o mě samém jaký skutečně jsem,, měl jsem v životě v minulosti bohužel velice špatnou pověst a ta tu asi i přetrvává a ve svém životě bohužel jen samou smulu, ale špatné předsudky se dají vždy odbourat a postupně překonat jedině vždy velkou komunikací s druhými lidmi v životě, nikoliv mé sebetigma, ale zažil jsem ve společnosti kvůli své psychiatrické diagnóze bohužel zbytečné předsudky a Stigma, i proto ta silná nenávist a největší i nenávist., která by být nemusela.