Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Dark souls 3 vás naučí smrt milovat, nebot se stane vaším hnacím motorem... kolikrát si umřel tím víc si hráčem :-D

Kupodivu by mně nenapadlo že dám oproti Dark souls1 1 lvl celkem lehce... nebolokaci chceteli... hraju za Mercenary nebo jak se to jmenuje se sekerou, prostě to chce trénovat a učit se z chyb, byt se to stane frustrující záležitostí, holt to je typ hry kdy většinu času si zvyknete vryje se vám do paměti obrazovka ...YOu died...

Nicméně mi docela vadí jedna věc že enemáci můžou cheatovat zato já nevím jak mám cheatovat na ně, třeba rytíř mně praštil někoikrát kopím přes zed WTF? nebo prostě z výklenku na zemi sem dostal přes zem... ty bonfires tam jsou schválně takhle dané aby člověk hledal vedlejší cestičky beztak ta akumulace nepřátel po spawnu je až nepřijemná a otravná i když nic proti Demon souls to byl pravý teror tohle je poněkud více lite varianta. Nicméně bosové jsou asi založeni hodně na velkém health baru a s tím aby jste se naučily vykrývat a uhýbat většině úderů... prostě to budu hrát dýl no není kam spěchat. Kdyžyby něco pomůžu si Walkthrough kterej bych chtěl využít jen při opravdovém zákysu no... i když třeba nějakej menší glitch by se občas hodil no.
    • Fraizer_cz
      https://www.youtube.com/watch?v=dfqJRzH8e5c&feature=youtu.be
    • ach bože. Ty jsi hrál Demon Souls? Ty jsi si koupil origo na PS3? Nevěřím :) Jinak na HP bossové v DS3 postavení opravdu nejsou. Že ty jsi zas smíchal všechny díly dohromady a stvořil jsi tak tenhle příspěvek .)
      • Jack1947
        Hele když vidím ten dlouhej Health bar a jak pomalu ubejvá ale pravda oproti jinejm hrám se třeba naučit správně vykrývat a parírovat útoky... nwepsal jsem že origo jen že jsem to zkusil když to bylo tak opěvované a řikám rovnou to byla HC hra. Spíš extra hc ...
        • kennyB
          Možná proto, že to byla první Souls hra. Čím víc dílů jsi hrál, tím ti to jde lépe *3*
          • Jack1947
            To asi ne, když se hraní DS1 moc říkat nedá, DEmon souls už vůbec ne *1*

Ta grafika tam ale mohla bejt i lepší když ta hra jede ve FHD na max v 60fps... takto působí místy až prázdně takové větší Bloodborne.
  • Je to první DS hra, kterou hraju a jsem naprosto spokojen. Atmosféra a výtvarná stránka na výbornou. Zatím hraju na k+m a dá se to, nějak nechápu v čem je páčkovač lepší. :)
    • Ve všem, jak v plynulosti a přesnosti pohybu, reakci, plížení, natáčení kamery, pohodlí, pocitu ze hry...
      Jinak souhlas je to boží a nádherný ke kochání, ale taky mi to zatim přijde , jako nejsnažší DS hra.
    • Zrovna souls serie je na gamepadu lepsi ve vsem...treba pomala chuze musi bejt na klavesach luxusni...
      • Shift ne :D
        Ne fakt si nedokážu předstvit, že to někdo dobrovolně hraje na klavesnici.
      • jako hral jsem to na packovaci ds 1-3 NG++ a stejně jem něco jako rychlost chuze nikdy nepouzil a na plizeni stejne staci tlacitko
      • Pomalá chůze by šla v pohodě vyřešit kolečkem (jako ve Splinter Cellu), ale to by někdo musel věnovat PC portu větší pozornost.
      • Pujčím si dneska gamepad a když to fakt bude znatelně lepší, tak si ho pořídím. Jsem zvědavý, jestli budu méňe umírat. :D
  • Zrovna jsem to dokončil,začátek sem byl takovej rozpačitej,srovnál jsem jestli dobrý nebo špatný.Pak to přidalo na gradaci a totálně mě to pohltilo,leuxusní herní zážitek *3*(hraju na PC s mrkváckym gejmpedem)
  • Zatím hru nemám dohranou jsem u aldricha. Každopádně zatím postrádám bosse, který by se mi utkvěl v paměti jako Nito, artorias, sif apod.. Co se týče do optimalizace tak u mé i5-3750k, 660TI hru jedu na medium a hight textury stabilně bez problémů, ale.. jak jsem měl nejnovější ovládač měl jsem problémy s pády, shuttering.. rok starý ovládač to vyřešil, i když to nemá hlavu a patu :)
  • *15*
  • Souhlasím s autorem, že tento styl vyprávění má svoje pro a proti. Každopádně celkově sem překvapen snahou o objektivitu.
    • Rozhodne ma sve pro, bez nej by nebylo tolik videii na youtube *5*
  • Já v jednicce strávila nekolik desitek hodin ale tady podle obrazku nevidím duvod proč se tam vracet. Prostredí mi nepripada zajimave ani dost temne a depresivni. Kor když je cela hratelnost zalozena na opakovani tech samych souboju.
    Mozna budu za kacire, ale treba boj a dungeony v Skyrimu mne bavili mnohem vic.
    • O tom zadna. TES mel super udelany stealth, lukostrelbu, mohla sis potrit sip jedem, kouzleni (napr. se vplizit do mistnosti a zakouzlit zurivost na nejake NPC a pak uz jen sledovat ten zmatek). Proste variabilita mnohem vyssi. Tady je to jen o spamovani kotoulu ze i Zaklinac by se stydel.
    • nedávno jsem nainstaloval GOG verzi hry Arx Fatalis a byl jsem překvapen, že tato hra z roku 2001 je na tom graficky uplně stejně jako Dark Souls 1. Pokud máš chuť na nějaké temné prostředí, navíc příběh, který není hloupý, tak doporučuju
      • iSpirit
        o hlouposti bych moc nemluvil, jelikož ty jsi dost hloupý na to, abys reagoval na trolla a ukradený nick.
        • Co to plácáš? Jediný kdo krade nicky jsi tu ty.....
        • Píšu z tabletu.
  • Můžu se zeptat jaké jsou bugi na PC oproti konzolim? Mám nahráno cca 50 hodin a krom lagu jsem nic nezaznamenal
    • Přečti si recenze uživatelů na Steamu a uvidíš. Nejčastější je padaní hry při přiblížení se k bonfiru. A hodně lidí jako vždy bojuje s optimalizací.
      • Předpokládám že si ty svoje stroje většina z nich skládala sama a nazvala tam něco špatného. Njn taky jsem měl podobny problém když jsem hrál GW1 vyměnil jsem RAM a bylo po problému ale ty chybí stali za to npr. My postaví ve městech pořád skákali a podobně
        • Jsi nechutný, táhni do školy.
        • Klávesu "Y" nalezneš nalevo od klávesy "X" při českém rozložení klávesnice, u anglického rozložení se nachází mezi klávesami "T" a "U" v horní řadě písmen.
  • Zdravim, kdo ma dojeto 2 a 3 dil prosim o srovnani v delce...vidim ze 2 ma cca 30 lokaci a 3 dil cca 20 lokaci...
    Ve dvojce su v Gutter ted, desitky hodin namotano, nektere lokace nadlouho nez je prolezu...Je ta trojka kratsi vyrazne jak napovida pocet lokaci ? nebo se delkou da srovnat ?
    diky
    • yuri337
      http://howlongtobeat.com/game.php?id=26803
      • tak v prumeru kratsi nez dvojka....inak ve dvojce mam 88h no to se stim pekne crcam :) na konci budu mit tak 120....
  • Hoja..

Jo, vidíš, takhle jsem na to nekoukala. Jo, sice máš pravdu, ale ano : Přikládám na to váhu, protože jsou to rozdílné názory lidí.

Jest-li bude můj příspěvek v totál mínusu , je mi jedno !! jak kdy !!.... . Osobně pro to mám důvod, proč ty topiky takto psát a pokud si myslím, že mám na pevnou stranu pravdu, tak přesně v tenhle moment mínusů bych ráda věděla, proč tomu tak není. Řekla bych, že díky " mínusům " se mohu dovědět něco, co mi uteklo. Popřípadě odlišné pravdy!!....
    Pokud vůbec někdo klikne na " - " , tak by měl přece udat důvod proč na něj kliká ne ????.. Jak mám vědět, s čím ten člověk nesouhlasí, když prostě jen klikne na ! - ! ?? Jasný, úpa jasný, proč nemám brát ty mínusy tak vážně ( jak jsi psal )...tak ale od čeho je potom diskuse?? Od toho, abych jí nebrala vážně, když mi někdo ani nedá vědět, proč s tím nesouhlasí??
    • Moc si ty mínusy bereš. Ale proč s tebou lidi nesouhlasí je asi proto, že Dark Souls vyčítáš, že je to Dark Souls:-) Hra je založená na tom, že se s tebou prostě ne..re. Boss hned na začátku? Hmm, to máš hráči problém, holt se musíš snažit Necháš se odradit? Asi to nebyla hra pro tebe... Nic tě nevaruje před brutálně silnou postavou? Dostaneš prostě na budku, to ti musí jako varování stačit. A že jsi přišla o duše? Tvoje chyba, měla sis rozmyslet, jestli tam budeš s dušema chodit:-) Tohle taktizování jestli jít ještě kousek, nebo se vrátit a utratit duše je prostě součást DS, je nesmysl to té hře vyčítat. Navíc nemáš pravdu s tím, že o duše u bosse pokaždé přijdeš, já třeba u toho prvního o ně nepřišel ani jednou - prostě si je musíš po předchozí smrti sebrat, než začneš znovu bojovat. Můžeš to opakovat pořád znova a znova, třeba u toho prvního to bylo úplně v poho - a to jsem totální DS loser a dával jsem ho asi 20x

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit