Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skôr je to známka toho že pri pokročilej grafike niekto nevie rozlišovať hru od reality .. Nikdy som nemal problém v hrách zabíjať a ubližovať a pritom v skutočnom svete som citlivý a neublížim ani muche :D
  • MidnighT91
    Co je normálního na tom, že vás znechutí pohled na mučení série pixelů uplácanejch do podoby člověka? Kdyby tam seděl svázanej mimozemšťan tak je to v pořádku? A co kdyby účelem scény bylo vyhubit kolonii veverek plamenometem, bude to pak v pořádku??? Až bude nějakej turban s rezavou a tupou mačetou, veřejně řezat hlavu vašemu křesťanskému Facebook kamarádovy někde na náměstí, tak je to důvod být znechucen, tohle ale opravdu ne...

Tak mě napadá otázka, "kdyby jste ho mučili za účelem zachránit sirotčinec plnej dětí, tak vám to vadit nebude"???
  • MidnighT91
    sry špatně vloženo...
  • Vidím, že tady většina lidí obhajuje Trevora a ty jeho úlety. Já osobně musím říct, že podle trailerů jsem se na něho taky těšil, ale pak v kontextu samotné hry mě přijde jako neskutečná nula, který se všichni bojí a může si dělat co se mu zlíbí. S tímhle jsem s Grygarem na jedné lodi, že Trevor jde přes pomyslnou hranu a působí to hloupě až tupě. Musím se skutečně smát tomu, jak spousta obhájců Trevora argumentuje s tím, že to je přece satira a prst ukázaný na dnešní problémy. To je přece naprostá blbost. To potom můžete dát cokoli do hry/filmy, jakokoli nechutné a pak říct: "to je satira, čemu se divíte". Prostě, všechno má svý mantinely, i satira.
  • Kein
    Tak. Jsem rád, že jsi to řekl sám. Dále tvé postoje už komentovat netřeba. (Mein führer!)
  • Kein
    yep.
  • jakej kočkopes ?
  • Jdi do ****
  • Trevore jesetli to zase posereš tak tě z toho tahat fakt už nebudu!!!
  • risa2000
    Z téhle videorecenze nemám rozhodně pocit, že to je desítková hra. Jaký smysl tedy má k tomu přidávat "automaticky" číslo z hodnocení někoho jiného, kdo to zjevně vidí úplně jinak?
  • Mopped
    Je jenom dobře, že právě v této době, to někoho znechutí. To je známka, že někteří lidi jsou ještě normální.
  • dobra recenze jako vzdy

99.9% hracu ale zadnou satriu ani zrcadlo nepobere, ale hlavne ze tam mohou bourat auta :)
  • je vtipné poslouchat to moralizování, když se na pozadí střílí granátometem po autech *1*
  • zacala se po te scence tva "pritulkyne" ruka samovolne hybat v trenkach? jestli jo, tak je to na chocholouska...
  • janchor
    Recenze je samozřejmě můj pohled na věc, koho jiného.

Pokud narážíš na zmínku o idiotech, tak ta se týkala jediné konkrétní věci - ano, komu se líbí přízemní humor, ten bude patrně jednodušší. A my se můžeme bavit o tom, jak moc je GTA přízemní.
  • podle sebe soudím tebe... jsi ukázkovým příkladem
  • Pritelkyni? Myslis svoji ruku aha! *12*
  • Jenom k té mučící scéně(ano zase) - já i přítelkyně jsme se u ní skvěla bavili a nechápu co je za potíž :) nepřišlo nám to moc nechutné, vlastně docela zábava, možnost si vybrat co provedete, zkrátka super věc. Jsou i mnohem brutálnější hry/filmy dokonce i kreslené anime jsou více brutální, tak nechápu že to ještě v této době a civilizaci někoho zaskočí, jinak když si představíte že na tý židli sedí třeba váš šéf/profesor, tak hnedka máte chut u toho mučení ještě chvíli zůstat :D
  • No tak jak 4 to nevypadá ani omylem a ty obrázky vůbec nelhaly, vypadá to fantasticky.
  • Jack1947
    Nejen tady, obe verze maj co nabidnout a rozhodne bylo nac se divat . *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit