Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmysl. Proč by žalovali hráče, který to použil ? Toho pouze potrestají (zabanují). Žalují toho, kdo porušil autorský zákon a nabouraj jejich software a to hacker úmyslně udělal!!!
  • Tohle je největší nesmysl, co sem kdy slyšel (četl) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty tady říkáš, že kdyby nebylo cracků, tak je míň hráčů. Tím mi chceš říct, že kdyby nebylo jich, tak se neprodá přes 12 milionl Modern Warfare 2 nebo že by World of Warcraft nehrálo na oficiálních serverech přes 16 milionů lidí a nebo že by ještě nevydaný Black Ops neměl největší předobjednávky (ještě větší než MW2) ? Nebýt cracků, tak je ještě více lidí s originálkama, protože lidé jsou za to co chtějí schopni zaplatit. jediný, kdo cracky potřebuje jsou puberťáci, kteří na to nemají a nebo lidé jako ty.
  • K těm zbraním. Ano, výrobci zbraní vyrábí zbraně za účelem zabíjení lidí, i když tomu říkají obrana vlasti a podobně.
  • Použiji příklad z praxe. Vezmě me si ukázku v televizi (reklama, spot na film, cokoliv). K tomuto spotu použijete melodii, muziku či píseň, na kterou nemáte právo a nenahlásíte ji, čili se porušíte autorská práva na tuto melodi (atd..). OSA z Vás sedře kůži, pokud okamžitě vše nevyřešíte a neuvedete na pravou míru. Jedná se o porušení autorských práv (použití onoho pro své účely bez souhlasu majitele či společnosti, která jej azstupuju). V tomto případě je to totéž. Tady se jedná o porušení autorského zákonu a to tak, že hacker zasahuje do programu, který je tímto zákonem chráněn a zcela dobrovolně vytváří program, který něco v onom díle obejde. Výsleek je stejný, porušení autorského zákonu a je úplně u pr**le, k čemu to je, jestli obejetí bugu ve hře, aby se člověk dostal dál nebo jinak. Zákon je zákon a důvody onoho jsou každému úplně jedno, ať účel může být sebesvětější. Jinak to snad už říci nejde.
  • to jsem nevděl že na prodej kuchyňských nožů musim mít povolení a na jejich koupi zbrojní pas.
  • west - dokazovat jim záměr, že to dělali výhradně pro cheatování na battlenetu v multiplayeru aby poškodili a zničili online hraní a finančně uškodili Blizzu je snad úplně nemožný a to by nezvládnul ani Perry Mason s Matlockem za zadkem.
  • West - Moje citace "já si dám na auto co chci a pokud to splňuje předepsané normy zákona" schválně jsem to napsal, takže tvoje "I neoriginalni dily u auta musi splnovat technicke normy dane vyrobcem auta a zakonem. " je tu od tebe už asi zbytečný, když už jsem to já napsal, nevím proč to zmiňuješ znova. Většinu už jsem napsal a nebudu se opakovat, ještě snad doplnit, že ten cheat funguje na battlenetu hádám asi proto, protože single player je provázaný i s battlenetem. Opět ta samá situace a lidé cheat mohou použít k dobrým důvodům při svém single hraní, nic nemění na tom, že se dá i zneužít, ale to NENI problém toho tvůrce cheatu! Nemůžeš vždycky žalovat lidi za to, že jejich produkt byl někým zneužitý ke špatným účelům. ten cheat prostě funguje v S2 a na battlenetu, neni problém tvůrce, že to lidé používají na battlenetu a ne jen v offline hraní singlu.
  • Prodej zbrani bez povoleni je ilegalni! A jejich sireni mezi lidi, kteri nemaji zbrojni pasy (netesteri) take.
  • proč myslíš, že Blizzard žaluje ty tři chlápky, aby nemusel banovat hráče a nesnižoval si tak hráčskou komunitu.
  • No udelat ten cheat nefunkcni pro online neni nic sloziteho. Otazka maximalne 3 radku kodu.
    Ale vzhledem k tomu, ze ten cheat mod prodavali... to asi uplne nebylo nezamerne, ze?..
  • 18.10.2010 19:08 Stan (anonym)
    Dizkuze se rozrostla tak ze uz nemuzu primo reagovat na tvuj posledni post a tak to napisu sem.

Samozdrejme chapu vyuziti cheatu pro hlupaky, co hru neumeji hrat. Samozdrejme se cheat mod muze vyuzit v pripade nejakeho bugu (i kdyz zrovna u hry od Blizzardu neco takoveho nehrozi, ale budu to brat obecne). Proti tomu nemam jedineho kriveho slova. Problem je, ze je cheat mod PRODAVAN! funkcni pro BATTLENET!!!
    Toto je neobhajitelny fakt. Souhlasim s tim co pises, ale ty proste odmitas prijmou, ze cheat mod poskozuje puvodni hru v oblasti multiplayeru. Blizzard nebojuje proti modarum, bojuje proti crackerum, co prodavaji cheat mod funkcni na battlenetu. Ja to narozdil od tebe hodnotim objektivne, ale naopak ty hajis neobhajitelne. Tito crackeri nejou prvni. A mozna by se o nich dalo uvazovat jako o obetech (kdyz ne oni, proc my?..). Ale cele to je podle me o tom, ze Blizzardu dosla trpelivost.. proti crackerum nemohou bojovat nekonecnym zacpavanim der. Zkousi to tedy cestou pravniho zastraseni.
  • Myslíš, že ti zabanovaní hráči naštvaní nejsou? Myslíš, že Diablo 3 si koupí nebo stáhnou?
  • Tak tu jen zkopíruju co už bylo řečeno

Hacker ten program může vytvořit za účelem aby lidé mohli dohrát misi když je na ně moc těžká, může to dělat aby hráč co přijde o uložený pozice mohl rychle projít tam kde skončil, může to dělat aby se lidé vyblbli u používání cheatů, proto aby prošel přes bug ve hře a dalších x možností, nikde neni psáno že to dělají výhradně pro podvádění při vzájemných zápasech v multiplayer hraní.

Tohle myslim vážně, ty vidíš všechno primitivně, to mě nepřekvapuje, vše černý a bílý, nic mezi, ani v nejzapadlejší části mozku tě nenapadá že je něco i šedý.
  • Hacker ten program může vytvořit za účelem aby lidé mohli dohrát misi když je na ně moc těžká, může to dělat aby hráč co přijde o uložený pozice mohl rychle projít tam kde skončil, může to dělat aby se lidé vyblbli u používání cheatů, proto aby prošel přes bug ve hře a dalších x možností, nikde neni psáno že to dělají výhradně pro podvádění při vzájemných zápasech v multiplayer hraní.

Spousta steroidů a dopingu se vyrábí a prodává jen za jedním účelem, nemají žádné další pozitivní využití, přičemž tyto firmy nenesou odpovědnost za to, že jsou tyto látky zneužity v profi sportu.

Další příklad, chceš mi říct, že třeba výrobce zbraní je primárně vyrábí pro účely zabíjení lidí?

Autorský zákon mi nedělá problém, ty pro změnu prosím aspoň malinko přemýšlej.
  • jen detail, u demoverzí je většinou uvedeno "tato demoverze nereprezentuje finální produkt, nebo kvalitu hry" zhruba v tomhle znění, tudíž demoverze jako taková neni k ničemu a tak jako tak si člověk musí stáhnout warez když chce zjistit co že to vlastně vůbec případně kupuje.
  • Tady nejde o to docílit toho nebo onoho, jde o právo a zákony, hackeři svou utilitkou neporušují nic pokud nepoužili blizzardí software, to jen hráči, kteří ji zneužívají ke špatným účelům tu porušují podmínky. Faktem je, že Blizzard radši žaluje trojku vývojářů nějakejch cheatů než desítky tisíc hráčů, který by naštvali a ti by pak kvůli naštvání nekupovali jejich hry.

Kdyby nebyly zbraně, nebyly by skoro vraždy, nebýt aut, nebudou nehody, atd. atd. tohle neni argumentace na které založit soudní spor natož s vítězným koncem.
  • Ozvěnu ti opravdu nedělám, to si fakt moc fandíš, nebuď tak sebestředný, když už zmiňuješ právo na názor, tak já mám právo se také vyjádřit a použít tvou myšlenku

Zajímavý, že když si udělal to samý ty v diskuzi dole, tak mě fakt nenapadlo naznačit, že mi děláš nějakou ozvěnu nebo co, to abych si půjčil trochu ega, ještě mi malinkochybí jak vidim.To si klidně loupni, to mě fakt nezničí *7*
  • To, že by ničeho nedosáhli je pravda a jejich strategii naprosto chápu. Jen jsem se prostě zamyslel nad tím, koho by bylo "správné" obžalovat. A tvůj názor na to je jaký?
    Jinak opět si myslím, že existuje poptávka po hackování (spousta hráču prostě cheatovat chce) a ta vždy přitáhne novou nabídku. Každopádně teď budou hackeři asi obezřetnější...
  • Každý má právo na svůj názor a respekt jiného názoru klíčový, jinak nikdo nebude respektovat ten tvůj... Jo a popravdě se mi nelíbí, že mi děláš ozvěnu :) Hlavně v klidu a bez emocí... Jinak s tím, co píšeš nesouhlasím a tak ti loupnu mínus :-D
  • Pokud by Blizzard žaloval hráče kteří užívají cheaty tak by nikdy ničeho nedocílil. Musí prostě eliminovat zdroj a to jsou v tohle případě Hackeři.Kdyby tito Hackeři nebyli tak by se k hráčům obyčejným cheaty nedostali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit