-
Nejhorší je největší lidská hloupost - lidská nenažranost! Kupovat všeho co nejvíce co stejně k životu vubec nepotřebujem a mit všeho vždy co nejvíce a porovnávat se neustále v tom na sociálních sítích jak jsem v konzumním blahobytu dnes nejlepší, jinde jsou lidé jsou pod hranicí chudoby a bídy, trpí chudobou a bídou, umírají ve válce nejen na Ukrajině - být enormně nenažraný je dnes nejhorší, nemyslet na druhý, ale mít se vždy za sebe co nejlíp. Více Středolevicové levicově dnes hluboce lidské, humanistické solidarity, štědrosti a rovnosti, rovných podmínek ve společnosti bez republikánských vlasteneckých hodnot antisemitismu a rasismu, bez pravicového radikalismu a bez xenofobie k přistěhovalcum, k migrantum a k cizincum, k lidem s duševním onemocněním, k LGBT komunitě atd. apod.. Pro mě je vše toto myšlenkově, ideologicky obsaženo v hudební tvorbě německých DIE TOTEN HOSEN! z 90.let Proto jejich hudbu tolik miluju a preferuju, není o hudbě, ale o překonávání sebe sama, o překonávání svých limitu v sobě a v partnerském vztahu, tím je jejich hudba dnes především zejména na hudebních albech z 90.let na albu "Kauf Mich!" (1993), "Opium furs Volk" (1996) a "Auswartsspiel" (2002) dnes vyjímečná a ojedinělá, a hudebně dnes už neopakovatelná a hudebně dnes už nepřekonatelná. Myšlenka komunismu vubec není špatná - je dobré být v politice proto vždy nalevo, Zkurwená nadměrně uspěchaně hekticky Rychlá doba - bezohledný vysoký enormní tlak na výkon nejen v zaměstnání, který nás fyzicky i psychicky ničí, musíme se všichni učit na chvíli zpomalit i zastavit - uspěchaný rychlý kapitalismus ve své nejhorší v nelidské ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní společnosti!, která ničí člověka, jeho osobnost, jeho duši, jeho psychiku (viz. album Opium furs Volk z 96 v textu písni Viva La Revolution padne otázka k čemu vubec byla dobrá Revoluce? Ano vím Campino je také melancholik a volnomyšlenkář, zvláštní romantik a pacifista!) - nemluví se o tom otevřeně kritický v médiích v TV! Nemáme dnes nezávislá média! I o to také ve společnosti dnes jde aby média nikdy nebyla jen v zájmu vysoké politiky! Ano vím měl jsem se na to celé raději vysrat je to velice primitivní podpruměrně psáno spontánně narychlo a kognitivně stejně už podpruměrně. Nevěřily by jste tomu že se za to skutečně hodně nenávidím že do toho nedám mnohem více! Bohužel, pro mě velice primitivní a velice podpruměrné. MD.
-
Malá omluva, hodnocení Kosmonosy 3,9 je ještě dobré, nechtěl jsem vubec z toho mit další kontroverzní komentář, ale upřímný a odvážný komentář, v lescems rozhodně je, kéž by z toho bylo tak trochu SCHEISS WESSIS Nervenklinik německých DIE TOTEN HOSEN! Zustal bych tam rád... MD.
-
Ve svém oboru vysoce vzdělaný, vysoce fundovaný a vysoce profesionální, svědomitý, zodpovědný a dusledný, pečlivý a vysoce vzdělaný a vysoce profesionální MUDR. Vladislav Oliver Borovanský s vazbami na Německo (proto ho mám srdečně rád a vážím si ho upřímně, měl jsem k němu jako jeho pacient velkou duvěru!) dal na oddělení S8 výpověd a po jeho samotném odchodu už tu také dál být a zustat dál také vubec nechci (ano mit domov, mit se kam vrátit nejsem tu), sem tzv. vysoké kapacity v oboru psychiatrie či psychologie až na výjimky do Kosmonos vubec nechtějí, každý od tud raději odchází pryč!, je tu zprominutím zkurwený personál, který tu místo primáře Matějky vládne direktivně rád autoritářsky ustavně totalitně pevnou rukou a má ve všem místo primáře Matějky, který nemá odvahu se špatnému přístupu personálu postavit a podmínky napravit k (mnohem více) dustojnému! zacházení s pacienty na oddělení S8 vždy ve všem poslední své slovo, mám tu konflikty se špatným personálem, tak to vše ideálně řeším raději pak delšíma vycházkama s poslechem německých DIE TOTEN HOSEN! (ano "SCHEISS WESSIS" to tu bohužel není!) a obávám se že mi to tu za ty konflikty ještě nakonec dají tzv. soudně, mají v tom volnou ruku, pro ně ideální, personál na oddělení S8 pacienty zbytečně buzeruje i obsedantně kompulzivní poruchou několika sester a šikanuje kvuli každé maličkosti, zamyká jim pokoje a vyhání je jak dobytek v pracovním lágru či v koncentráku na chodbu vždy pravidelně vždy v době od 16:30 přibližně do 19:15 až 19:30 i déle a některý sestry už mají asi syndrom obsedantně kompulzivní poruchy a měli by se sami z toho nakonec i léčit, hodnocení Kosmonos nejen jejich oddělení S8 na internetu jako psychiatrické nemocnice je převážně negativní a převážně špatné, málokdo to po své osobní zkušenosti druhým lidem tu psychiatrickou hospitalizaci skutečně doporučuje, ano vysoce chválím přijmové oddělení A12 Kosmonosy velice vstřícné, laskavé, milé, hodné, zkušenné a empatické skvělé a také i vyjímečné primářky Evy Pokorné s výjimkou dnes polootevřeného skupinově dnes psychoterapeutického oddělení K20! vedle přijmového oddělení A12 vynikající primářky Evy Pokorné se skvělým personálem asi nejvhodnější oddělení v Kosmonosech na Kosmonosy jejich upřímně i špatnou a negativní pověst a špatné poměry právě především díky doléčovacímu oddělení tzv. na S8, jinak právě doléčení na oddělení S8 je absolutně už uplně přesným opakem přijmového oddělení A12 laskavé primářky Evy Pokorné s empatickým a s vysoce profesním zkušenným personálem a právě tzv. dolečení v Kosmonosech na oddělení S8 připomíná přístupem personálu k pacientum více totalitní praktiky před rokem 1989, pracovní lágr či kriminál v jednom. Martin Dyntar
-
Miluji od německých RAMMSTEIN! písně "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios" a "Im Nebel", to jsou jejich nejlepší písně! "Mutter" je nejlepším hudebním albem německých RAMMSTEIN!, ted jsem v situaci kdy jsem pro systém jaký je i pro společnost jaká je už jen nepotřebný odpad, ted si sáhnu opět na své fyzické i psychické dno! Chýbí nám pořádná německá nátura!, češi jsou "Pracovitý, ale k sobě stejně největší swině!, netolerantní a lhostejný, který si pomužou navzájem sobě jen až když je v životě skutečně nejhuře a někdy bohužel ani to ne a často bohužel dříve ne! A někdy ani to ne." pořádné sado-maso BDSM komunity by mi v životě jen pomohlo, by mi v životě jen prospělo mé tzv. psychiatrické diagnoze, za kterou jsem tu ve velkém Stigmatizován! Ale na každou swini jednou dojde, jak se říká - na každou swini se vaří voda, a já dodávám českou swini! MD.
-
Teď ve svém životě naplno žiju písněmi z alba Kauf Mich! (1993, pro mě písně Niemals Einer Meinung, Deutsch in Willkommen, a Wunsch dir Was), Opium furs Volk (1996, písně Paradies, Seelentherapy, a Viva la Revolution) a Auswartsspiel (2002, písně Schlampe, Was Zahlt, a Nur zu Besuch) - to (právě v těchto letech 1993 až 2004) byly HOSEN na absolutním hudebním vrcholu! S HOSEN Až Do Hořkého Konce! 80. léta v jejich hudbě mě vůbec už dnes nezajímají, album Zuruck tím Gluck (2004) je taky velice dobré, jen po roce 2004 je beru v hudbě s větším odstupem, poslední hudební vrchol - bylo hudební album Ballast der Republik (2012), album In Aller Stille (2008) mělo ještě dobré písně a hudební album Laune der Natur (2017) už mě přišlo velice průměrné až na několik velmi málo dobrých písní (Unter den Wolken, Wannsee, Geisterhaus). Procházím se pravidelně v odpoledních hodinách mezi 13:00 a 15:30 hod sám, osaměle Mladou Boleslaví do fyzické unavy, do fyzického vyčerpání a poslouchám hudební alba Opium furs Volk a Kauf Mich! - v pocitech, v emocích vše tzv. explicitně a emočně expresivně hudebně otevřeně vše v pocitech bez cenzury, album Opium furs Volk a podobně i album Kauf Mich! je o nesmyslnosti konzumního trendu či masově pop kulturně konzumního zpusobu života, a přesně tak se dnes cítím uplně už stejně nebo alepon už podobně jako Andreas Frege zvaný Campino na tomto hudebním albu, některé písně jsou o pocitech smutku i radosti, zoufalství z bezmoci, beznaděje a o sklíčenosti v těžkých depresích a o nesmyslnosti konzumního zpusobu života i o zamyšlení se nad prázdnotou masově konzumního trendu života a nad smrtí, miluji a chápu ty písně, které mě připomínají to jaké to je když máte sto chutí v nesmyslnosti svého života nenávidět a tolik zoufale nenávidět sebe i druhé lidi a v té silné nenávisti zabít druhé i sebe v tom co kolem sebe každodenně vidíte kolik lidí je dnes emočně deprimovaných a se životem také nespokojených a neštastných, jak je dnes masově konzumní společnost a konzumní trend v životě dnes bezohledně kapitalisticky ubijející, kapitalisticky hektický, dnes nadměrně kapitalisticky dnes bezohledně uspěchaný i takový povrchní a falešný a takový až doslova mechanický a bezohledný, i proto skutečně silně nenávidím povrchní a falešnou masově dnes konzumní společnost!, která je velkou a hlubokou krizí společnosti!, její bezohledně rychlý uspěchaný a bezohledně tvrdý pozdní nelidský a zrudný kapitalismus, která je velkou a hlubokou krizí společnosti! Ano jsme pro marketing všichni přece dnes dobrý spotřebitelé, přece dnes dobrý konzumenti a loutkami povrchních pokřivených falešných materiálních hodnot masově dnes konzumní společnosti, v čem a jak se dnes nejlíp už neustále porovnávat dnes na sociálních sítích. Zbytečné! - MD
-
Píšu rychle a spontánně, přesto mám na to psát líp, tohle chce v lesčems trochu ještě upravit: Česká společnost nás učí Netoleranci a Stigmatizaci, je to jedno a totéž, dám názorný příklad - potkáte na ulici člověka jak se rozčiluje a agresivně řve, jde s emocemi ven resp. potřebuje a musí jít v tu chvíli s emocemi ven aby se mu v tu chvíli ulevilo, je to lidsky přirozené, máte strach a chcete resp. máte potřebu v tu chvíli ho kontrolovat a trestat, tak voláte PČR, není snad lepší nebát se!, nemít strach a jít za tím člověkem a promluvit si s ním o tom co ho štve a trápí a nabídnout mu svou pomoc, tolerantně ho přijmout a pomoci mu bez trestání, bez represe, která nic neřeší, a v našem strachu je Netolerance i Stigmatizace a česká společnost je Netolerantní, necítím se jako volnomyšlenkář být v České Republice dnes kulturně doma, německá společnost je lepší, volnomyšlenkáře německá společnost tolerantně přijímá, učme se od ní, němci jsou více srdečný, více upřímný a otevřený a více srdečně i přátelský, více tolerantní a více chápaví, v německé společnosti nic není TABU, německá společnost narozdíl od naší české pseudodemokracie je demokraticky i kulturně a politicky mnohem lépe vyspělá, ano s migrační vlnou a s tvrdou migrační politikou se němci musí učit mnohem větší kulturní a společenské své toleranci, berme si z toho také nejlepší dnes příklad, ano píšu asi primitivně a zjednodušeně, nepotřebuji se dnes už vzdělávat, mám v sobě jako melancholik upřímné hluboké emoce, které jsou z mého psaní silně cítit a všechno čerpám rád ze sebe a psychoanalyticky vždy nejlíp analyzuji a nejlíp vyhodnocuji své pocity jaké jsou a zpracovávám to vše dlouho v sobě, vládnu tu nejlíp psaným slovem a mé primitivní psaní je pro mě až na výjimky bohužel pruměrné, ale za to mnohdy častěji i poutavé a vyvolává a zanechává vždy v druhých lidech vždy silné upřímné a častěji bohužel i smíšené a rozporuplné emoce přesně tak jako když v ruské literatuře už čtete literární díla ruského melancholika M. Fjodora Dostojevského máte pak často v sobě podobný vnítřní pocit, cítíte se podobně, jsem srdečný a upřímný i hodně komunikativní a otevřený, chápaví i netolerantní a nenávistný, pro vás negativní i pozitivní, apod. atd., v mém psaní neplatí už žádná Cenzura a mé psaní je bohužel kontroverzní, nesu to sám velice těžce, jsem tu za bizára - k Paranoidní schizofrenii, která měla raději už zustat lékařským tajemstvím, protože lidi jsou zlí a hloupí a pomlouvají bohužel vždy rádi!, je ve společnosti stále neprávem dnes velký odpor, protože každý ji má už spojenou s hlasy a bludy čemu je skutečně těžké racionálně porozumět, a nevidí už vubec to pozitivní a kladné na této zkušenosti s duševním onemocněním kam člověka všude v jeho životě posune, k jakým vyšším hodnotám, které mění morální normy společnosti apod. i proto je k tomu stále ještě ve společnosti neprávem dnes velký odpor a Stigmatizuje se stále hodně, už tu prostě nechci psát dál nijak kontroverzně, mám asi velmi zjednodušené mnohy až černobílé, ale vysoce vždy realistické a upřímné, a často i pravdivé vidění společnosti jaká je, i světa jaký dnes je, bez typické naši české najivity a lehkomyslnosti, podle sociologických pruzkumu teprve melancholikové či teprve až nakonec lidé s těžkou depresí vždy nakonec sami vidí či nahlíží svět vždy lépe velice upřímně pak bez předsudku, bez své najivity vždy pravdivě i vysoce vždy i realisticky. Martin Dyntar.
-
Dari poznala jsi mě správně, jsem empatický a mám dobré srdce, melancholici jsou klidný i výbušny, já přesně takový jsem, a jsem volnomyšlenkář i romantik, stejně jako Andreas Frege zvaný Campino. Chybís mi teď v životě. MD.
-
Dnes máme snad ještě míň skutečne Svobody než za totality, byrokratických městských vyhlášek, příkazu a nařízení je dnes moc, lidí jsou z toho dnes nešťastný a unavený! Kde dnes máme tu více fyzicky hmatatelnou a více realistickou Demokracii a Svobodu, která byla v 90.letech?! MD.
-
Forenzní psychologové mají velké srdce a hodně velké pochopení! Vážím si velice jejích práce, jejich precizní metodiky, která nikdy neselže! MD.
-
Česká společnost učí netoleranci a Stigmatizaci! To se takové společnosti vrátí! Ta netolerance je ze strachu! PČR musí mít práce až nad hlavu, veřejnost by si měla zkusit tolerantně nejvíce pomáhat navzájem sama bez pomoci represe od PČR, ta by měla být nutná vždy až na posledním místě! PČR musí mít všeho až nad hlavu, její práce už ji nemůže dnes snad ani bavit, a to zbytečné papírování - měla by se na to dnes vysrat! Radím dobře - libyl se mě jako správný vzor správného policisty německý herec Gotz George v roli vrchního policejního komisaře Horsta Schimanskeho (v dílech Azyl, Den Matek, a Zločin a Trest), proto rád policejní hlídku v ulicích města potkávám, jsem pod hranicí bídy a chudoby - mohli by mi občas něco koupit nebo mě svézt zdarma v Mladé Boleslavi i jinde, ať se vyserou konečně na jednotvárnou slepou policejní rutinnu a formality, na papírování... a bude jim líp! Zdraví Martin Dyntar.