Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za me teda nic moc optimalizace, fps dropy a kazdou chvili hra zamrzava, obcas to taky spadne

i5 3,7GHz, 16GB ram, gtx 980ti
    • Jack1947
      Myslím že na very high je potřeba 4+ pamětí a na ultra asi i přes 6gb ta hra je dost náchylná na pěmet - potom ram to ale splnuješ to uvolnšní ram do cache si tam měl ? mě to hodně zamrzá když to spustím, potom už tolik ne nesmí se holt nic dělat omezt alt-tab jinak hra ráda padá.
      • madPav3L
        Pro info GTX 980 Ti má 6 GB, v přetaktovaném stavu je to silnější grafika než přetaktovaná GTX 1070.
      • mam to same (jen misto i5 mam i7) a hra nespadla ani jednou. Nastevni grafiky mezi Very high a Ultra, normalne spustene prgramky jako skype a prohlizec.
  • Za mě musím říct, že po instalaci a pár hodinách hraní sem byl opravdu nadšenej. Teď už trochu střízlivím a spousta věcí mi tu i leze krkem. Je to bohužel i ten bojovej systém, lukostřelba, zlodějský dovednosti. nahrávání rozhovorů mě přivedlo k tomu, že rozhodně nemluvím se všema (a to bych chtěl), ale nebaví mě to. A co pro mě bylo nejhorší byla ta blbá sejvovice, kterou jsem naštěstí vyřešil a už nejsem tímto limitovanej. Sem zvědavej jak na mě bude hra působit dál. Te´d si ale myslím, že ji nedohraju. Škoda
    • To ze nemluvis se vsema neni duvodem, ze ty rozhovory jsou jakoby o nicem? Hru jsem nehral nechci ji shazovat, ale vsiml jsem si u her, ze u nektere jsou dialogy a hltas kazde slovo a nekde jakoby se porad o necem mluvi, ale vlastne to k nicemu neni. ??? Jakoby ta hra neumale pohltit vtahnout do sebe?
  • Tak už mám nahráno dost, abych taky mohl ohodnotit, a v tuhle chvíli dávám hře 6/10. Až hru skutečně dokončí a opraví chyby, opravím hodnocení na 8/10. Nehodnotím nesplněné sliby z Kickstarteru a především se nedívám na hru jako Vávra na Skyrim, protože to by s brekem zalezla pod kámen. Ale dá se v tom zažít pěkná zábava.
    • nightborne
      Hmm, pokud budeme hovořit v číslech, šestku bych býval dával, kdybych musel hodnotit na základě stavu před prvním velkým patchem. Tam už to vážně nepříjemně hraničilo s únosností, abych pravdu řekl.
      • Já si můžu jako prostý konzument dovolit subjektivnější pohled a mně se hra ve městěch prostě zasekává. Než přejdu/přejedu Rataje od jednoho konce na druhý, tak se mi minimálně třikrát hryzne třeba na osm nebo deset vteřin. Přitom FPS stabilně kolem 50. Občas to dělá i mimo město, typicky na začátku dialogu. A mně to ten herní zážitek zkrátka docela kazí; není to krá*a levitující nad plotem, na kterou se koneckonců nemusím dívat. Myslím si nicméně, že to bude opraveno. Hra jako taková je solidní; v recenzi je řečeno vše podstatné.
        • Jack1947
          Mě taky ale u mě to je processorem ale ty požadavk prostě jsou až moc mírný, třeba takovou 660gtx už asi moc lidí nemá si myslím.

Prostě náročné na běžící procesy, i tak se mi hra několikrát seká načítá ve městech. Nebo i momo ně.
        • a co mas za sestavu? tohle mi teda neudelalo ani jednou

16g ram, i5 6500, 1060 6g a hra na ssd
          • GTX 970, jinak zhruba to, co máš ty.

Podle mě ten zásek vzniká tehdy, když neočekávaně dojde VRAM a je potřeba swapovat do RAM. Ale jsem jen velmi lehce poučený laik, takže to může být úplně špatnej odhad.
            • tak jsme doma, tebe nedostatek vram nici, kdo ma w10, ma navic polstar v podobe ram
            • Zkus Win10...mě se to na Win7 zasekávalo docela často, ale pod Win10 jen velice zřídka (tak jednou za půl hodiny). i5-2500K@4.3GHz, 8GB RAM, GTX 960 2GB.
            • Sedmičky 64bit.
            • tak mozny to je...

co mas za operacni system? w10 maj wddm 2.x, coz umi sdilet ram jako vram a neco takovyho by mohlo omezit nebo uplne eliminovat
  • Panove hodinky KCD *15*
    https://twitter.com/DanielVavra/status/966672496274673665
  • Tak jsem si dal luk a ty šípy létají jak ve slowmotion. To je ta realita? Tomu se vyhne i chodící stráž na 10 metrů.

Zlepšuje se to časem nebo tahle kravina tam je stále?
    • Jack1947
      Tak si "vypni" stopu nebo co tio vadí mě třeba vadí? že někdy se trefím i 2x a jindy postava před tím šípem těsně uskočí... fakt to nechápu jak někoho napadlo že to budde reálné...
      • Stopa je sice blbost ale nevadí to. Vadí mě jak šíp letí pomalu
        • Jak postupuje hra, tak ve hře můžete získat lepší luky. S pořádným lukem budete střílet mnohem rychleji a dále než s nějakým klackem na kterém je natáhnutý špagát...
          • Jack1947
            Nebo si může stáhnout mod a mít to ted hned https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/38
        • Jack1947
          To moc nechápu v reálu šípy létali rychle ?
  • Tak save mod uz je. Neviem ci to tu uz niekto postoval. Odskusane to nemam.
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1
    • Jen blázen si muže dobrovolně instalovat mod, který rozbíjí hru....škod, že něco takového vůbec vzniklo :(
    • Save and exit by měl být (vyplynulo to z rozhovoru s M. Klímou ve Fight Clubu- doporučuji k poslechu, velice zajímavé povídání).
      Jinak neomezený save/load systém tam nedali schválně, narušuje mechaniku a styl hry- třeba lockpicking při neomezeném sejvování nemá žádný význam...
    • Widl_CZ
      Funguje skvěle. Ušetřilo mi to kupu nervů.
  • Větší blbost jsem po NHL 19 nikdy nehrál. Ten boj absolutně směšný, couváte a on vás kopne. :-((((( Komedie. Autor se asi ještě nikdy nepral.  Zaklínači to nešahá ani po kotníky

• Na Kickstarteru získali peníze na:
    - hratelná ženská postava
    - psí společník
    atd..

Nic z toho nesplnili, proč? Budou se vracet peníze???

viz: https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
    • Nebudou. Opět další člověk, který nechápe, jak funguej Kickstarter.
    • asi si sedíš na uších, bude
  • Po cca 35 hodinach bych dal hre kolem 6,5-7/10, chybejici a nudne facial animace, vsudypritomne bugy a naprosto stupidni AI kazi potencial skvele atmosfery originalniho RPG. Skoda.
  • https://www.youtube.com/watch?v=o2n8kWCiQ78

Za toto chtějí peníze??? Bych se styděl za to chtít zaplatit! *1*
    • Za tohle se bezne plati ... teda vyvojar plati hraci kterej hlasi tyhle bugy.
    • XorxoxTalarius
      Podivej se na datum toho videa ;) Je to den pred tim nez vysel ten obri patch.
    • https://www.youtube.com/watch?v=yBqKG8HF3zQ
    • Na druhou stranu je zřejmé, že jde o výběr toho nejhoršího co se podařilo sesbírat. A že takto hra při hraní normálně nevypadá. (to ti asi došlo i selský rozumem, ne?)
      • ucho
        jenze to, ze se tohle deje na PS4, tedy konzoli s ujednocenym hardwarem, je celkem zavazny problem. znamena to, ze na tyto chyby narazi hodne lidi. samozrejme se to warhorse nesnazi moc rozmazavat a proste se jen resi, ze tam nejake drobne chyby jsou, ale netreba mit ruzove bryle. tech chyb je dost a jsou i dost zasadni.
        proto ted budou nahonem vydavat jeste dalsi patch. a s velkou pravdepodobnosti chvili na to dalsi a dalsi. je to skoda, ale zda se, ze to ustoji. vyhoda toho byt male studio, kteremu lide dost veci odpusti. byt to hra od EA nebo Ubisoftu, tak to lidi na internetu rozcupujou.
      • To nevím, na PS4 Pro si hráči stěžují hodně.
        • To nepopírám. Ale když si vygooglíš nějaké normální video, tak uvidíš že takhle normální gameplay nevypadá.
        • Hrál jsem to chvíli na Ps4 pro. A šlo to do světa. Jedním slovem HROZNÉ!
    • no jo, ja si pockam na GOG verzi a pak to spiratim *15* *6* *7*
      • Na PC si to stáhneš, ale na konzolích je to teda v hrozném stavu a tam máš smolíka. To si Vávra udělá ve světě jméno *1*
      • No ještě se tím chlub, seš fakt frajer jak poleno..
        • sorry, ale ja si kupuju jenom kvalitní veci *5*
          • a proč chceš pirátit a hrát nekvalitní věc?
          • ty jseš jeliman :-D
          • To je zcela normální. Spíš je otázkou proč máš potřebu krást nekvalitní věci, které nechceš?
            • ja si to pujcim a pak kupim dokončenej produkt *4*
          • Ty sis někdy koupil něco za vlastní peníze? Nekoupili ti to náhodou rodiče? Copak, na KC ti nechtějí dát? Musíš se asi ve škole víc snažit.
            • Cech nebo Slovak - kdyz se KKT zadari, je to svetova kvalita v obou zemich, jak tady, hosi, predvadite...
            • es4: tobe to mozna pripada divny, ale nekteri lide pracuji poctive *3* *5*
            • tvl: ty si ted taky ukazal ze si magor *1*
            • Dokud to neni top, tak teds to teda fakt zabil! *15*
            • tak hele jenom proto, že jsi zloděj a d*bil hned každej nepozná že jsi Slov.. oh wait! *1*
            • Doktor: tak sorry, som slovak, pokial ti to nedoslo *3*
            • Amatérskí?? Na základku dobrý *1* *1*
            • predstav si, mám vlastní peníze a nemám problém je utratit za kvalitní a dokončené produkty, co KC zjavne není *7* ja si taky delám amaterskí hry na PC a pokud to není tip top, tak se to stydim ukázat i kamarádovi, ne to jeste za to ptat peníze
            • Nalhavani si by ti docela slo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit