-
Žiju stále více pro německé DIE TOTEN HOSEN! pro jejích výjimečné písně Armee Der Verlierer (politická pisen), Niemals Einer Meinung Sein, Paradies, XTC, Schlampe, Was Zahlt, Nur zu Besuch, Lugen, Depression De Luxe, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber, Unter den Wolken a Ein Guter Tag Zum Fliegen z let 1993 až 2012! MD. Teď bojuju s nehumánníma s nelidskýma podmínkama se ztrátou bydlení, domova a zázemí! MD. :-(
-
Ve vztahu k ženám toužím po klidném harmonickém vztahu bez hádek a tu potřebu druhé muže, chlapy nemylosrdne sadistick. co nejvíce krotit, na druhé muže být nemylosrdne tvrdý a přísný a k ženám vlídný preferuji v BDSM komunitě, jsem na sebe dnes vysoce hrdý, mám skutečně dobré srdce a mám to v sadomasochism. hodnotově nastavené dnes správně a vždy jsem měl! - mám zdravou hrdou sebeúctu, proto tolik nenávidím nezávazný intimní sex bez lásky, resp. nezávaznou fyzickou intimitu bez lásky - chlapum to dnes nedělá problémy, já bych s tím žít nedokázal a nemohl! Ty swine bych za to zabil. MD.
-
Jsem hodně empatický, ale přes moji psychiatrickou diagnózu to bohužel nikdo správně nevidí! MD.
-
BDSM (Bondage Discipline Sadomasochism) komunity má několik zásad - jednou z nich je že prostředí je bezpečné a neplatí v něm Stigma (jednou ze Stigmat BDSM komunity je že ji vyhledávají jen Parafilici nebo agresivní sadisti už dávno neplatí), a pomáhá lidem s těžkými emočními traumaty líp je v sobě zpracovat a líp se jim v sobě otevřít - jednou ze zásad BDSM komunity je nauč se líp kriticky přehodnotit svá pravidla v mezilidském i v partnerském vztahu, neboj se vybočit z jednotvárné rutinny a ze stereotypu svých pravidel a budeš v životě spokojenější a šťastnější! - ano BDSM komunita pomáhá i lidem s duševním onemocněním. Díky BDSM komunitě lidé jsou pak méně neurotický a lépe psychicky, duševně vyrovnaný! - to jsou přednosti BDSM komunity. Mám ji hodně spojenou s poslechem německých RAMMSTEIN! - hlavně s písněmi Sonne, Mutter, Ich Will, Adios, Mein Teil, Tier, Alter Mann a Im Nebel - jsou to skvělé písně, od německých RAMMSTEIN! jedny z nejlepších vubec!! MD.
-
RAMMSTEIN! písně typu Sonne, Ich Will, Mutter, Adios, Im Nebel a Mein Teil - správná hudební záležitost pro správné chlapy, pro muže aneb když tématika sadomasochism. a obliba BDSM komunity není ve společnosti žádné TABU! Aneb co vše je v naší lidské přirozenosti! Chceme to skutečně vědět? ...Ano správně! pak by jsme konečně druhé lidi Nestigmatizovali! MD.
-
Necítím dnes z TV ani že sociálních sítí žádné upřímné emoce, které tu najdete v mich komentářích bez cenzury, moc vtipný - ten píše trochu jako Dostojevskij - nenávistně i pokorně!... a líp jinými slovy nenávistně, občas cynicky pohrdavě nenávistně i pokorně. Mám v sobě slušnost a pokoru, ale pro vás nepotřebný odpad, který společnost nepotřebuje - potřebuje umlčet! MD.
-
S hudebním albem Mutter (2001) německých RAMMSTEIN! jsem přibližně v témže roce začínal s německou rockovou hudbou a více jsem si ji u srdce zamiloval teprve až od roku 2002 s poslechem hudebního alba Auswartsspiel (2002) německých DIE TOTEN HOSEN!, pak jsem nakonec teprve přestal německé RAMMSTEIN! úplně pak nakonec poslouchat a dnes vidím že ve společnosti jaká je se bohužel více daří vždy jen bezohledným českým swinim co jdou bezohledně jen po penězích a nikoliv slušným a poctivým svědomitým a čestným lidem co častěji ve společnosti i zustavaji pod hranicí bídy a chudoby, ty často nemají nikde žádné své dovolání svých práv (mluvím z vlastní zkušenosti) a jsou pro společnost pro druhé lidi často nepohodlný a pro pravicově politicky špatný systém pak nakonec nepotřebný odpad, jsem realista a vidím to hodně realisticky, líbyt se vám to nemusí! Společnost jaká je dnes takové lidi vubec nepotřebuje! Kapitalisticky bezohledná nehumánní nelidská společnost, xenofobní a pravicově fašistická! Česká společnost! MD.
-
V BDSM komunitě jde o to co nejlíp harmonicky vyvážit své sadistick. a masochistické sklony v sobě, její popularita v Německu roste. Zkuste si poslechnout od německých DIE TOTEN HOSEN! Hot-Clip Video-Club ...Sado-Maso Kinder sex... :-)
-
V sado-masochism. jde o to kriticky přehodnotit ve vztahu svou podřízenost a svou poslušnost autoritám, pravidlům a společenským normám! a líp přehodnotit i harmonicky líp vyvážit svou podřízenost a svou nadřízenost v partnerském i v mezilidském vztahu! - v sado-masochism. to je vždy pul na pul. Muži mají v sobě více sadism. než ženy, agresivní tvrdá hudba tzv. Hard and Heavy je pro ně přirozená a bez ubližování to v mezilidském vztahu ve společnosti jaká je dnes nejde. Jsme Tier (zvířata) a je potřeba vždy respektovat a uznávat a ctít svou lidskou přirozenost, to věděl už psychoanalytik Sigmund Freud, BDSM komunita je normální a nesmí se Stigmatizovat - tahle Česká společnost jaká je je dnes xenofobne dnes pravicově fašistická, bezohledná, netolerantní a lhostejná k lidskému neštěstí druhých lidí. Ano vím pro systém jaký je a pro společnost jaká je jsem se svou psychiatrickou diagnózou nepotřebný odpad, který město nikde nechce, už ani na ubytovnách! Dříve nebo později dojde na každou českou swini snad i beze mě a právě to mě hřeje u srdce! MD.
-
Láska je důvěra a tolerance, odpouštění, obdiv, respekt a uznání, skutečná pravá láska začíná tam kde končí kontrola tam je pak důvěra. MD.