Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapem tie reci o Skyrime. Ja som v den vydania vbehol do obchodu, kupil Skyrim. Vecer som to nainstaloval a bez problemov hral 190 hodin s jednou postavou. Potom neskor asi 160 hodin s druhou. Zabava maximalna, bugov minimalne. Teraz som zvedavy na KCD *2*
    • owny
      190 hodin s jednou postavou? Vanilla Skyrim? *8* Já cca tolik dal s těžce omodovanou hrou se všemi DLC, s hardcore obtížností, za tu dobu jsem udělal většinu questů ve hře, získal všechny achievmenty a přestal mít chuť tu hru hrát v následujících 10 letech.
    • Veskoslav
      190 v nemódovaném Skyrimu? Co jsi tam proboha dělal? *8*
      • Ja som tam nahral 214 hodin bez modov a pridavkov...
    • Taky jsem Skyrim koupil hned a parádně jsem si ho užil. Takové problémy s technickou stránkou hry jako u KCD jsem tam neměl.
      • Jo jo. Inac prave som pozeral na twitch a je na 19tom mieste v sledovanosti. Hned za For Honor a napr. pred World of Tanks, Witcher 3 alebo Heroes of the Storm. Slusne na takuto starsiu hru...
  • Tak konečně Vávra překonal svůj nemesis Skyrim, překonal ho v bugách, gratuluji Dane *3*
    • To fakt nepřekonal...
      • překonal a s velkým náskokem.
        • Ne, množství bugů ve Skyrim to určitě nepřekonalo.
          Jestli něco takového tvrdíte, tak to jste opravdu Skyrim během prvních pár dnů vůbec nehrál. To nemůžete srovnávat spravený Skyrim po několika týdnech/měsícech s 2 dny starou hrou.
        • Veskoslav
          Povídej, přeháněj. Obě hry jsem hrál v den vydání. K tomu i Risen nebo Gothic (který nešel ani spustit v den vydání).
  • Koukam, ze nejvetsi zdejsi komunitni odbornik na KC je mistni maskot Zlodej Jack...holt uroven diskuzi na games cz. Hele, parazite, ci tobe vlastne dava pravo neco komentovat?
    • Krescz
      pockat, to uz je jako hra na torentech? si delate řiťku, já myslel, že to má DRM *8* fuk you všichni co jste to čmajzli *16*
  • Zdravím. Stalo se někomu, že v Ratajích nelze splnit quest s odpolední hlídkou u kostela? Oslovím strážného Slavíka, rozhovor započne, ale v půli se utne a následně už nejde znovu navázat.
    • jo stalo, pak jsem jsem to loadnul a ok
  • Zdravím, nemohl byste mi někdo poradit jak na ty souboje? Mám misi, kde prozkoumávám mýtinu v lese a narazím na dva chlapy. Jako mám za sebou jeden trénink v aréně a jeden souboj v lese, ale tohle prostě nejde odehrát, mám snad 30 pokusů a stále mě vraždí... Díky za radu
    • Většina lidí souboje řeší lukem, ten se ovládá dobře a nemá takové potíže jako souboje s mečem. Ostatně, s mečem to neuměli ani autoři hry. Shlédni jejich videa, ten systém je nefunkční, a speciálně hromadné bitvy jsou fraška.
      Prostě přejdi na luk a na meč zapomeň. Ušetříš spoustu času, který můžeš věnovat lepším činnostem.
    • počkej cca do 11ti v noci a zabij je ve spánku
    • Mart9
      Jestli myslíme ten stejný quest, tak se vrať do Neuhofu říct veliteli, že víš, jakým směrem šli a on s tebou pošle borce!
    • Vyřeš to jinak, je spouta možností jak řešit a navíc souboj povinný není
      • To je nejvetsi kec a lez co se kolem tehle hry rika.
        • Tilwaen
          Není. V celé hře musíš zabít pouze jediného člověka, vše ostatní jde vyřešit bez toho, aby ses boje účastnil. A určité typy vedlejších úkolů vůbec nemusíš plnit. Za to, že nikoho nezabiješ, navíc na konci hry dostaneš achievement, takže to jde.
          • A toho cloveka se neda porazit pokad je tvoje postava vyrecna a nebojova.
            Tak laskave nelzi.
            • Sipy nemam, zlomili mi ruku nez sem se k nemu vubec dostal. Takze kdyz ten jeden sip jako chci vystrelit tak ho ani nevystreli porotoze mam zlamane ruce.
              Takze zase lzi lzi lzi.
              Bud tam dojedes jako meganabusenej ultramarinak a zabijes ho na ranu nebo to proste nemas sanci vyhrat a pokracovat ve hre.
              Moje vyrecna nebojova postava se nedostane dal. Hra pro me skoncila.
              Perfektni navrh RPG.
              Aneb hraj si jak chces ale presne tak jak ti reknu.
              To bylo kecu na skyrim a je to jeste horsi.
            • Tilwaen
              Luk (na který máš staty, abys byl schopen zaměřit!) + lektvary = je mrtvej.
              Tak laskavě nemlž, jde to.
      • Jack1947
        Pokud je nemusí nutně zabít tak může utéct... jenže to se nedá praktikovat stále.
    • nightborne
      Dvě možnosti. Buďto načti starší uloženou pozici a na problémový místo se vrať, až bude Jindra trochu schopnější bijec...

... nebo vytáhni luk a střel je do řepy. Nebo alespoň jednoho, v čestným duelu bys pak toho zbývajícího mohl ubít =)).
      • Jack1947
        To je právě to zklamání všechny souboje řešit šípem do hlavy, když ale nemáš šípy tak to moc nejde.

člověk by si rád zašemroval ale nemůže pač mají až moc dokonalé vychytávání tvych švihů rukavicemi *7*
    • Jack1947
      Když by si nemohl tak si stáhni mod na souboje z Nexusu ján asi ho taky stáhnu, a je jedno jestli je to mouc pohodlností nebo prostě tím že nemám potřebnej skill - kjedna věc co mě zklamala a to mi reálné zas tak bohužel nepříjde. Naopak to pak vypadá jako každé tuctové RPG Rozdíl jediný je ten že se tio skilluje automaticky a ne podle tebe.

Ignoruj všechny tyhle uctívače, nejde o náročnost jde o nesmysl dle mého - tohle prostě je chyba hry ne naše. Ze začátku to bylo zajímavé ale ted už to jen otravuje když tě vykryje každej žebrák pěstma když ti na něj deš mečem navíc toho vydržej hrozně moc - pícháš je mečem do zad a a ono nic nebo i do hlavy.
      • nightborne
        ... boha krista ...
      • jamar28
        Hele, Jacku, nepoužíváš ten dřevěný meč z cvičiště, že ne?
        • Jack1947
          Ještě jsem nebyl neschopností hrdiny tak frustrován, že jako sorry ale 20 hodin nebo kolik se nebudu učit někde na cvičiští s bernardem mám meče ktteré jsem sebral lapkům lol. Buchar šviač atp sice nemám na něj skill ale ta ai mě hrozně vytáčí. Hodím si tam asi mod na jednodušší combat hlavně více staminy a přitom všude běhám a stamina furt dole..

Takže s dřevákem z cvičiště na mě tedy opravdu nechod *16* navíc chyby ai jsou hodně zákeřné kolikrát nemůže někam vylézt a jednou se telerportuje hned předemnou.

Na druhou stranu někdo HARDCORe kdo ujíždí na všem "kde ti daj jenu ránu a deš do kytek" chápu pro ně je to ještě možná lehký to já nejsem a ani nikdy nebudu. Obtížnost dobře nastavenou pochopím ale ne přehnanou. Přitom mi příjde že závisí hlavně na stamině - zapnu cheat naunlimite stamina a hle jde k zemi a ani se mě nestačí dotknout. Jsem netušil že Vávra chtěl mít rozbitou hru s systémem alá Dark souls.
          • Ahoj, velice mě to překvapuje, co píšeš. Hraji hru velmi konzervativně, nevraždím, neloupím, atd. Snažím se vydělávat prací (prostě magor) a samozřejmě trávím čas na cvičišti - nicméně nijak moc často. Ale každopádně, lapku dávám absolutně v pohodě. Dokonce v druhé kapitole, při návratu do Skalice, jsem oba lapky oddělal bez jediného problému a to jsem neměl absolutně žádnou herní zkušenost ( ve vsi jsem nebojoval ani s Kunešem, ani s bandou od Němce- házení hoven na dům jsme se neúčastnil. Přesto, napadl mě Kumán v lese a porazil jsem jej dřevěným obuchem (!!!) Ano, Kumána s mečem a štítem jsem (byť se štěstím) ´derem na obličej omráčil a pak jej dorazil jeho vlastní šavlí..
            Takže s jedním nepřítelem nemám žádný problém, i bez zkušeností.
            To znamená, že buď je u tebe něco špatně a nebo něco hraješ jak nemáš. Je to hodně, ale hodně divné.
          • nehraj to, pro takovou hru je te skoda
            • Jack1947
              Není, jinak bez toho se to užívat dá + není pro mě co hrát moc v dnešní době zrovna.
          • jamar28
            Tak to je zvláštní, já teda takové ty obyčejné lapky dávám na jednu ránu. Souboje mi ze začátku dělaly problémy a třeba Prcka jsem dal až asi napočtvrté, ale o tom to právě je - abys byl z nikoho nikdo. Nemluvě o tom, že když nechceš zápasit, tak nemusíš. Hrou lze projít jen s jediným zabitím (říkal vávra).
            • Jack1947
              Proto řikám prostě ta hra ustoupila dost realitě. To mě celkem vadí.Čekat ale nemusím ten mod už dávno je.
            • jamar28
              Tak to máš asi smůlu a fakt musíš počkat na mód. Tohle prostě holt není úplně jednoduchá hra. Co se obtížnosti týče, vývojáři říkali, že je to něco mezi Skyrimem a Dark Souls.
            • Jack1947
              Ano to jde ale jedině že bys měl vysokou výřečnost a to já samozřejmě nemám a bez zabití by mě hrát nebavilo. Jo chápu je to o učení ale je to celkem frustrace kdy obyčejnej balík z dolního potoka tě dá přestože máš brnění pěstí na 2-3 rány.

Tak asi dělám tu chybu že se zajímám hlavně o hlavní questy a jen některé né tooik důležité pro mě, vedlejší plním. Prostě jsem noob a lama co se týče RPG opravdu nemůžu říct že bych byl nějakej průměrnej hráč natož veterán ale tady mi to příjde přinejlepším blbé tlačí až moc na pilu. Budiž taková frustrace mi nemůže zkazit jinak pohodovou hratelnost. ( když pominu to že někdy se mi hra tak moc začne sekat že ji musím shodit ale to se nestalo zas tolikrát)
    • jamar28
      Tak to jsi holt narazil na lepšího soupeře. Jdi trénovat dál nebo dělat jiné úkoly.
    • delej jiny mise a mezitim potrenuj

rim taky nepostavili za den
  • komu vadí systém sejvovice, stáhněte si (pro pc) z nexusu mód kcd unlimited savings. budete moc ukládat ručně bez potřeby sejvovice. používám a funguje to.
    • já ukládám v posteli
    • Systém sejvovice považuji za geniální a přijde mi opravdu škoda se o tento prvek ve hře připravovat.
      • mě se to taky líbilo spíš tomu říkám slivovice xd ale co bylo v mocapu jak to natáčely tak to bylo poplatný době prostě 15.století spíš si troufám říct i když to neřekly tak čerpaly s historie duelů šermu od J. Kovaříka skvělý čtení III.díly
  • https://www.youtube.com/watch?v=y80jiJvr8HA
  • https://www.gamespot.com/reviews/kingdom-come-deliverance-review-the-past-comes-at-/1900-6416861/

další zajímavá recenze...
  • kazdopadne kdyby nekoho trapilo paceni zamku jako me:
    v ratajich u mlynare zacit zkouset pacit jeho truhlu ve vyuce a nahodit si level 3 a perk,kdy paklice vydrzi dele...

k mechanice na gamepadu: levou packou zacinat vzdy nahore a vzdy s ni tocit plynule...
    pravou packou najit idealni zluty bod
    levou packou tocit plynule a pravou jen korigovat umisteni zluteho bodu....
    dulezite je koukat jen na zluty a ne se snazit korigovat celek...

pak je to pohoda u snadnych zamku...
    na levelu 6 pak perk,kdy nemusi byt celych 360 stupnu a pak uz si jen uzivat paceni zamku :)
  • Ten smysl pro detail je dokonalý. Navíc nikde tuna kravin co musím sbírat jak u Ubi her aniž by to dávalo smysl. Boj tedy stále moc nechápu, jak mám toho prvního ožralu porazit? Asi to budu řešit jinak.
    Jinak vždy uhne nebo to vykreje.

Na bugy mám kliku na PC. Optimalizace nic moc, čekám na načtení dialogů a občas hra na moment zamrzne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší