-
Re: :((
Na tomhle dni není nic prokletého *4*
Díky, Freddie, za tvou hudbu i za tebe samého *4*
We love you and we always will.
Rest in Peace Fredie Mercury (5.9. 1946 - 24.11.1991) -
:((
Teď jsem přišla domů a hned jsem zapálila svíčku a pouštím si Queeny!!!
Hrozně mě mrzí že jsem ho nezažila!!!
*8* *9*
Tohle je prokletej den!!!
Freddie odpočívej v pokoji VZPOMÍNÁME!! *9* *9* *4* *9* *9* -
Freddie
Já zapálím svíčku. Byl to suprovej zpěvák. Freddie nikdy nezapomeneme *4*
Máme tě rádi *4* -
Re: 19 let
Od rána čekám jestli si tady někdo na toto smutné výročí vzpomene. Díky Bohu, že sis vzpoměla aspoň ty. I já budu za 5 minut držet minutu ticha. Odpočívej v pokoji Freddie *4* -
19 let
Dnes je tomu 19 let, co Freddie odešel. Dejme si za něj minutu ticha. -
Re: Jen...
souhlasim!!!!!!!! NIKDO na světě už nebude jako on dnes 13.11. právě probíhá na čt 2 koncert QUEEN!!!! -
Jen...
Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9* -
Jen...
Jen lituju že jsem se narodila 6 let po jeho smrti ;( nejlepší skupina,zpěvák na světe!!nikdo se mu nikdy nevyrovná *9* -
ok
To že ve stejnej den umřel i bubeník Kiss, to vim už dlouho. Je to fakt hrůza. No a dnešního dne už se Ferda taky nedožil. Takovej krásnej věk. 64.... *9* -
Re: Fuj!!!!!
nechápu jak někdo může tohleto napsat to je fakt na zvracení a jestli si myslí že je vtipnej tak to teda *8* *8* *8* -
to je strašný....
dnes sem si četla Freddieho životopis a zjistila sem hroznou věc...že ve stejný den kromě Freddieho zemřel ještě jeden geniální hudebník a to bubeník KISS Eric Carr ....tenhle den je jako prokletej...jeden de=dvě úmrtí skvělých hudebníků..... R.I.P Eric Carr R.I.P Freddie Mercury *9* *9* *9* *9* *9* *14* -
Fuj!!!!!
Teď jsem četla naprosto hroznej vtip. "Víte proč dostal Freddie Mercury AIDS? Jen tak, z prdele."
Nevim kterej debil to vymyslel, ale je to hrůza. Málem mě z toho trefilo. FUJ! Takhle ho urážet. Každej jsme ňákej ne?! *16* *16* *16* -
Byl o jeden den starší než moje souznitelka v dnu narození Hanička Zagorová.
Pouze o jeden den byl Freddie Mercury starší jak Hana Zagorová. S tím rozdílem, že Freddie se narodil ve Východní Africe v Tanzánii a Hanička-písníčka v Petřkovicích. Navíc Freddie dávno umřel a Hanička se drží. Zdraví souznitel v dnu narození Haničky-písničky Kamil *4* -
Re: JeDiNeČnÝ FreddiE
Král popu? Prosim??! :D:D -
Zlati Queeni...
JE TO VELKA SKODA ZE FREDDIE MERCURY ZEMREL. KAZDY ROK SI PRIPOMINAM JEHO NAROZENINY I JEHO DEN UMRTI. FREDDIE BYL PROSTE NEJLEPSI A NIKDO JINY HO NENAHRADI... -
Re: JeDiNeČnÝ FreddiE
hmm jenom škoda, že Queen hráli rock =D -
Re: Re: show must go on
Proč nešťastná? u Queenů všichni skládali dobré písně a byli jako skupina skvělý tým. -
Re: obdiv
no, teda aspoň v Budapešti 1986 to šlo :-) -
simply the best
preco musel zomriet?? preco som nemohla zit v takych 80. rokoch?? on si to nezasluzil... uzasny spevak, skvely clovek, fenomenalny skladatel, krasny muz.... takych uz viac nebude... nikdy... jeden, jediny, jedinecny... freddie!
I'll get no sleep till I find you to Tell you when I've found you -
I love you
You take my breath, take my breath away.... -
Re: Re: Velikan
film som nevidela ale aj tak myslim ze to chapem az do hlbky... netreba nic pozerat jeho hlas hovori za vsetko...!!