Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vysvetlis mi ako sa da zachranit Thane? resp Mordin ak ti zije Wrex?????
    Inac mne zomrela kelly Chambers len koli tomu, ze som sa snou "1" x neporozpraval pred utokom na citadelu.... To pekne okato natahovali hernu dobu, aby si musel obiehat po kazdej misii vsetky poschodia cytadely aby nahodou nieco neuslo??? vracat save sa mi ale nechcelo... A co..... na to ze som ju skoro pretiahol v ME2 bola aj tak celkom odmerana.. Inac mna asi najviacc potesila situacia na Garisovej akademii, ked sa mi v tom silovom, poli prihovoril brat toho paka z DLC Overlord :-) ktovie co by s nim bolo keby bol v cerbere
  • Pokiaľ mi pamäť slúži tak zmenu konca si vynôtili komentáre fanúšikov aj vo Fallout 3 , takže toto nie je jediný prípad.
  • A není to tím, že se připojí crucible a ten ho nějak přeprogramuje? Vždyť i ten kluk říká, že ho změnil.
  • Já si nedávno chtěl rozehrát celou sérii znovu, ale když jsem si vzpomněl na časy trávené těžbou v Maku v prvním díle, tak mi naskočila husí kůže. Takže jsem se nakonec vrhnul rovnou na druhý díl a musím říct, že ikdyž jsem ho dohrál asi už po páté, tak i teď se nakonci dostavil takový ten pocit lítosti, protože už jsem věděl, že hra je téměř u konce a že bych určitě snesl klidně 10x delší herní dobu. A tak pro mě navždy zůstane nejlepším dílem dvojka.
  • Jediný správný Mass Effect je ten, na kterém pracoval nebo spolupracoval Drew Karpyshyn. A to ME3 není, po hlavní dějové stránce je to na něm vidět. *9*
  • V ME1 nic o temné hmotě nebylo. Snad ani nikde jinde v serii, objevilo se to až v uniklým scénaři ME3
  • rancor1223
    Ne, pořád se nechápeme, IT vysvětluje Destroy konec(ten jediný který alespoň trochu dává smysl). Nenahrazuje ho. Konec mají vymyslet vývojáři a navazoval by na scénu kde by Shepard ležel na Zemi v troskách.
    A tím se dostávám k tomu, proč Shepard nemůže ležet na Citadele. Citadela vybuchla - přiznejme si, že to byla slušná řacha. A Shepard byl poměrně blízko k jejím motorům, tzn. ještě větší řacha > mrtev. Pokud by vůbec přežil výbuch, letěl by vesmírem bez helmy > mrtev. Pokud by záhadně někam na Citadele spadl, kde se tam vzaly železobetonové trosky? Citadela je postavena z neznámého materiálu a v ME2 bylo jasně řečeno, že nikdo kromě keeperů nemůže do její konstrukce zasahovat. Tzn. Shepard musí ležet na Zemi. Ale jak by se na Zem dostal? Sletěl by z orbity? Ne, to fakt ne. Jediný způsob jak by mohl tady ležet na Zemi je, že by ji nikdy neopustil = IT.

Popiš mi prosím jak se na to mám podívat jednoduše.
  • „A nakonec to nejlepší: tři měsíce se patlali s úpravou konců, jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá.“
    Vox populi - vox Dei.
  • panejó tak to by mne nenapadlo ani kdybyste mi ruku řezali :) dík jak cyp bodrý kolemdoucí.
  • Cahir
    Těch vysvětlení je spousty.. a) Spratek tě nemá jak zastavit, takže ti vlastně jen stoicky vyloží, co všechno s ním jako s bezbrannou entitiou můžeš provést b) spratek je jen projekce Harbingera, který komunikuje skrz Citadelu -mohl nad ní získat kontrolu poté, co ji Reapeři zabrali, podobně, jako se o to pokoušel Sovereign. Komunikuje se Shepardem skrz hologram fakana, jehož viděl Shepard zařvat, páč mu v paměti vysondoval, že je to pro něj citlivé místo. Jakmile uviděl, že se Shepard dostal až takhle daleko, asi už si nemyslí, že "you can't comprehend us" a "your opinion is irrelvenat" atd. jako si to myslel Sovereign. Na takových vysvětlení přijdeš po zralé úvaze desítky, nevidím destroy jako problém a už vůbec ne jako plot hole.
  • Cahir
    Než začneš s Kantem, bylo by dobré seznámit se s předchozími novověkými klasiky - Kant se do velké míry cítí interpretem svých předchůdců.
  • try thinking
  • jindra.veliky
    Kdyz cloveka nepochopis tak je to hned troll? *4*
  • Někdo to hezky popsal na fóru. "extended cut konce nezpraví ale trochu je zpřijatelní. Místo strašných konců máme průměrně špatné konce, místo absurdních jsou zvláštní a místo konce kterej nasere to jsou konce nad kterým uděláme 'meh'.
  • Hele a když ti řeknou že ta rasa se jmenovala třeba " trollové " tak už budeš spokojen ? stejně nebudeš vědět nic o tom čím a kým byli..
  • to je i na trolla špatné :) try hard
  • by v tom skafandru vydržel déle, kdyby mu vzadu nerupl.
  • Mě osobně se nejvíc ze všech dílů líbila právě trojka. A to hlavně stylem soubojů - prostě se mi to hrálo nejlépe. Po dějové stránce se mi líbila celá trilogie, každý díl měl nudnější části i lepší. V jedničce se mi moc líbil závěr od části s Virgilem a část kdy se Shepard stane Spectrem. Ve dvojce pak osudy jednotlivých postav a skvělé vyvrcholení v podobě suicide mission a návrat reaperů. A trojka pak byla od začátku do konce skvělá, nemůžu si stěžovat, vtáhlo mě to. 98% hry je dokonalých a ten konec - škoda slov. Smířil jsem se s tím, po DLC to jakžtakž dává smysl. Je tam ale stále tolik děr, že nechápu proč indoctrination theory totálně nezavrhli, ale nechali tam všechny náznaky, že je tato teorie stále ve hře - chtějí se k tomu snad vrátit časem? Nebo po nějakém dalším DLC nechat prostor pro další závěr podobně jako se teď objevil Refusal?
  • Kura, ten konec Promethea se mi nelíbil, budu si asi stěžovat, doufám že ho Scott natočí znovu. *7*
  • Je to chorobny alibista, aby mohol ukazat ze to nie ja, to Shepard vyhodil galaxiu do luftu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší