-
No ja neviem... nechápem ako s mojom nadupanom kompli za 3000 ojro to nemožem rozjet porad to pada na 1-2 fps a zase horu a zase dolu, tož ja toto jebem, vracám a chcem svoje ojro zpet
-
-
Hmm a s mým repasovaným serverem za pár korun to jede celkem obstojně... Sem tam pád na 30-40FPS, ale tak kritické jak ty píšeš to není.
Optimalizace je v každém případě nic moc... -
-
Počkej na Stáár Citizen mistře *1*
-
-
Tak se uskromni a zmen ultra na high.
-
tak to si ten počítač nemal kupovať pred 20 rokmi
-
-
-
Ten Vavra v ty scene na tech fotkach mi cim dal vic pripomina mladyho Novotnyho. Asi ho fakt budu muset zabit *15*
-
-
vzhledem k absolutně odlišným názorům Vávry a Novotnýho v podstatě na cokoliv je to srovnání dost mimo...
-
-
hlavne novotny je jako pijavice, produkt moderni doby, kdy pro obzivu staci vymejslet nesmysly pro bulvar
vavra toho sice taky dost nakeca, ale schopnost prosadit a realizovat svoji vizi v ramci vicehlavyho tymu se mu uprit neda
-
-
-
Včera jsem Kingdom Come po asi 100 hodinách dohrál. Musím říct, že ačkoliv mám velmi rád Dana Vávru a jeho názory, a zdejší recenzi jsem považoval za poněkud zaujatou, teď - po dohrání hry - mi přijde hodnocení 8/10 zcela adekvátní.
-
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11412378947-90-ct24/218411058130214
-
-
To někdo vysvětlí proč veřejnoprávní televize dělá reklamu Bakalovi v den vydání hry?
-
-
8/10? Ta hra dostana těch 8/10 snad z patriotismu, bo si neumím představit že Vávra měl prachy na úplatek.
-
Tu asi vládne cenzúra a nesmie sa o KC písať v zlom, lebo som napísal, že som bol svedkom ako v priebehu hodiny dvakrát umrela postava kvôli bugu a muselo sa opakovať dvadsať minút hrania.
-
-
no tak to je v prdeli...
-
20 minut ještě je dobrý horší by bylo třeba devadsiat minut *3*
-
-
Videl som ako išiel na koni a proste zomrel z ničoho nič lebo postava vyletela do vzduchu a pri páde zomrela.
-
-
Stalo se mi to samé. Přišlo mi to hrozně vtipné do chvíle, než jsem přijela obrat mrtvolu a zjistila, že má unikátní jméno (~ vysoká šance, že je součástí některého questu). Takže reload a ztracených 30 minut.
Sejvovici chci používat v případech, kdy je vysoká šance, že něco dodrbu já sama, ne preventivně každých 10 minut proti nepředvídatelným bugům, které vývojáři neopravili. -
To se zde cenzuruje ?
-
-
-
-
Dnes bych se měl konečně do hry pustit. Koupil jsem to jen kvůli tomu humbuku kolem, jelikož si raději potrpím na fantasy. Tak snad to s GTX 970 zapnu, jelikož v dnešní době lepší grafiku kvůli těžební mánii nekoupím.
Chtěl bych se vás zeptat, má to někdo z vás nahrané na Steam controlleru? Je to reálné? A další otázka, jestli je možná úprava postavy, vlasy, obličej apod., jelikož co jsem viděl pár fotek, tak je všude takový pacholík a z toho moc nadšený nejsem. -
-
Zapneš a úplně v pohodě mám taky 970GTX, a I7 2600k , 12gb ram a na 2 nejvyssi nastavení FPS:40-50
-
-
Jj, už jsem to taky zjistil, jen po tom co jsem četl všude možně, tak lidi psali všelicos, ale pravděpodobně to jen zveličovali. Taký důvod proč jsem to koupil, kvůli tomu jak se o tom všude psalo a hlavně házela špína, jsem to prostě musel zkusit i když to zrovna není můj žánr. Ovšem to nebyla ani první mafie, která kdysi překvapila a rád jsem jí dohrál. S touto hrou to u mě bude pravděpodobně stejné a rád si to dohraji. Nicméně mě teď ještě čeká rozehraný Icewind Dale, který jsem nějak úplně minul v době vydání a ten vypadá ještě na spoustu hodin herního času. Tak snad se do té doby KCD trochu opraví i když je to normálně hratelné i teď (cca 4hodiny herní doby).
-
-
Jsem se koukal na ruskej ywtb a tam to jel na high/ very high na mé 770GTX 40+60 fps takže pokud nemáš jako já brzdu v podobě cpu tak budeš ok.
-
Na GTX 970 by to chodilo úplně v pohodě, kdyby se nevys--- neopomenuli to lépe optimalizovat. Ale myslím, že na tomhle ještě budou pracovat.
Na Steam controlleru jsem to nehrál, ale prý na controlleru se to obecně hraje o něco lépe (když fungují všechna tlačítka...).
Pacholíka upravit nejde, prostě hraješ za ňoumu. -
-
Tak jsem to konečně zkusil, hra vypadá opravdu slušně a na té GTX970 na velmi vysoké nastavení 45+ FPS, což není tak špatné. Controller od steamu má možnost stáhnout si bindy přímo udělané od warhorse, takže ani tady nebyl problém.
Ale za tu chvilku jsem narazil na takových problému, třeba nemůžu změnit nastavení grafiky a pokračovat ve hře, jelikož pak už jen problikává, možná si to nerozumí s big picture módem, jelikož hraji přes steam link na televizi. Další problém je, že každou chvilku když s někým chci pokecat, tak mi tam problikne černá obrazovka a já si vždy myslím, že mi hra spadla, ale už jsem si na to trochu zvykl. SPOILER Také se mi stalo, že jsem měl s partou kluků utíkat před drábem, kluci se vypařili tak, že prostě zmizeli a žádný dráb se ani neukázal, tak jsem jen stál na místě a za chvilku se mi ukázalo splněno. Opravdu netuším co to mělo být.
Jinak to na mě zanechalo docela pozitivní dojem a ještě tomu dnes tak tři hodinky dám. Uvidíme kam se posuneme.
Ale opravdu rád bych ocenil, kdyby to problikávání černé obrazovky nebylo. Opravdu rušivý element. -
-
to je právě ta variabilita. někoho dráb honí, někoho ne.
a černé obrazovky jsou featura, to tam být musí kvůli nahrávání dialogu. -
-
No, já jsem utekl do nějaké stodoly poblíž a když se žádný dráb neukázal, šel jsem se podívat zpět, kde jsou ostatní a do toho najednou cut scéna s drábem. Moc intuitivní to nebylo...
-
-
-
-
-
Po spuštění na PS4 v aktuální verzi 1.03 trvá přesně 3 minuty než se načte menu. Děje se to ještě někomu, nebo jde o bug?
-
-
takže už je tam konečně day 1 patch? tak to asi testnu. ale osobně to začnu hrát asi tak za měsíc, co vydají ještě dva patche.
-
Chci si to taky pořídit na PS4. Opravdu to vypadá na psku tak hrozně jako na videích?
-
-
-
Mno musim priznat ze jsem byl od zacatku velmi skepticky, protoze Vavra, nicmene zda se ze pockam tak rok nez to pozaplatujou a pak si to asi precijen zahraju, vypada to rozhodne zajimave:-)