Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaka pradávná rasa - a to ti stačí ?
    Pravděpodobně že zemře - to je jako šance 50 na 50? tak se oni rozhodnou že mu a ni nedají žádnou šanci?
    Mno ten usmrkanec - aby se mu snáž komunikovalo s osobou kterou prohodil na začátku 2 věty se mu promítne protože s osobami na Normadii putoval 3 díly tak už si s nimi nemá co říct a nechce je ani vidět? Mně akurát s ním napadla souvislost že byl Shepard idokrinován (proto ty sny a nakonec ten hologram)
  • On je nepřetvořil oni to udělali de fakto sami
  • Jsi ubohý ignorant. A Asimovova Nadace bude asi taky s*it ne?
  • Tak to je divný. Probíhá to vše automaticky od stažení po instalaci nic se nenahrazuje. Tož to ti asi neporadim *9*
  • Bioware už pěkných pár let nevydalo kompletní edici k žádné své hře, takže silně pochybuji. Možná za 5-10 let vyjde nějaká Anniversary verze nezávislá na Originu/Bioware Social Network se vším všudy, ale pochybuji o tom.
  • Cahir
    "A mimojiné, ja o žádný nalajnovaných pravidlech nemluvím a netrvám." "ME3 si zaslouží epilog a je mi jendo v jaké formě.. ale ta trilogie musí mít konec a né jen konec na hráčské fantazii." - Takže to vypadá, že na těch pravidlech trváš. *5* Jediný důvod, proč jsem začal kvákat o autorech s Nobelovkou je, abych ti ukázal, že tvůj názor nemá absolutně v ničem podporu, není to žádný kategorický imperativ, není v souladu s žádnými tebou domnělými pravidly sci-fi žánru a nedělá to z něj tudíž objektivní světonázor. Ty si myslíš, že díla by měli mít epilogy. Fajn, já si to nemyslím. Ty si myslíš, že by epilog měl mít Mass effect, já jsem zase rád, že ho nemá/neměl. Tvůj názor je ale stejně relativní, jako ten můj, tohle není fyzika.
  • trolo
    ty si prave ten typ cloveka o ktorom pisal v prvom prispevku. nechapes ako funguje dej a co tam je zle.
  • To bude tím že má Normandy nainstalovaný Reaper IFF
  • Cahir
    "Nemáš pravdu. War Assets, podle mě, neovlivňují vůbec nic." - Co si myslíš ty je irelevantní. Na wiki máš vypsáno, co war assets ovlivňují a to jsou prostě fakta.

a ano, je to živý Shepard, stačí se podívat do souborů se hrou.
  • skaven123
    feature?
  • analogie je více než zjevná brouku *3*.
  • Cahire ty hovaďáku, zeptám se tě na jedno. V jakém regionu probůh používáte slovo fičura? :D Jaký to má prosímtě etymologický původ?
  • pýcha dostala silný zásah, tak panáček kope a škrábe seč může *15*. nebudťe okamžitě tak ofenzivní, peace and love bro *14*. Jen tak pro úplnost, kolik ti vynese psaní jednoho článku? Uvažuji, že bych také do tehlé brandže začal fušovat *5*
  • myslite ze o taky rok dva ked to uz bude snad dost lacne a si to kupim, bude ten patch (koniec novy) priamo v hre implementovany ? (pri instalacii) ...alebo to aj tak budem musiet tie gigove patche stahovat bez ohladu na vek hry.
  • A já čumím, že srovnáváš hru - scifi - s knížní formou světových klasiků.
    Trošku tu už pak odbíháme, ale celkově nebudu porovnávát moderní scifi s autory před 20/40 a více lety.

A hlášky typu proč panebože v 21. století dělíme.. bla bla... co to jako je ? I v 45. století budu dělit hrušky a jablka....

A mimojiné, ja o žádný nalajnovaných pravidlech nemluvím a netrvám.
    To jen ty potřebuješ asi nějak reagovat a oponovat.
    ME3 si zaslouží epilog a je mi jendo v jaké formě.. ale ta trilogie musí mít konec a né jen konec na hráčské fantazii.
  • No a co?
  • Kamaráde, sorry, ale polovina tvých dotazů je tak neuvěřitelně tupých, že musím reagovat.
    Tvůrci smrťáků? To tam říkal Catalyst, ty stvořila nějaká pradávná civilizace.
    Hologram usmrkance? Shepi měl celou dobu ty sny s malým klukem, takže se to nějak přizpůsobilo, aby s ním mohl mluvit a bylo by mu to blízké.
    Odvolání Normandy? Však věděli, že se Shepi nejspíš nevrátí, že musí něco udělat, a zachránit je, ale s velkou možností že zemře.
    Jak se dostali na Normandy? Vždyť je tam animačka jako kráva, jak je vyzvednou před tím parpskem.
    Ty máš dost, frajere...
  • Ten člověk, co to hrál a postuje tu fotku, to hrál fakt hrozně špatně....šmarjapano to je mrtvých :D dyť se to dá normálně s klidem dohrát s poloviční bilancí :D
  • kostejnesmrtelny
    Osobní fanklub. To tu má skoro každej *1*
  • x_ander
    to rancor: A ty si vážně myslíš, že Bioware do hry přidali jako odměnu za to, že posbíráš co nejvíc EMS, záběr na nějakého neznámého vojáka? Taky mě konce štvou, ale tohle už je trošku mimo, nemyslíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit