-
Správně živá svoření se nemučej, ty se maximálně střílej, přejížděj, rozsekávaj na kousíčky, nechávají upálit, ale nikdy se nemučejí..
-
Z čistě věděckých důvodů bych chtěl třeba vidět, jak by hráčská obec a vůbec všichni reagovali na to, kdyby třeba ve Far Cry 2 nebo 3ce byli dětský vojáci. Je mi jasný proč se to nedělá a ve Falloutu nebo Skyrimu to byla nesmrtelná entita, ale když to pak vidím, že je to takhle "och*aný", tak pak už vůbec nemůžu tu hru brát vážně. Mučící scéna v GTA může být samoúčelná, může být zbytečná, ale jsem v zásadě rád že tam je a že to není jen cutscéna s kamerou odvracející pohled od toho co se děje.
-
Ne. *7* Spíš tak, že tím, kdyř kuchařka přestane nadávat při vaření, nezabráníš dětem, aby po škole seřezali brejlatýho a pajdavýho spolužáka. A přitom to je ten palčivější problém a přitom je mnohem blíž.
-
Takže až prznění dětí nebude tabu bude to ok? Nebo ti to stejně bude vadit, i když by to zbytku společnosti přišlo ok?
-
Jakej je rozdíl mezi moralistou a pseudomoralistou?
-
Jo, takže když nemůžu zachránit deštné pralesy, tak nemám právo kritizovat, že v místní školní jídelně se plýtvá jídlem. Tak nějak jsi to myslel?
-
Spíš operují na špatným sále. Měli by se zaměřit na to, co se děje ve skutečným světě za zvěrstva, než se jen podívat na zprávy, uvolnit se, že všechno to "zlo" je přece tak daleko a potom nadávat na mučení ve hře/zabíjení ve hře/odhalený prsa ve hře. Tím ničemu nepomůžou.
-
Najprv som prečítal čtyřhodinovou... som sa kus zlakol :D :D :D
-
Teda..asi chápu, ale stejně mě zajímá ten rozdíl, kdy vysypu půl zásobníku chlapovi do půlek a sleduju (případně ho přejíždím a sleduju krvavý čáry, šlapu na něj..prostě různý situace ze hry), jak se svíjí a nebo když to dělám v rámci příběhové mise. Jakej je ten rozdíl?
Prznění dětí..chlape, co je s tebou? Násilí už pomalu zlidovělo, je od filmů až po hry, prznění dětí je ještě pořád tabu, o tom si sni někde jinde. -
No tak to by bylo uplně nejlepší, to bych si to pořádně užil a nakonec bych jí podřízl, teda pouze pokud by to bylo opravdu pečlivě rozanimovaný. Už teď sem z toho vzrušenej. Ty magore.
-
Kdo odhodil celou hru? Vždyť dostala 10ku. Jde o to, že je to zbytečné a samoúčelné.
-
Já nevim, koukal jsem na video z toho mučení a nic tak slavnýho co jsem ještě neviděl tam nebylo. Hra má svůj rating, tak nevidim žádný problém. To je první násilí ve hrách který kdo viděl?
-
no jo, a co takové Happy Tree Friends a valentýnská přání. zmáčkl někdo tlačítko mixéru nebo jste znechuceně zavřeli okno prohlížeče, že tu nebohou animovanou postavičku nebudete týrat?
-
jde spíš o to, že vytahovat Schindlerův seznam je nesmysl. ten film je myšlen vážně a má tak na diváka zapůsobit. sérii GTA ale tak vážně brát nelze. stejně není tak úplně ok u filmu Pain and Gain, že hlavní hrdinové se neštítí někoho mučit a zabít a stále jsou to hlavní postavy filmu (mimochodem taky pak trpěl tou kontroverzí, když by se s těmi postavami chtěl někdo ztotožňovat). styl humoru toho filmu a GTA mi přijde velmi podobný...
-
To jste vsichni ctyr procentni nebo co?
Babovky precitlivele, aby se z toho nekdo treba i nepo.ral.Kazdej druhej film v tv je na tom mnohem hure. -
ucho: Dá se, ale ten film je novej, takže ho nemuseli vidět všichni. Za to SS viděli za tu dobu už všichni.
-
Dobře ale kvuli jedné hnusné věci odhodit celou hru ? mě se to mučení taky nelibí,ale tady jde o to že lidem to ma připadat hnusné aby právě ukazali charakter FIB ono to není zvrhlé prvoplánové ale je to právě pro učely příběhu.
-
az moc zbytocnych omaciek o tom ale inak fajn recenzia no ja by som ju spravil troska inak :D ale urcite lepsia jak ta v replayi
-
Já bych to ignoroval, pseudomoralisty najdeš všude, mají pocit že jsou nějak na výši přitom mnohdy zcela postrádají zdravý "common sense"...
-
janchor: když už vytahovat nějaké filmy, tak myslím, že Schindlerův seznam zde není na místě. pro GTA by bylo asi vhodné vytáhnout film Pain and Gain...