Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no je to vojna o peniaze , teraz bude VALVE na tahu musia prist AAA hry a to iba cez STEAM, hry ako novy couterstrike 2, HL3, TF3 , portal 3 , atd ..
  • s timto plne souhlasim
  • Tu ide proste o jedine: EA a Valve si idu po krku, no pre peniažky samozrejme pre peniažky...
    Preto vam chce EA natlačiť aj svoju službu a tym si zaistiť ďalšich zakaznikov...myslite si že by som na Steame niečo kupil, keby som ho nemal nainštalovany už roky, kôli asi desiatim hram?
    Proste EA vam preda BF3 ,k tomu vam chce ešte natlačiť trebars smradlave ponožky po starom otcovi a použity halzlak po babke, a ešte vas bude sledovať, či nemate protikorporačne rečičky, ktore by jej mohli uškodiť, pretože manažeri šefujum vyvojarom nie naopak a toto je k*rva business.
    Toto su fakty, ako sa vy k tomu postavite-je čisto vaša vec...ale po pravde, dnes ma skoro každa hra multiplayer a žiadneho klienta nepotrebuje !
  • JA (steam) ho na PS3 nemam :-D
  • Meles naproste kaviny!! Na software(programi,hry atd..) plati uplne iny zakon nez na filmy a hudbu! K trestneho cinu dochazi jen kdys mas hru stahlou na disku a nemosi byt ani instalovana. Takze vymluvy tipu, za to muze jen uploader a ja sem v klidu je hovadina.
  • no když už na konzoli nějakej ten pátek hraješ tak to umíš dobře (ale s PC se to samozřejmě nedá srovnávat)
  • U BFBC patrně protože sis to tam koupil.
  • Přesně tak. Máš recht. Nevim co tu ty lidi řeší za kraviny *4*
  • Je mi to úplně jedno... nevidím, důvod se zrovna kvůli tomuhle rozčilovat, sou horší věci
  • no jo na konzoli to je dražší tak sou tu 2 možnosti 1) počkáš po vánocích to se to zlevní (snad):D 2) kup si to na PC a stáhni z EA Origin ta druhá možnost je to levnější no a stáhnout ten Origin to taky nebude žádná věda
  • ďalšia hra, na ktorú som sa tešil, ale si ju nekúpim a bohužiaľ ani nezahrám *9*
  • Tak tohle je mi upřímně u řiti.....origin mám (jen kvůli Battlefield Bad Company 2), občas se kouknu co tam maj novýho a peču na to. Procesor mi to nezatěžuje, nějak mě to neomezuje, vypnout se to dá kdykoliv. Je to snad jendo jestli bude mít někdo tohle nebo steam.....pravda je ta, k čemu to k*rva musím mít?
  • Ocelot23
    ,,nejspíš nebude stejně jako Steam,, neni náhodou steam na PS3 od doby co vyšel Portal2? ...
  • Nevidím rozdíl když používám klávesnici s myší i na Xkrabici..
  • A blbě se to hraje
  • Určitě tam Origin nebude, proč taky !! *3*
  • Si ze mě dělaj prdeI.. *16* Už steam mě pěkně s*** a to už je zaběhnutej.. a navíc ještě tohle... Co je špatnýho na tom jak je to ted?? Proč musej vymejšlet samí kraviny? *11*
  • protoze na konzoli to je velmi orezane?
  • Tentokrát ty stížnosti na pirátství budou oprávněné, ale mohou si za to částečně sami.
  • lidi když vás to tak se*e tak proč si to nekoupíte na konzoli tam Origin zapotřebí nejspíš nebude stejně jako Steam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší