Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze za 8, konzolová za 10.
    • Jako, že ta konzolová verze s fps max 30 horšíma texturama, rozlišením a loadingem je lepší ?
      Hraju na PC a hra mi běží stabilně 60fps 1440p (obcas to klesne asi na pet vterin behem hodiny na 50) Max nastavení (vypnutej AA, protože to rozmazavá ostrost), nepostřehnul jsem jedinej zásek hry natož aby hra spadla. Pokud to někdo zkouší hrát na kalkulačce a je smutnej že to neni stabilní tak by se měl zaymslet.
      • Draken69CZ
        Mě se to občas škubne při ukládání, asi by to chtělo mít na SSDčku jinak sestava by to měla bez problému utáhnout tam by problém být neměl.
      • hodnoceni jsou pouze subjektivnim vyjadrenim pohledu recenzenta na hru.
        je zcela normalni, kdyz PC obce je narocnejsi/kritictejsi.
        pokud se nekdo ridi hodnocenim, tak bych mu to nebral, je to jeho soukroma vec. :)
        ja osobne si z recenzi beru informace, ktere mne zajimaji a hodnoceni vlastne ani nectu vubec.

celkem pekna recenze.
  • btw, v recenzi Lords of Cinder překládáte jako Páni. Neuměli jste přeložit slovo Cinder? :-) Cinder znamená žhavý uhlík. Lord of Cinder by se teda přeložit jako Páni Žehu nebo Zažehnutí (nebo doslovně jako Páni řeřavých uhlíků). Když vy sami jste nerozdmýchaní, nezažehnutí (unkindled). Vidím, že příběh hry pokračuje v tradici lynchovských fantasmagorií, které vyvolávají dojem, že mají nějaký hluboký smysl, přičem ve skutečnosti se jedná o banality.
    • Ten pribeh je naopak tak hluboky, ze se jeste nikomu nepodarilo prijit na to o cem vlastne je.
      • ano, je to jako Lynch. Myslím že na světě neexistuje člověk, který by pochopil příběh filmu Mazací hlava (Eraserhead). Člověk se na to dodívá/dohraje to a řekne si jen, WTF, co jsem to právě viděl/dohrál? Bylo to hluboké a mělo to nějaký hrozně hluboký smysl, nebo je to prostě jen slátanina? Někteří věří tomu prvnímu, já se spíš kloním k tomu druhému. Dark Souls ten příběh naštěstí kompenzuje atmosférou a zábavnou hratelností.
        • Drizzte, to že ti cenzor smazal to nedávné fiasko, kde jsi předvedl na celé games, že jsi nepochopil Mulholland Drive, neznamená, že jsme na to zapomněli. Teď tady budeš tahat Mazací hlavu a koledovat si o další trapas? A pak další filmy, celého Lynche a pak třeba i další autory, které nechápeš? Já se ti divím.

A znova už to tady vysvětlovat nebudu, Ulrich nebo Sleepless nebo kdo to stejně zase smaže, takže to nemá cenu.
  • škoda že v te hre je lukostrelba a magie spíš do počtu a stealth tam není vubec, protože to je muj nejoblbienejší styl hraní. a pohled z první osoby by tam mohl být.
  • Kvalita hry je priamoumerna poctu diskutujucich
    • Tilwaen
      V tom případě je Skyrim nejkvalitnější hrou.
      • vsak je to super hra
        • Tilwaen
          Neříkám, že není; sama jsem v něm utopila tolik hodin, až to není pěkné.

Označil bys ho ale za nejkvalitnější hru?
          • To záleží na tom, jaká jsou tvá kritéria a jaký druh kvality hledáš
          • ta hra je placatá a plytká, neslaná a nemastá. Velký svět, ale nudný, prázdný, plný vaty, nudné souboje, nudné vedlejší questy, nudná hlavní linie.
            • skyrim rozhodne nemel nudne souboje, naopak hodne repetitivní je ma dark souls
            • taky jsem to tak po vydání hrál, ale je to blbost, Skyrim je už v základu lehká hra, proč si ho ještě ulehčovat nějakou broken mechanikou jako je kovářství, pravá challenge je v tom, udělat ze Skyrymu těžší hru *1*
            • ta hra je celá polámaná svýma mechanikama. Hrál jsem to pár měsíců po vydání bez modů. V podstatě stačilo strávit několik hodin trénováním blacksmithování, craftováním a enchantováním (neustále vyrábět dýky a enchantovat je). Jakmile měl člověk toto na max, tak si mohl vytvořit naprosto OP zbraně a stal se neporazitelným.
            • Skyrimu docela pomůže kombinace nejvyšší obtížnost + ironman hraní na jeden život, to je pak občas při soubojích docela slušný adrenalin
  • Opravdu mě zajímají argumenty, proč nesouhlasíte. Osobně to mám ze hry.
    Jistě, neberu Vám Vaše negativa na můj článek a nesouhlaste, ale tak ty zápory ve vašem myšlení napište a ne, že jen kliknete na mínus!! Osvětlete nám, prosím, ostatním hráčům a ne/hráčům DS3, co se Vám na tom nezdá. Na Vašich nesouhlasech není vidět nic a upřímně?? Díky brutální obtížnosti hry to může být i zavádějící : Váš/Tvůj mínus.

Napište sem Váš/Tvůj názor...Ráda odpovím.

Lidé, kteří hru hráli ( a hrají ) by se vyjádřili, protože ví, o čem mluvím ( píšu )....

Tak hup na osvětlení situace Vašich/Tvých nesouhlasů..
    • Tilwaen
      Moc si ty +/- bereš k srdci. A nejlepší způsob, jak posbírat nejvíc "nesouhlasím", je dát najevo, že ti vadí.
      • Vždyť nemusím mít pravdu!!! Ale bez odůvodnění ( " mínusu " ) se můj názor vlastně nemění a může pořád být špatný?? Tak proč ten dotyčný mi na ten jeho mínus něco neodpoví??

Jen tak si tu sednu a budu jen tak z legrace klikat na mínusy..... A ano, pak je nebudu brát vážně....Pokud se ale nemají brát vážně, proč tu jsou?? Dobře, promiň, jsem tu nová, ale abych řekla pravdu?? První, co bylo, když jsem jsem cokoliv četla, bylo vlastně : názor <<-- souhlas ( bo nesouhlas )

Opravdu bych ráda do ruky ve hře dostala toho člověka, který nesouhlasil....

Ano, vadí mi, když někdo nesouhlasí a ani nedá důvod proč a vadit mi to nepřestane...

Ale díky Tilwe za radu......ráda......
  • 8/10 konzolová verze, 6/10 PC verze tak to vidim já
    • Duvod co z toho si hrál.
  • Kdyz je call of duty pokazde to same tak samej hate. Kdyz tady Call of Dark Souls vyjde 3x to same tak je to nej hra roku.
  • Vy ste tu vždy všetci takí múdri...
    • Však hej, naozaj
  • Nechapu tuhle manii kolem DS. Ve sve dobe Severance : Blade of Darkness mnohem tezsi, vymakanejsi a atmosferictejsi hra, kde clovek nemel pocit, ze chodi kolem pomalovanych zdi a smrt mohla prijit taky kdykoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší