Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Písen "Kamikaze". Moc pěkně natočený videoklip k této písni o svém protrpěném si osobním zoufalství v životě, skutečné a jediné životní štěstí je v upřímné své lásce ke druhým, jen vzájemná duvěra dává naději na protrpěné si své zoufalství v životě. I na to které nás u druhých lidí už ,,přesahuje". Snažíme se myslím v těžkých časech shrnout si své osobní vzpomínky na druhého partnera (když se blížíme svému životnímu ,,konci") a vzpomínat už především na to dobrý v životě. To myslím dává v životě také trochu naděje. Neznám lépe natočený videoklip od Die toten Hosen než právě k jejich písni "Altes Fieber" a "Kamikaze". Vizuálně podmanivý a dokonalí... až na muj velice špatný pravopis. Svou gramatiku už hold kognitivně nějak nedávám. Není snad ale už mnohem více duležitější obsah samotného sdělení než jeho forma?

• MartinDyntar

písen "Kamikaze" - vynikající videoklip k této písni, stejně vizuálně podmanivý jako k písni "Altes Fieber". Prostě vizuálně moc moc sugestivní a vydařený, prostě už perfektní. Neznám osobně lépe natočený videoklipy Die Toten Hosen než jsou právě už k jejich písni "Altes Fieber" a "Kamikaze", ale o této písni jsem už tu blíže psal, a je celkem zbytečné se už tu opakovat.

• MartinDyntar

Každý anarchismus musí mít řešení a východisko jedině už v levicovém smýšlení v pomoci všem lidem bez rozdílu!!! (k textu písně "Europa" Die Toten Hosen). Dobrá písen, a natolik upřímná a pravdivá!!

• MartinDyntar

Tak ve Schwarzwaldské klinice je prý dobře. A Campino je osobně s ní spokojený asi tolik co Lenin na Kříži...chyba...chtěl jsem říct jak Lenin na Sibiři. Zase chyba, nemáte někdo čistě náhodou lepší komentář k písni "Schwarzwaldklinik" Die Toten Hosen. Děkuji!

• MartinDyntar
    Kognitivne to už nedávám. Obtížně se mě logicky přemýšlí. Děla mi nesmirne problém logicka posloupnost a logicka návaznost slov a spravna gramatika. O ni raději už nemluvím. Možná jen plane mudruji o Campinove už emoční deprivaci. Je mi to lito. Nevěnuju psaní komentářů plně svou pozornost, pisu je možná a nejspíš unahlene a příliš rozptylene. Nesoustředim se už na ně pořádne. Cítím že bych měl kdysi daleko navíc než kolik ted ze sebe vydávám. A nejhorší cele na tom je že tu své komentáře napíšu už anonymne. Nezmuzu se navíc než jen prazdne a zbytečne plane ve svých komentářích tu filozofovat. Je mi to lito. Je to smutné a zoufale. Je to tragédie. Jak říkám kognitivne ve svých komentářích naprosto uplne selhávám...s ochuzenou slovní zásobou, s ochuzenou řeči, s ochuzenym myšlením se špatnou gramatikou. V něčem mohu mit snad pravdu, ale v něčem si pak zároveň i tolik protiřečím a uvědomuji si to vždycky bohužel pozdě. Je to skutečne nešťastne.
  • MartinDyntar
    Pisu z mobilu do uzke kolonky už bez možnosti náhledu na komentář. Nejhorší cele na tom je že si to plne uvedomuji, ale vůbec už nevím co s tím mužu dělat. Pisu více a spíše než logickým usudkem už intuitivně. A v tom je převážně ten problém.
  • MartinDyntar

Zajima to tu vubec nekoho....evidentne uz vubec ne...

• MartinDyntar

Užasný pocit SVOBODY a své osobní nezávislosti na druhých lidech (vs.téma sounáležitost a duvěra) přináší skutečnou radost, už tu největší radost ze života - to že si o svém životě mužu a dokážu rozhodovat sám!! Co znamená vlastně bít a zustat už svobodným než právě to nenechat se už druhými lidmi zmanipulovat v jejich prospěch!! A zachovat si kritické myšlení, které v společnosti stále tolik chybí!! Aneb s DIE TOTEN HOSEN navždy!! Nesmrtelné myšlenky, s láskou k Hosen až za hrob!! Pro mě nejlepší album je a zustává už jejich "Auswartsspiel" (2002) prezentované písněmi jako je "Was Zahlt", "Steh Auf...", Keine Alkohol" či "Nur zu Besuch". Miluji DIE TOTEN HOSEN a nepřestanu je nikdy tolik milovat....i když svá nejlepší léta mají za sebou spíše než před sebou, znám Hosen především z období jejich let 1990 až 2012!!! Předchozí jejich alba z 80.let a ostatní nadcházející alba pak tolik nemusím, ale nechám se překvapit - snad mě Die Toten Hosen s dalším albem přesvědčí!! Rád bych, potenciál na to Die Toten Hosen mají!!

• MartinDyntar

Písen "Europa". Moc krásný a pravdivý text písně. Zamysleme se nad ním! "WELCOME TO REFUGEES!!!"

• MartinDyntar

Kdo ještě neprožil a neprotrpěl si osobně tu nejhlubší depresi, nikdy nepochopí o čem vlastně lidský charakter je, o čem empatie sama o sobě je -která je spíše darem a které se učíme celí život- ...o čem láska, život, osobní upřímnost, (,,křestanská") víra svým zpusobem vykládaná správně a jedině vždy po svém ke zbožnosti už bez církve a bez Boha sama o sobě (rád tím naštvu hlavně všechny katolické pánbíčkáře) je a muže bít teprve pak nekonzervativní a nedogmatická sama o sobě k levicově anarchistickému smýšlení či vyznání, jak už jsem to v principu ve svých předešlích komentářích k Die Toten Hosen správně zamýšlel ...o čem obětavost a hrdost a další hodnoty vubec jsou jak je tomu v písních: "Die Zehn Gebote", "Lugen", "Niemals Einer Meinung", "Paradies", "Schlampe", "Was Zahlt"... a další písně z alb z let 1990-2008!!!, který popsali fénomén hudby Die Toten Hosen už navždy!!!.... tohle rozhodně nebude příjemný a líbivý konzumní pop!!!... to jsem na Die Toten Hosen přibližně mezi jejich nejlepšími a nejslavnějšími lety 199O až 2008 nejvíce tolik miloval a obdivoval jejich jedinečně a nezaměnitelně melodický zvuk z alb pocházejících z těchto let, kdy i z minima kytarových riffu dokážou precizně vytěžit maximum jako málokdo na rockové scéně!!! O Campinově nejvýraznějším hlasu na německé rockové scéně už nemluvě!!!. Není to punk rock ani hard rock, je to prostě "Ten" poctivý a precizní punk n rock and roll, tak jak to stojí v písni "Du und Ich" (Sind ROCK AND ROLL). Ne Velvet Underground, ale hudba německých Die Toten Hosen "zabezpečila muj vlastní život" převážně s jejich nejlepším albem "Kauf Mich!", "Opium furs Volk" a především už s albem "Auswartsspiel". Nejlepší videoklipy k písním Die Toten Hosen jsou pro mě osobně bohužel jen dva a to k písni "Altes Fieber" a "Kamikaze"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit